belgia (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna ziua,fetelor!
Da,intr-adevar sunt foarte fericita ca-mi vine mama.In seara asta ii cumpar biletele si ii le trimit prin email.Nu este asa mare perioada de cand nu am vazut-o,noi am fost in Romania la inceputul lui septembrie si am stat doua saptamani,dar nu a fost deajuns...
si da ce ma face cea mai bucuroasa este faptul ca va petrece doua luni cu cea mica..
Carmita_baby,este vorba despre biserica din Aalst si nu este foarte departe de Bruxel,este cam la 20 de min.Asa cum am mai zis,eu sunt prima la inalnire,de ce nu?
Cat despre vremea din Belgia.....o urasc!Este asa de inselatoare....niciodata nu stii ce si cum...acum e soare,acum ploua!Astazi aici(Ninove)este o zi superba de primavara cu mult soare,dar de maine se strica iar vremea..
Oana,trebuie sa ai mult curaj sa te aventurezi asa pe o asemenea vreme...Nici nu vreau sa ma gandesc cam ce va trebui sa induri de-o fi vreo zi friguroasa,de noapte nici nu mai zic..
Va pup si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna tuturor si un pup mare de la mine

Andreea eu am mai fost in Aalst impreuna cu Oana si sotul ei la carnaval. Nu stiam ca este o biserica acolo, de fapt auzisem eu ceva de o biserica, dar nu stiam cam pe unde este.
Si eu ma duc destul de des in Romania. Am fost anul trecut in noiembrie cu Oana si anul asta in februarie singurica. Insa cand vine mama aici e super, suntem numai noi doua (ma refer fara tata si restul familiei) si ne simtim tare bine impreuna. Noi doua suntem foarte apropiate
La anul cand planuim sa avem si noi bebe, cred ca o sa stea mama destul de mult la noi ca sa ma ajute cu bebele. Abia astept sa am si eu o 'gazulita' mica si dragalasa

Oana mama eu ti-am zis daca vrei eu vin sa iti aduc mancare si ce mai ai tu nevoie pe acolo, sper numai sa se poata

Cat despre vreme, eu sunt fericita ca ma duc cu baiatul meu drag (sotul) in vacanta in Spania si o sa fie cald si bine

Mieke pana cand sta mama ta la tine? Abia astept sa ne intalnim, sa palavragim vrute si nevrute

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salut din nou!Hai ca va scriu si eu intre doua feluri de mancare(unul lam terminat al doilea urmeaza)
Ce frumos ca va vin mamicile, la mine abia a plecat frtaele meu ieri inapoi in ro..La mine nu vine nimeni de paste. Nu vine nimeni din familia apropiata dar vine si al mine tot mama lui carmen cu care ma inteleg f bine si pe care o iubesc i-am zis ca ii cumpar flori sa le plantam impreuna in gradina(e tare pasionata de flori).Plus ca facem si pastele impreuna, gateste mama lui carmen papica buna romaneasca, decoram si casa si pe mello (pisoiul) de sarbatoare, deschidem o sticla de vin romanesc sau mai multe, cool!
Si ce frumos ca aveti copilasi !!!!!Noi incercam de cateva luni, sper sa ne iasa.
Andreea, eu plec in tabara aia nu ca vreau ci ca sunt obligata e sarcina deservciu , sa ne cunoastem mai bine, sa ne cunoastem granitele sa traim fara comfort faze din astea ciudata. nu se accepta suze sa zic ca nu vreau dar cand ma gandesc ca se apropie(pe 31 plecam.....)
Hai va pup acu ma duc la mancarica
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si eu care va acuzam ca nu e "miscare" pe topicul asta!!!! se vede ca s-apropie pastele si aveti oarece "emotii", intrebari si alea, alea...

stiti cumva cand e pastele la catolici?

oana: cred ca va cam aventurati voi cu supravietuirea, o sa fie cam naspa pe vremea asta. ai mai participat la astfel de tabere? ca daca nu, e cam greu sa intelegi... in romania mai treaca -mearga.... dar aici..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Carmen,mama sta normal trei luni ,dar poate o tin mai mult nu stiu sa vedem.A venit sa stea cu fiica-mea care a fost doua luni la onthaalmoeder dar nu ii place,o duceam de la 12 la 17 ,urla cind o lasam ,urla cind o luam,sau mai bine zis o gaseam suspinind sau plingind.Plus ca in doua luni a fost de doua ori bolnavioara,o raceala si o bronsita,este normal in colectivitate dar eu mi-am luat deja 6 zile de concediu social,mai am 4 doar si nu pot sta tot timpul cu ea acasa cind se imbolnaveste.Asa ca am decis sa vina mama,apoi mama sotului meu si uite asa se face fiica-mea mare.Ma duc zilele astea sa ma interesez de o cresa,poate unde sunt mai multi copii va fi altfel.Ei nu ii placeau cele doua surori care aveau grija de copii.O mai tin acasa pina incepe sa mearga si apoi vreau sa o duc la cresa sa se obisnuiasca in colectivitate si sa invete flamanda.Acum ca a venit mama o las pe ea sa vorbeasca in romaneste si eu vorbesc flamanda.Vapup

Mergi la inceput

Disperata pastele catolic pica pe 16 aprilie si cum cred ca stii deja pe 23 aprilie cel ortodox.

Mieke dar ce se intampla acolo la onthaalmoeder de suspina apoi mititica? Mai bine ca a venit mama ta, este bine sa se ocupe de ea cineva in care ai incredere. Noi nu avem inca copii, insa nu cred ca voi lasa vreodata pe cineva strain sa se ocupe de copiii mei, pentru ca pur si simplu nu poti avea incredere si cum sunt atat de fragili, pot fi foarte usor afectati. Dar in final tot raul spre bine, nu? O ai pe mama ta aici, ceea ce e super Am uitat sa te intreb ce varsta are fetita ta si cum o cheama.

va pup

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Ce mai faceti?
Eu am intrat un pic doar sa va salut,caci printesa mea ma trage de pantaloni s-o iau in brate...si nu pot s-o fentez deloc..iar daca ma fac ca n-o vad,ma striga TATA!
Contrar a ceea ce anuntasera ieri ca se strica vremea,este o zi superba cu mult soare.

Va pup si numai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andreea23

Ce mai faceti?
Eu am intrat un pic doar sa va salut,caci printesa mea ma trage de pantaloni s-o iau in brate...si nu pot s-o fentez deloc..iar daca ma fac ca n-o vad,ma striga TATA!
Contrar a ceea ce anuntasera ieri ca se strica vremea,este o zi superba cu mult soare.

Va pup si numai bine

Buna fetele motatele
Andreea chiar te striga tata? serios?
Hai ca iti raspund eu ca vad ca fetele astea tare ocupate mai sunt Asa e, azi a fost foarte frumos, destul de cald si soare, sper sa se incalzeasca si mai tare
Noi am fost azi in Olanda sa verificam posta si sa aruncam gunoiul.. Ce stiti voi gunoiul nostru se plimba din Belgia in Olanda.. ehehe e gunoi plimbat
Eu numar zilele pana la plecarea in Spania, ma duc in cautarea soarelui si ca sa vedeti ca sunt fata buna, am sa pun o pila sa stea mai mult si pe aici Pe urma o sa fiu destul de ocupata cu venirea mamei aici, pregatirile pentru nunta religioasa in Romania. Da` daca o puneti de o intalnire va promit ca n-o ratez

Va pup si noapte buna

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Cred ca nu ii place acolo,cred ca sa obisnuit sa stau eu in preajma ei,am stat un an cu ea acasa si probabil ii este greu.Si fiica-mea este foarte rasfatata,cred ca mai rasfatata nu se mai poate.Eu vreau sa o duc la cresa trebuie sa inteleaga flamanda si sa devina obisnuita in colectivitate dar daca nu se poate nu avem ce face.Mai asteptam putin si apoi vedem ce facem.Din septembrie 2007 se duce la kleuter asa ca va trebui acolo sa se invete.Fiica-mea face 15 luni pe 27 si se numeste Anna.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Salut
N-am mai trecut de mult prin zona – dar iaca vine Pastele si trebuie sa ne pregatim romaneste asa ca am zis sa arunc un ochi iscoditor…

Vegi – eram curioasa daca-ti raspunde careva in legatura cu vopseaua de oua…Eu anul trecut le-am mozolit cu acuarela, ziceai ca-s gata ciocnite! Dar cunoastem belgieni care sustin cu tarie ca si pe aici se mai vopsesc ouale si ca atare se gaseste si vopsea…Ramine de vazut, anul asta o sa cascam mai bine ochii

Noi de pastele catolic – o sa rideti - am cumparat bilete de hotel la Antwerpen (adica la citiva pasi de casa). Iar pe cel ortodox o sa-l chinuim tot in 3 acasa. Mama vine sa ne faca o vizita citeva saptamini in mai, deci dupa sarbatori.

Andreea23 –
Felicitari pentru finuta ! M-a amuzat dialogul cu danyelana despre dascal! Ca sa vezi ce mica e lumea !
Iar vis-a-vis de faza cu <tata> am si eu un musteriu care a debutat similar – adica tot tata-mi zicea!
De curind ne-am luat un ajutor in gospodarie – o tanti care vine sa ne faca menaj o zi pe saptamina. Ce sa zic- cum apare pe usa Maria, cum flacaul (care acum are un an jumate) fuge si-i trinteste aspiratorul in brate sau incepe sa zica oala -papa (iar mie deja a inceput sa-mi fie tirsa…)

Oana – vreau si eu un serviciu care sa ma trimita in tabere ! Cu pluta, orientare orice…si safari merge !

Si asa ca faza :Citeam intr-o brosura despre parcurile din Be, ca sint invitati concetatenii la munca in folosul naturii –la modul ca sadesti puieti, cureti gunoaie, ma rog – gradinarie….Insa pentru faptul ca seara se organizeaza un foc de tabara, se doarme la cort, poti sa-ti iei plozii ca sa vada cum e cu traiul in natura, tot tu aduci bani de acasa ! Na mentalitate occidentala !

Mieke si noi trecem prin aceeasi problema <cresa, un rau necesar!> - Si sotul meu e tot roman, deci avem aceeasi dillema: cum invata copilul limba! Deocamdata operatiunea a fost aminata de mai multe ori, speram sa ne hotarim totusi (de fapt eu sint aia nedecisa)

Carmita_baby – wow, Casa de Piatra ! Adica pregatesti nunta din Ro de aici ? Cred ca o sa fie destul de solicitant. Adica oricum e greu si daca esti la fatza locului….Pai atunci respira aer adinc in piept cit mai ai vreme, ca sa acumulezi energie pentru marea pregateala !

Va pup

Mergi la inceput