Buna fetelor . Azi dimineata am observat o umflatura cat o nuca mica sub genunche.M-am speriat ff tare pt ca nu ma doare genunchiul si nici nu stiu sa ma fi lovit curand .Oare sa fie de la stat prea mult in picioare cu bebe mic in brate,de la circulatie deficitara ,de la sarcina pe care am avut-o acum 7 luni,sa fie o acumulare de lichid?????Genunchii ma mai dureau cand faceam prea mult efort si nici atunci de fiecare data sau rau;cateodata ,acum multi ani imi mai amorteau incheieturile .Va rog, daca stiti ce ar putea fi ,sa-mi spuneti,poate ati patit sau ati auzit.
va pup dulce
msolga
Am avut si eu ceva asemanator, la mine era acumulare de lichid. In ciuda tratamentelor cu tot felul de creme si antiiflamatoare, nu a trecut timp de aproape un an, si au fost perioade cand se inflamase destul de tare si ma deranja la mers. Culmea e ca mi-a trecut de la sine. Sau nu am observat eu care a fost "reteta" minune:)) Cert e ca la un moment dat mi-a disparut.
Acu', eu nu te sfatuiesc sa faci ca mine
Mie mi s-a sugerat punctie, dar nu am vrut sa o fac. Cred ca un medic te-ar linisti!
Monica - asa cum o descrii tu, "umflatura" asta poate insemna multe lucruri. Du-te sa te vada un medic ortoped; el va decide ce-i de facut, ca nu-i de gluma cu chestiile astea.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Eu am avut in urma cu 10 ani o umflatura la genunchi, mi-a facut puntie un medic si a facut antibiograma la acel lichid , apoi am urmat tratamentul medicamentos care a iesit la analiza, in urma acelui tratament cu oxacilina injectabil mi-a trecut umflatura.