Pacientele Dr. Tutunaru (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marair spune:

dragele mele, nu aveti chef de conversatie?stiti ce am aflat azi:ca treb 12 zile ca sa se formeze zigotul,trei zile dureaza coborarea ovulului din ovar.Daca m-a durut, sa inteleg ca pe acolo sunt problemute?in orice caz, bag in mine progesteron de duminica seara.Ma doare tare ciudat burtica, dar o mai ignor, incerc sa fac un mil de lucruri numai sa nu ma mai gandesc la dureri.Ce o vrea Doamne-Doamne...Va pup pe toate si bafta la bbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Marinar, imi pare rau pentru test... intai ma bucurasem cand am citit ca aveai 5 zile de intarziere, iar dupa aia asa m-am desumflat... Dar mergem inainte, da?

Laura, deci tie ti-a rezolvat endometrioza prin laparo? super... Probabil ca ti-a gasit doar puncte de endometrioza, ca din cate stiu pt. un stadiu mai avansat trebuie tratament cu diphereline / inducerea menopauzei, ceea ce din cate am inteles, inseamna timp, nervi, dereglari si destul de multi bani... Si zici ca se reface? Cam in cat timp?

Marair, multam de sfaturi fata scumpa... asa este, o sa las ipohondria pe alta data... Sincer nici n-am prea avut timp zilele astea sa ma gandesc la ipohondrelile mele obisnuite, ca sunt la niste cursuri de managementul mediului (apropo, ca si tu esti "pe felie", poate facem schimb de experienta)

Madutz, tie nu ti-a dat sa faci pregnyl, la asa folicul baban?? Oricum eu iti tin pumnii, se pare ca ai sanse maxime luna asta.

Bubulina, ai idee daca Vitex este mai eficient decat Mastodynon, sau este prea puternic si poti da in alte belele? Nu de alta, dar draguta de Stu s-a oferit sa-mi cumpere de afara, iar ei se pare ca i-a facut mai mult rau decat bine...

pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely, in articolele pe care le-am citit despre Vitex scria ca este mai indicat in tratamentul infertilitatii sa se foloseasca produsul sub forma lichida. Stiu ca si marrina a luat Agnucaston, care este Vitex solid adus din Germania, are alta concentratie si stiu ca i s-a dereglat CM-ul in loc sa il regleze. Si mai e ceva. Doza se stabileste in functie de afectiune si de gravitatea ei. Eu am luat destul de mult timp si nu am avut probleme majore, dar nici la mine nu s-a reglat ceas CM-ul. M-a ajutat insa cu prolactina si asta e bine. Imi pare rau ca acum nu mai stiu linkul ala, dar daca vei cauta fie pe google, fie la subiectul de pe forum legat de Vitex, vei gasi siguuur mai multe detalii.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

AMELY sigur ca mergem inaite... cu tupeu. Of ce treiri sunt pe aici, ce legaturi se leaga. Dar nu te supi ca o sa vin curand cu vestea cea mare (sper). Eu nu am fost dezamagita pt ca eram sigura de rezultat. Mai rau ma enerveaza ca nu-mi vin rusii ca sa pot merge apoi si eu la monitorizare.

Hmmmm, ce chestie KIKI se da cu capul de pereti din cauza scarbelor si eu..........

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikilina spune:

SALUT!
AM CAM CHIULIT DE PE CHAT DAR AM REAPARUT...
SUNT FFFF SUPARATA... CE PROGRAM ARE TUTU ASTA CA MA SCOATE DIN SARITE... ?!
LUNA TRECUTA AM RATAT MONITORIZAREA CA A PLECAT OMU' IN STRAINATATE, LUNA ASTA ZIUA 7 PICA MARTI (CAND CICA NU ARE PROGRAM) ASA CA TREBUIE SA MA DUC LUNI (CAND CRED CA NICI NU PLEACA RUSII DE TOT)
INTELEG CA NU-SI FACE PROGRAMUL DUPA MINE DAR PARCA PREA E DE TOT ...
PANA LA URMA VAD CA NU A PECAT NIMENI FERICIT DIN "SUBIECTUL" ASTA SI N-AM AUZIT PE NIMENI CA AR FI RAMAS .
NU VA SIPARATI PE MINE DAR TOCMAI AU VENIT RUSII SI SUNT CAM ISTERICA!
INCEP SA MA INTREB DACA CHIAR E CEA MAI BUNA ALEGERE TUTU ASTA.
NU MA BAGATI IN SEAMA! IMI VARS SI EU OFU'!

UPICI!PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Buna seara fetelor
Eu nici nu stiu daca vin cu vesti bune. Azi am fost la dr. T dimineata in spital , intradevar pe usa cabinetului nu scria ca ar avea program , dar a consultat vreo 3 , 4 paciente , nu stiu ce sa zic de program dar si pt mine a venit duminica dimineata special.
Acum sa va spun ce am facut : deja am ajuns la a 5 ecografie si ma mai duc si joi , se pare ca foliculi mei au stagnat , pregnylul nu mi l-a facut si nici nu o sa mi-l faca se pare ca daca mi-l face o sa fac sindrom de hiperstimulare , dar vrea sa ma vada si joi , pt ce nu stiu , deci se pare ca nu am succes luna asta . Mi-a zis ca ovarele mele nu au reactionat la tratament de la inceput mai deloc ( nefiind functionale niciodata )si dintr-o data si-au dat drumul si au mers prea bine si am facut prea multi foliculi mari de 23 si 24 , daca ar fi fost sa-mi fac FIV mi-a zis ca as fi dat rezultate f. bune . Peste o luna voi face din nou tratamentul si mi-a promis ca voi ramane sigur , ca sansele sunt mari , ca de fapt nu ovarele sunt problema ci hipofiza mea care este resetata si nu-mi pune ovarele in functiune.
Amely , da mi-a gasit puncte de endometrioza pe care mi le-a scos , dar mi-a mai ramas unul pe uretra la care nu a putut sa umble . Tratament nu avea rost sa-mi dea fiindca eu oricum nu am ciclu deloc , adica hipofiza mea este oricum resetata ( microadenom hipofizar) si de aici o gramada de probleme........
Marair , poate o fi de bine pana la urma , ai vazut ca ne-a promis la toate ca ne rezolva cumva........
Ce puteti sa-mi spuneti de acest sindrom de hiperstimulare , ce as putea sa patesc , s-ar putea sa mai am vreo sansa luna asta? Ce se intampla cu foliculi care imi raman acolo , se fac chisturi ?Dr. mi-a zis ca nu-i de joaca cu asa ceva.......
Va pe toate si bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor!
kikilina nu ma fii suparata! stiu ca doare , pentru ca ti-au venit rushii aia...
ca noi toate, stiu ca esti grabita, si eu sunt in depresie cand imi vine iar si iar...
de cand dl dr nu lucreaza martea? e prima data cand aud asta! pentru mine a venit special intr-o sambata dimineata la cabinet! zic asta pt ca plecat imediat! ciudat! insemana ca a inceput sa se organizeze?
ar fi bine daca a inceput sa se organizeze! asa poate ne acorda mai multa atentie!
fetelor in ultimul timp nici eu n-am vazut reusite, dar sper ca in curand sa trecem pe alta lista!
multi !

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bubu, esti o dulce, merci pt. PM, sa stii ca am avut rabdare sa citesc, desi e in engleza, totusi dupa ce mi-ai spus ca si Marinna a avut dereglari, ca si Stu, parca as renunta in favoarea Mastodynonului... m-am impacat destul de bine cu el, atunci cand l-am luat.

Laura, stiu ca pregnylul ajuta la spargerea foliculilor, ca sa nu se transforme in chisturi, dar mai stiu ca stimuleaza in acelasi timp si cresterea lor... Totusi, nu as fi vazut nimic rau in a-ti da sa faci un pregnyl, preventiv (parerea mea). Dar probabil ca exista un risc, din moment ce nu a vrut... Nu sunt dr., asa ca nu pot decat sa-mi "dau cu parerea"...

Of, mey fetelor, cand va vad si pe voi asa de "vesele", zau ca ma apuca dorul de duca... Auziti? ce-ar fi sa ne luam noi cate o saptamana de concediu in perioadele fertile, cu soti cu tot, si sa plecam la un munte sau oriunde e liniste, placut si aer curat... ca se pare ca asta ar fi reteta succesului, din cate am mai intrebat si eu, in stanga, in dreapta... zau de nu fac pe draku-n patru si tot o fac anu' asta... Cateodata zambesc cand imi aduc aminte de jocul ala din copilarie cand o rupeam cu totii la fuga strigand: ultimul e cel mai fraieeeer... Din pacate cu bebe nu merge asa, stiu asta prea bine, am renuntat de mult sa ma mai compar cu prietenele mele de aceeasi varsta, care si-au dat deja copiii la gradinita. Dar si cand mi-o veni randul... sa te tii!
Deocamdata va sustin pe voi, ca stiti cum e, cand incerci sa scoti paiul din ochiul altuia, parca mai uiti de barna din ochiul tau...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Amelyluna asta a fost fara pregnyl! Nu stiu de ce, ori a uitat - era super grabit sa plece la o nastere si a fost cam zgarcit la vorba - ori nu a considerat ca-i necesar, habar n-am! Mi-a recomandat doar utrogestan, 2 /zi! Stiam vag care e treaba cu utrogestanul (n-am mai luat pana acum) si sincer mi-a placut ideea: sa sustinem sarcina, daca o fi !
Acum suntem cuminti si asteptamrezultatul!
Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata, fetelor!Ce saa va mai spun, in corpul meu este al treilea razboi mondial.Azi ma doare in zona stanga, ovarul, trompa, ce o fi.Ieri m-a durut in zona uterului, iar alaltaieri in zona ovarului si trompei drepte.Am renuntat sa ma mai panichez si sa ma mai agit asa, tare.Incerc sa-mi incarc mintea cu alte probleme si nu duc lipsa, dar privesc partea plina a paharului:timpul trece...Spunet-mi va rog de Dr. Moisa.Ma intereseaza sa merg si la ea, sa fac o inseminare, chair luna viitoare, daca nu o fi cu noroc.Dragele mele, aseara pe Discovery fuse o emisiune "Body Spectacular", pe care am vazut-o a treia oara.Era vorba de cat de spectaculoasa este viata intrauterina.Doamne, ori imi sugerezi ceva(ca orice program urmaresc numai gravidute vad), ori isi baga negriciosu'coada...Ehh, dar unde imi este optimismul de alta data?Ma duc in cautarea lui

Mergi la inceput