Fetele din Zalau(camera 7)
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
mihaela multumesc de urare.pai vezi ca masina trebuie udata asa ca repede repede la Zalau.pt diana incearca cu otet de menta de la Hofigal ( nu ustura).
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
cafengistelor unde sunteti?afara?la plimbare cu puiutii vostri?matei doarme de la 14 si astept sa-i dau papa ca sa mai iesim si noi.
va tuc si mai vin.
Bimilit spune:
fetelor am uitat sa va zic ce distractie am tras cu finu( sotu adrianei).bag 2 tzigari rapid , imi pun batista pe receptor , ma tin de nas si formez nr de telefon.raspunde finu , ma prezint ( sunt x-ulesc de la emisiunea din dragoste, bine ca nu am spus sunt Mircea Radu)si el incepe sa rada .mama eu nu m-am mai putut abtine.la final el cu regret : imi pare rau ca nu te-am lasat sa vad ce texte aveai.de mult nu am mai ras asa bine.
adriana a iesit faza cu testubarza?
dianaiulie2009 spune:
Bineinteles ca a iesit ...macar aia ca restul nu a reusit ...
Dar dupa faza cu tf. i-am spus sa stea linistit ca daca nu a reusit faza cu emisiunea "Din dragoste" tot l-am pacalit cu testul de sarcina ca e testul de la Paula . A rasufat usurat si mi-a zis ca nici macar nu s-a uitat la test ca era prea nervos si deja se gandea la ce medic sa mergem ...
Va doresc moapte buna tuturor ca e Paula prin zona si nu pot scrie prea multe ... vrea si ea sa butoneze ...
Am uitat sa va spun ce pantofi bengosi mi-am cumparat saptamana trecuta , pe maro inchis ... si cum nu aveam nimik cu ce sa-i asortez a trebuit sa-mi cumpar o ie pe culoare si azi am fost iar la fantasio si mi-am luat si o poseta la fel de bengoasa ...
Acum chiar va pupitzesc ...
albumele noastre
diplodocus spune:
Seara buna la toata lumea!
Scriu putin si daca doarme buburuza mica revin...
BIANCA, am depasit si eu faza cu cei 13 ani din profil...si jur ca nunimic cind am completat...Daca ai fost asistenta de ocrotire poate ai cunoscut-o pe mami, a fost asistenta la sala de nasteri multi ani de zile( Adriana Gliga)...de 5 ani a plecat sa-i "moseasca" pe ingerasi
Despre diversificare..sa-ti spun, oare? Fac parte din generatia care alapteaza 6 luni exclusiv la sin...de aceea par (si chiar sunt)putin stresata ."Bietul" copil n-a mincat nimic altceva in viata lui decit lapte.Am hotarit sa merg luni la Manaila si sa vad ce-mi spune ea, apoi sa innebunesc lumea pe forum
Nimic nu e intimplator!
Bimilit spune:
Ioana sa sti ca am cunoscut-o pe mami ta.super femeie.nu vreau sa te intristez da eu .iti multumesc ca mi-ai adus aminte de dansa.sa-mi fie rusine ca de mult nu m-am gandit la ea.ce face bb-icu? sa inteleg ca nu doarme? de aceea nu butonezi?de diversificare ce pot eu sa-ti spun e ca dupa noile " reguli' se incepe la 5 luni cei alimentati mixt sau artificial si de la 6 luni la cei alimentati la san.da suculet de fructe/morcov banuiesc ca i-ai dat.pt inceput eu zic sa-i dai cereale , apoi supica si mai incolo piureurile.da mai pove pe tema asta.ati fost afara azi?daca e timp frumos nu iesi maine cu el in parc?
adriana iar te-ai elegantit.vazut geanta superba.
elvira pe unde ai umblat draga? s-au mai pacalit ca iesi cu printesa pe platou?
elutza draga unde esti?
mihaela pupici la fete .cum e diana? oare e trista ca nu merge la scoala?
paula treci la raportul de wee.
claudia azi l-am pupat pe ma iubesti.ne-am intalnit pe platou.draga da esti suparata de nu intri sa ne vezi?
bianca sa-ti traiasca nepotica si mami ei sa se refaca un doi ca sa se poata bucura de printesa ei.
va tuc si mai vin
diplodocus spune:
Buna dimineata...se pare ca sunt prima care ajung sa deschid klcul azi
Va salut pe toate in fuga, ca ne pregatim sa mergem la Biserica( cu tot cu bursucelul mic, ca am descoperit "Biserica Copiilor", unde nu se supara lumea daca plinge si daca ies cu el afara de n ori...In plus e cald si-l tin lejer imbracat)
BIANCA, nu ma mir ca ai cunoscut-o pe mami...spre deosebire de mine ea era super sociabila si cred ca cunostea 90%din Zalau Daca e vreme buna dupamasa, poate iesim la oras...
Nimic nu e intimplator!
mihaela_s spune:
Si eu la post!
azi sunt singura cu fetele, ovi e de garda, e tare nasol cand e duminica, nu ca nu ma descurc cu fetele, m-am obisnuit, dar suntem asa de obisnuiti sa facem de toate impreuna, sa iesim la plimbare...
bianca, da, Diana se plictiseste acasa, ii place la scoala si ii lipseste activitatea. Acum e ceva mai bine, pana la urma n-am mai luat nimic pentru calmarea mancarimii, a zis ca iau degeaba, ca nu vrea sa se dea cu nimic in afara de pudra. N-o mai mananaca asa de tare, parca s-a mai domolit eruptia, acum aseptam sa treaca bubele iesite.
adriana, sa le folosesti sanatoasa!
elvira, a venit primavara?
elutza, cum sunteti?
ioana, diversificarea se incepe cu sucuuri de fructe/legume. Pentu inceput cu suc de morcov sau mar. Poate mai indicat marul ca e dule-acrior, morcovul fiind mai intepator la gust, s-ar putea sa-l refuze. Incepe cu cateva lingurite (2-3) apoi creste pogresiv cantitatea pana ajungi la 100-150 ml/zi. Si il dai inainte de lapte, cand e flamand. Apoi sucul de morcovi poti incerca sa-l amesteci cu cel de mar dupa ce s-a obisit cu gustul. Cel de portocale se introduce ultimul, fiind mai acid si pentru ca poate da diaree, nu toti copiii il suporta. Apoi incepi si cu supica de legume(morcovi, patrunjel, telina), la inceput doar legume si ii dai doar supa, tot treptat, cresti cantitatea. Pe urma incepi si pasezi si zarzavaturile, tot treptat pana ajungi sa-i dai doar piure cu lingurita. Cam dupa 2-3 saptamani poti intoduce si carnita in supa, apoi in piure.
Sucul il dai la masa de la ora 10 sau 16, iar supa si legumele la pranz. important e sa-i dai doar un aliment nou o data, apoi cateva zile pana se obisnueste cu gustul. Abia pe urma treci la alt aliment nou.
Mult succes! Hai ca nu-i asa greu!
D-na Manaila a fosst si dr-a Dianei pana am locuit in Zalau, mie mi-a placut foarte mult de ea, ne-am inteles bine.
pupici, trec mai pe seara!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
for2nity spune:
buna dimineata
am cam ramas in urma cu cititul si postatul, primavara e de vina intelegeti voi dar am sa ma revansez.
bine ai venit printre noi diplodocus-Ioana , pune si tu poze cu voi
Bianca, nu te-am mintit cuscra draga, noi chiar am fost pe platou si am oferit lumii o priveliste incantatoare in sensul ca am descoperit ca fiica mea cea iubita mananca afara tot ce-i dau...asa ca aproape tot timpul am mancat- am inceput cu un borcanel cu orez si am terminat nici mai mult nici mai putin decat cu un pui la cuptor. (eu mereu sunt cu sacosele cu mancare dupa mine-cadou de la mama )Nu m-am putut abtine sa nu-mi incerc norocul si a mancat de m-a speriat. Si chiar m-a speriat caci a mancat cu atata pofta ca a si vomitat la un moment dat Dar am luat-o de la inceput si a mancat la fel de bine. Pentru cine nu-mi intelege stresul si bucuria ca a mancat - Alexia la 1 an si 5 luni are exact 9,5 kg Ea mananca destul de bine dar e pintosa ca ma-sa, nu mananca decat ce-i place...si nu-i prea plac multe Cred ca de acum inainte vom lua masa de pranz afara Observati cat de calma sunt in privinta kilogramelor, nu? Habar n-aveti ce eforturi fac sa n-o stresez pe biata fata cu mancarea dar daca intr-o luna nu apar schimbari vizibile merg cu ea la Cluj.
Adriana, felicitari pentru noile achizitii, sa le porti sanatoasa...astept sa vina caldura sa ma pun si eu pe cumparaturi noi...si mai astept sa mai scad o masura
Printre altele ce sa va zic...m-am apucat de fumat...si am cea mai jalnica scuza - stresul Daca nu ma opresc acum, e clar ca tigarile o sa ma omoare
Gata, va pup, mai intru mai tarziu.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Salutare , salutare !!!
Si noi ne-am trezit mai repede dar nu am apucat sa intru pe forum decat acum . Pana am pregatit micul dejun , apoi pe Andreea sa mearga la dans , apoi am pus-o pe Paula ccc la nani ... si uite asa a trecut timpul ...
Elvira la ce ora iesiti voi de obicei afara ? Noi am fost ieri de la 11-14.30 si apoi inca o tura de la 18.30-20.30 . Nu stiu cum se face ca numai nu reusim sa ne intalnim ...
vreau sa-ti dau un sfat prietenesc : LASA TZIGARILE !!!!!
Oricat de mult si de mare ar fi stresul , parerea mea este ca nu merita sa te reapuci de fumat ... e pacat , dupa atata timp de nefumat sa incepi din nou . Gandeste-te ce miros simte Cristinuta acum , era obisnuita cu un miros al mamei ei si acum altfel de miros ... mai urat ... scuze daca sunt prea dura , dar acum , dupa ce imediat fac 2 ani de cand nu mai fumez , pe zi ce trece sunt tot mai antitutun , numai bietul Luci stie cat il tot stresez pe tema asta , plus ca nu mai suport fumul de tigara in casa , parca fac alergie la el , simt ca ma sufoc . Iar daca stau mai mult timp intr-o incapere in care se fumeaza a 2 a zi deja sunt ragusita ... sti ce se zice ca fumatul pasiv e mult mai nociv decat fumatul activ ...
Acuma alegerea e a ta , dar eu sincer , nu m-as apuca de fumat oricat de multe si de afurisite ar fi ele problemele cotidiene ...
Biancalonean sa-ti creasca mare nepotzica , sa fie sanatoasa , iar Stanca sa se intoarca cat mai curand acasa cu ingerashul ei ... inca o data iti spun ca imi pare rau de cele intamplate cu sora ta , dar important acum e ca totul evolueaza inspre bine ... Pupici multi pentru aman2 ...
Mihaela numai cu pudra mentolata o faci pe Diana ? Fetele mele sunt alergige si pe langa mixtura mentolata le dadeam claritine sau ketof , mai mult ketof seara ca e si un bun somnifer ... Sper sa va treaca rpd bubitzele sa puteti pleca la Viena ... apoi la Zalau ...
Bianca se pare ca azi nu avem noroc de intalneala ... dar cine stie , poate pe dupa-masa se indreapta vremea , cu toate ca la meteo au anuntat tunete si fulgere in partea noastra ...Oricum daca nu putem iesi afara , stam la barfe pe mes. , nu???
Ioana in legatura cu diversificarea e asa cum spune Mihaela , eu am uitat de suculetze pentru ca Paula nu a vrut nici un fel de suc sa bea . Cu toate insistentele , cu toate amestecaturile , nu am reusit sa o determin sa bea sucuri de casa . Asa ca am trecut direct la supica si la legume . Si eu i-am dat piept exclusiv pana la 4 luni , apoi am inceput sa-i dau completare milumil , iar de la 5 luni am inceput diversificarea . De luat a vrut sa ia tot ce i-am dat , dar problema noastra a fost ca nu a mai vrut tzatzica de cand a dat de linguritza . Deci numai 5 luni si 3 saptamani am alaptat-o ... Va tzin pumnii si sa ne spui cum reactioneaza mogaldeatza ta ... Si chiar asa , cum spunea si Elvira , ia pune matalutza aici niste poze cu voi , poate,poate ne-om cunoaste de pe undeva ....
Acum ca Andreea a mers la dans si taica-sau e cu ea profit sa mai stau si eu pe net ... pana se trezeste Paula ...
Mai vin ...
Duminica placuta tuturor !!!
albumele noastre