buna fetelor?cum e cu sarcina?sper sa va simtiti bine si sa nu aveti probleme!sunt insarcinata in 26+,si am o burtica....MARE!!!am o pb.!de unde imi cumpar ceva da imbracat pentru o ocazie?multumesc!si o sarcina usoara!
Si pe mine ma intereseaza, eu voi fi nasica de botez de doua ori anul asta si voi avea burta mare si tare mi-ar placea ceva frumos de imbracat...asa ca astept si eu raspunsuri.
Floricika
14+
Nunta
Buna Simona,
Uite, poti incerca la magazinul Eu si mami (in complexul Anidor sau Anador , parca).Tot acelasi magazin este si in Carrefour Militari.Eu am fost pe la ei pe la inceputul iernii si atunci aveau hainute de ocazie pentru gravidute. Mai este magazinul ML din Plaza sau pe Calea Mosilor.Aici preturile sunt ceva mai mari, dar calitatea produselor e super.El este un magazin mai mult pentru persoanele mai plinute, insa au si produse pt gravidute, in gama "for two".Eu am gasit lucruri dragute aici .
Sper sa-ti fie de folos.Sarcina usoara in continuare si distractie placuta
!
Mari 36+
Eu am fost nasa in luna a 7a si mi-am facut ceva la o croitoreasa pentru ca nu am gasit nimic pe gustul meu in oras. Ce-i drept, la Anador (ala de pe Stefan cel Mare) n-am fost pentru ca nu exista pe atunci.
va multumesc pentru sfaturi..o sa incerc sa merg la magazinele sugerate de voi sper sa-mi gasesc ceva frumos!sarcina usoara!
Buna mamicilor,
Am citit mesajul vostru...printre altele eu sunt, prin natura meseriei mele si un gen de consilier vestimentar. Daca aveti nevoie de ajutorul meu (for free - ca o sa-mi vina si mie vremea sa am nevoie de ajutorul vostru-sfaturi, alea,alea) scrieti-mi pe adresa mea de email. In Romania nu exista prea mult magazine pentru gravidute, iar cele existente nu sunt grozave...vesnicele rochii largi, ca niste saci, care te fac sa arati ca o balenuta (si nu asta vrem nu-i asa?)! Cu putina imaginatie si cateva lucruri bine alese, puteti face minuni. Nu trebuie decat sa existe cineva care sa va sugereze cam ce...in general lucruri la care nici nu v-ati fi gandit. Marele meu noroc este ca am trait printre toale si pantofi o gramada de ani (mult prea multi as spune!) si din plicitseala hainelor care arata la fel mi-am dezvoltat o imaginatie "bogata". Sa nu intelegi ca sunt creatoare de moda...doar o persoana care a avut contact cu domeniul si stie ce si unde sa caute.Va pup
PS: Ma pregatesc intens sa fiu si eu ca voi o viitoare mamica!!!!