Super poznasi de iulie-august 2004 (164)
Raspunsuri - Pagina 7
mitzura spune:
Buna fetelor!
Io inca mai contemplu din cand in cand cele doua liniute si nu-mi vine sa cred. Nici nu ma simt tocmai ok, mai ales azi dimmineata m-a luat cu greata si ameteala, dar asta si pentru ca azi noapte am dormit vreo doua ore doar, ca amandoi baietii mei sunt raciti, asa ca am avut show, mai ales din partea celui mic.
Zicea cineva pe aici ca o sa fiu multumita si fericita intr-un final, ma gandesc ca cel mai curand va fi peste vreo 3 ani, probabil
. Parca ma vad la anul pe vremea asta, cand unul adoarme si altul se trezeste...
. Dar asta e, m-am gandit ca trebuie sa iau fiecare zi, asa cum e ea, cu pasi mici, ca daca ma gandesc de acum la ce ma asteapta, ma simt coplesita.
Pe langa partea profesionala, ma ingrijoreaza felul in care va reactiona Tudor. Nu cred ca e realist sa ma astept la ajutor din partea lui, cel putin nu la inceput.
Carmen, ce diferenta de varsta e intre tzucureii tai? Patru ani parca...
Cu papadicu trebuie sa vorbesc sa-mi spuna cum e sa fii gravida cu copil mic....
Ok, iertati mesajul lung, dar simt si eu nevoia sa vorbesc despre asta si cu altcineva in afara de sot.
va pup.
Mimilinca spune:
Gabi, de vineri incepe Babyexpo, daca ai timp si dispozitie (ca este cam mare balamucul acolo)... sunt toate firmele adunate si poate gasesti ceva sa-ti placa.
Felicia, si noi tot asa cu cumparaturile...pe rand
, ca nu mai vrea copilul in cos, fereasca sfantul
. aspiratorul cela este cu baterii, chiar trage niste bilute mici albe, usoare pe care le-a avut intr-o punguta. este de la quelle.
Nicole,
si tie si la moatza! si sa fie cu spor alergatura si telefoanele tale!
Marcela, si eu ma minunez de ce repede cresc copilasii! 
Carmen, sucees la homeopat! sa va faceti bine repede!
v-am pupat si o seara placuta la toata lumea!
vrabiuta spune:
adela
crede-ma ca se vor bucura unul de celalalt foarte tare, chiar de la varste mici. important e sa il pregatesti pe tudor de pe acum si sa il faci sa isi doreasca o surioara/un fratior. sunt convinsa ca va fi totul foarte bine, dar trebuie sa gandesti si tu pozitiv. si cu cat e mai mica diferenta intre ei, cu atat va fi mai bine pentru ei, vor avea jocuri comune si vor creste impreuna.
sa cauti filmuletul, acum mai ales cred ca o sa iti faca foarte bine sa il vezi. se numeste "what the bleep do we know"
fetelor, o seara frumoasa si copii somnorosi!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
corianai spune:
Felicia si noi avem aceleasi scenariu la cumparaturi
Ultima oara cand am cutezat sa o pun in cos a fost acum cateva luni si a calcat in picioare tot ce am cumparat![]()
Mitzule nu spus-a nimeni ca o sa-ti fie moale, cel putin la inceput... Da cine o sa fie cea mai fericita mamica din lume cu cei doi pui ai ei?!
Ale mele se cearta toata ziua desi sunt 7 ani intre ele, Eva ii distruge Marei lucrurile, nu o lasa sa-si faca lectiile etc
pako spune:
Ahaaa....deci mai sunt nefericiti ca noi in ale cumparaturilor...
Mitzura,eu zic ca, cu cat e diferenta mai mica cu atat fratii se inteleg mai bine(la noi s-au intamplat tot felul si uite ca a trecut aproape 1 an de cand il vrem pe bb2)Cu siguranta Tudor o sa-l accepte nu cred ca asa ar fi o problema.
Lumi, ma bate gandul sa-i iau si eu aspirator ca e jale atunci cand vreau eu sa aspir.Pana acum plangea ca o speria , acum nu pot aspira ca vrea ea sa tina manerul...ofof...
Fi-mea a mancat o banana, lucru care nu s-a mai intamplat (adica papa dar putin , nu una intreraga)Mi-a cerut banana ca a vazut pe o carte de-a ei o pisica cum tinea in mana o banana...hehe...
philip spune:
mey, gagici, si ai vostri copii is asa iubitori de muzica? al meu nu naumai ca asculta cu placere dar danseaza pe poante, face piruete, e fascinat de muzica ce mai...io am zis ca-l fac balerin, tat-su cica asta nu-i meserie...nu vorbeste, da' danseaza, si-a gasit si el un fel de-a se exprima.
pupici
philip
&andreea
copilasi dragalasi
szivarvany spune:
Mitzura - chiar acu` 2 ceasuri m-am intalnit cu o mamica, dubla mamica. Diferenta intre cei 2 copii e de 1 an+ vreo 10 luni parca. Este obosita, dar a spus ca este atat de fericita si implinita cum nu credea vreodata. Si tu vei fi la fel de happy, ai sa vezi. Iar timpul ... trece atat de repede !!!
AndreeaPhilip - io astept poza de balerin cu codite :-)
Vrabiuta - adevarul e ca Lia este tare isteata !
Schimbul 3 , o zi faina sa aveti !
Restu` de popor, o seara faina, linistita !
Io am mai pus poze, stiu ca nu-i ceva nou, daca aveti timp, puteti vedea o capra mica in echipament de sport :-)
http://community.webshots.com/photo/439300887/2517318780059491989NYZfxX
Am fugit la datorieee, adica iesim o juma` de ceas afara :-) Si vreau primavaraaaa !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Buna seara ! Sa nu ma dati disparuta nici pe mine, dar nu am avut timp prea mult la dispozitie si oboseala se face si la mine simtita ! Am reusit sa citesc din urma ... am vazut si poze ... pupici tuturor, multi de tooot !

Si felicitari deosebite Mitzurei, multa sanatate si sarcina usoara iti doresc, Adela, sa ai un bebe sanatos si cuminte ! Chiar si eu ma gindeam zilele trecute la cine se mai inscrie pe lista mamicilor de bebedoi !

Cineva vorbea de Maui ... io ma mut in Australia, ca tare m-am saturat de frig si zapada si ploaie si noroi ! Vreau soare si cald afara !!!!
Am promis niste poze ... sper sa reusesc sa le pun cit de curind, ca gizmoncea nu prea ma lasa la pisiu cit sint singura acasa ... acu vrea in leagan si tre sa ma conformez ! Aaa, si i-am cumparat si noi cort din selgros, dar hehehehe, nu a fost prea incintat de el, asa ca de jucat se joaca nepoata-mea !
Va pup cu drag pe toate si va doresc o seara linistita!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Salutare!
Sper sa am timp mai tirziu sa va povestesc ce m-ati rugat..adica despre disciplina ..aici...
Asa ziceiti voi sa nu iau DVD player (la care socrela trebuie sa platesca vama dac-o prinde
)...dar cum sa vad cu DVD din Ro discuri din US..stiti ca-s diferite!
Carolina astept pozele..
Felicia si noi la fel..la cumparaturi..nu rezista mai mult de 1 minut in cos...asa ca de vreo 2 sapt am gasit rezolvarea...il plimbam in carutul lui sport si este tare linistit!Pupici sa treaca migrena!
Roxi...atunci concluzia: Mugur seamana cu ..Nelu :))))
Nu am vrut sa va speri cu inaltimea...nu stiu de ce este asa de inalt..eu am 1,61 si tati 1,80....Dar acum sint atitea medicamnete care pot ajuta procesul de crestere..ca zau..inaltimeA nu mai este o problema..daca se descopera la timp problema!
Vazut o Giulie baschetbalista! ce-mi plac cornitele ei!
Alice motivat! Asteptam poze...
Revin ca acum am treaba...
alice2004 spune:
Olivia,
!
Ca vorbeati de "parametri" ... noi avem 13 kile si 85 cm si mai nou sintem mari fani James Blunt, copilul asta nu se uita la nimik altceva decit canalele de muzica, heheheh, de parca nu ar avea cu cine semana ! Are pe calculator un dosarel cu toate melodiile lui preferate si sta minute in sir linistit asculta muzica !![]()
Am pus si pozele in linkul de 2006 ... citeva ca omumik nu ma lasa neam sa butonez aici, mai noi il pacalesc cu juma de ecran pe care merge clipul lui cu mizica iar pe cealalta scriu eu ! Partea proasta incepe cind vrem sa scriem amindoi !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006