Pacientele Dr. Tutunaru (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by hitomi

kitty ,eu inca nu am ajuns la dl .doctor .Am sunat azi de vreo 2 ori ptr programare si nu mi-a raspuns nimeni la telefon .Care este programul de la cabinet ?Cand pot suna ptr programare?
Pupici

Eu stiu ca oricand dupa ora 13.30 - 14.00.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laura, ma bucur din suflet pentru foliculoi!Asa da, chiar ca esti de panou! Nu ramane decat sa vii cu vestea cea mare peste 2-3 saptamani!

Hitomi, daca nu raspunde, mai insista, ca poate nu avea cum in momentul ala...

Kitty, ce noutati sa am... nu prea grozave. Pe scurt: dureri pelviene (ca atunci cand ai vezica ffff plina si nu mergi la WC), usoare sangerari bejulii incepand chiar din ziua 14, sani moi si insensibili, dar fff durerosi, si ipohondrie cat incape Ma gandesc la tot felul de prostii... endometrioze, aderente, chisturi sau... mai rau. Infectie urinara nu am, ca am facut acum o luna urocultura si sumarul de urina. Totusi o sa le repet, dar sincer cred ca altele sunt cauzele acestor dureri pelviene.
Astept sa vorbesc cu T. si sa programam laparocopia, poate dupa asta imi mai trec "piticii"...adica cel putin stiu: ori e alba, ori e neagra.

Cam atat dragutelor... voi ce mai ziceti?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor multumesc mult pt. felicitari . Sper sa fie cu rezultat si sa vin cu vesti.
Amelyfi optimista , nu ziceai tu asa , lasa ca doar nu o sa avem noi toate bolile....ar fi culmea. Sa-ti faci laparoscopie ca sa vezi cum stai , este cel mai bine , si eu am facut si mi-a fost de ajutor cu toate ca mi-a gasit endometrioza (pe care mi-a scos-o). Din cauza acestei endometrozei ma grabesc sa raman gravida ca sa nu mi se refaca. Succes si o sa vezi este alba !
Kitty , in legatura cu stimularea ovariana , ai vazut la mine cum a fost , acum sa vedem rezultatul........
Marair te astept cu vesti .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Fetelor ,am reusit sa ma programez pentru lunea viitoare .Deci de saptamana viitoare ,va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru .Am sa va spun mai multe despre situatia mea dupa ce voi vorbi cu dl .doctor .
Va pup pe toate si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Hi!
Bubulina, tu pentru ce ai luat utrogestan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Madutz, utrogestanul il iau pentru sustinere. Eu aveam endometrul cam anemic cand am ovulat. Te trec pe lista?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Eu sunt la a doua luna de monitorizare la dr T; vineri, ziua 16, endometru 9.2 si un folicul de 22; asa ca T, dupa obisnuita urare "sambata ... cu sotu' ...." mi-a recomandat ca incepand de luni sa iau utrogestan 2/zi; azi mi l-am cumparat da' inainte sa-l iau am cautat un pic pe net si surpriza dau peste un articol de-al lui T in care spunea de utrogestan ca-i cam "efect placebo", asa ca ma intreb daca are sens sa-l iau!

Cred oricum c-o sa merg pe mana lui T, desi m-a scos din sarite ultima oara ca era super grabit si pe fuga si n-am apucat sa detaliem subiectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata, fetelor?Ati crezut ca am plecat pe Luna, nu?EEEH, sunt iar printre voi.Avui o gramada de treaba.Am fost vineri la T, care mi-a zis ca fopliculul este in curs de spargere, dar nu mi-a spus cat a crescut...m-a enervat, la fel si cu endometrul...vroiam sa am datele, ca sa pot face o comparatie luna asta cu ce a fost, dar mi s-a parut delasatooor.In fine, am prestat vineri, sambata o durere nasoala de burta, l-am sunat, mi-a zis ca pana vine cm sa nu fac nimic cu maseaua si de duminica a inceput s ma doara burtica ca si cand imi vin uratii..NU stiu ce s-a intamplat, dar cred ca o sa-mi vina cm-ul...Sunt dezamagita, macar de mi-ar veni cm cum trebuie, ca de prin nov imi vine foarte putin cantitativ si dnul T nu mi-a dat nimic.In alta ordine de idei, am inteles ca Dr. Moisa face inseminari?Da-ti-mi detalii, ca luna asta as face inseminare mai degraba decat stimulare.Laura, multa bafta, te sustin din toata inima.
Amely, nu mai fi ipohondra, ca-ti imbolnavesti corpul!Ti-o spune o tipa patita (eu), care si-a dereglat corpul hormonal procedand ca tine.Fa laparo, te va ajuta mult.Bubu si Marinar, multumesc pentru incurajari si sfaturi.Mi-au folosit!Va pup si mai intru pe la 2, sa vad feed-back-ul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fetelor

ce sa va spun, eu am aceeasi stare de inconfort. Sunt in a 5-a zi de intarziere a CM. In fiecare din cele 5 zile m-au intepat cate putin ovarele si de fiecare data mi-am spus GATA, VINE..........si nimic. O sa-mi fac si un test de sarcina, asa ca sa ma aflu in treaba. Sunt sigura sigura ca nu vor fi 2 liniute.

va pup si vb mai tarziu

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Am facut si testul de sarcina si bineinteles ca nu a aparut decat o liniuta. Offfffffffff, nu m-am gandit nicicand ca o sa-mi doresc atat de mult sa-mi vina rusii.

marinar

Mergi la inceput