belgia (4)
Raspunsuri - Pagina 2
ardeiash spune:
scuze.. asparagusul e fiert? ca eu n-am mancat niciodata... e bun?
fetele/// stiu ca fetele din belgia au o viata "tumultoasa" in we asa ca va doresc week end placut!
s-auzim numai de bine! si
scumpi spune:
Da, asparagusul e fiert. Mie nu-mi place, am gustat o data si mi-a fost de-ajuns, e amar...
Pupici si un weekend placut la toata lumea!!!
Andreea23 spune:
Buna seara fetelor.
Mie una nu-mi place absolut deloc Pastele lor.In afara de ascunsul oualelor de ciocolata nu au nici o traditie.Si nici nu o considera o sarbatoare foarta importanta cum este pentru noi.Eu anul trecut l-am sarbatorit pe cel romanesc ca la noi acasa.A fost mama la mine si am avut si oua vopsite si miel(desi eu nu pun gura)....dar anul asta nu prea stiu..oi vedea eu!
Nici mie nu-mi place asparagusul,are un gust groaznic iar cand ii vad pe ei cu cata placere il mananca mor...
va pup si numai bine
ardeiash spune:
voi de unde luati vopsea de oua? gasiti pe aici sau va aduceti din tara?
ce pacat ca nu coincide pastele nostru cu al lor!!! copiii nu cred ca mai au dreptul la vacanta de pastele nostru!?
danyelana spune:
Buna fetelor,
Andreea nu stiam ca tu ai botezat acum o saptamana. Eu merg in fiecare duminica si ma ocup de protocolul de dupa (ne strangem intr-o sala, bem o cafea, prajituri, vorbim). Si inca ceva, dascalul care canta in biserica este sotul meu iar baiatul inalt cu ochelari care era cu el este fratele meu. Daca as fi stiut mi-ar fi facut placere sa vorbim. Stiam doar ca nasul era flamand caci mi-a spus fratele meu ca au iesit impreuna sa duca apa afara.
Te mai asteptam la biserica si sper sa ne cunoastem si sa vorbim.
Va pup.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Andreea23 spune:
Danyelna,ma bucur sa aud ca cel ce i-a furat inima printesei mele era fratele tau..Mi-ar placea sa ne cunoastem mai ales ca biserica este foarte aproape de mine si as putea sa vin mai des,singura problema este ca depind de sotul meu care mai lucreaza si in weekend.Dar oricum am sa incerc sa ajung cat de curand!
In rest eu sunt extrem de fericita caci in 3 saptamani va veni mama mea.Abia astept,mai ales ca va fi aici la prima aniversare fetitei mele!
Va piup si numai bine
ardeiash spune:
ca sa vezi ce mica e lumea! m-am amuzat de schimburile voastre de mesaje!
ce bine ca-ti vine mama ! si eu as vrea sa vina, dar costa asa de mult!!!! cred ca o sa fi in al 9-lea cer de pasti!
coi le faceti copiilor vostri cuiburi de iarba.. sa vina iepurasul? eu abia astept. sotului meu nu prea-i place... umplu toata casa de iarba, dar mie-mi place la nebunie!
carmita_baby spune:
Daneylana, Andreea despre ce biserica vorbiti? Daca e vreo biserica pe aproape de Bruxel mi-ar face placere sa merg si eu odata si cu ocazia asta ne-am si cunoaste Hai pe bune ce ziceti de o intalnire? Si poate vine si Oana, prietena mea draga
Eu m-as bucura sincer daca as putea sa merg de Paste la biserica noastra.
Andreea si eu sunt foarte bucuroasa ca vine mama la mine. Dar pentru tine este si mai special ca o sa-ti vada si 'gazulita'
Cand credeti ca o sa se incalzeasca pe aici? Ca eu una m-am saturat de frig. Vreau primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mello motanelul iubit
mieke spune:
primavara nu prea da semne ca vrea sa vina pe la noi.Toata saptamina vor fi 5-6 grade si in week-end se raceste.Si eu am chef de o intilnire,acum ca mama sta cu fiica-mea pot lipsi citeva ore de acasa.Va pup!
oanademunck spune:
Buna!Si pe mine me supara vremea asta, e primavara pai sa fie frate primavara. Hai saptamana asta mai poate sa fie frig dar peste doua saptamani sper din tot sufletul sa fie vreme ca lumea pt ca tre sa plec 5 zile cu serviciul in tabara de supravietuire lipsiti de orice comfort....si pot indura multe(inclusiv mancatul de insecte care oricum sunt trecute in program)dar frigul si mersul sau dormitul in
frig chiar nu le pot suporta.Cred ca o voi chema pe prietena mea Carmen pe ascuns cu cateva paturi extra si ceva mancare sa vina noaptea sa mi le aduca:)
By the way, despre ce biserica e vorba?unde va duceti voi de fapt?
Hai pupici tuturor