Super poznasi de iulie-august 2004 (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzura, pupi pentru micul racit, stiu cit de rau este nasul infundat pentru cei mici, sanatate multa si sa treaca mucii rai repede de tot ! Tu cum te mai simti ?
Si toata admiratia mea pentru tine - Cristalina -, cred ca ma abonez la tine pentru niscaiva buna dispozitie, ca io zic ca dadeam in benga doar dupa o zi de peripetii de genul celor prin care treceti voi acolo !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, felicitari!!!
Ce veste frumoasa!
O sarcina usoara sa ai!

Vreau si eu!...

(ma duc sa continui cu cititutl, poate reusesc sa ajung la zi...:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multumim de urari! azi ii dau guiness sa bea! (hihi glumesc stati linistite, bem noi pentru el)
Mitzu imi pare rau ca sunteti racituti....sa va treaca repede! tu cum te simti? greturi, nebunii?
Cristal la voi e casa veseliei! pe bune, ar trebui sa instalati o camera sa inregistreze non stop! auzi adica vrei sa zici ca NU l-ai pus sa se duca dupa punga cu servete brodate?????????? hahahahaahahahaa esti ff blanda! la mine nici nu se punea problema....precis le aducea inapoi....io-s tare ticaloasa!
Robi bafta cu creditul....sa se imbunatateasca situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Hai ca se intelege mai mult de o groaza...:))))
Mitzule, felicitari pentru cele doua liniute de pe testul de sarcina...Pentru puiul racit avem multi pupici ca sa treaca.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Pentru mamicile de pui cu muci, sa va spun cum l-am tratat eu pe Matei acum- l-am dat de doua ori pe zi pe piept si spate cu unguent "PULMEX BABY" (contine balsam de Peru, eter de eucalipt si eter de rosmarin) si scrie pe el ca e pentru tratamentul racelilor si infectiilor tractului respirator superior, bronsite, raceli, tuse. In plus, i-am pus in nas PIVALONE si in trei zile am scapat de muci. Iar la culcare i-am dat cate o lingurita de Marcofen.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumesc de felicitari!

Singura problema este ca sunt foarte obosita ca de cateva nopti, o tinem tot in distractie...Dimineata am asa un usor disconfort digestiv, dar nu ajunge la stadiul de greata inca. Eu sper din tot sufletul sa am o sarcina la fel de usoara ca prima, ca Tudor nu mi-ar da voie sa stau prin pat de exemplu, sau sa nu mai alerg dupa el, sau sa nu-l mai iau in brate...

Da, si eu o admir pe Cristalina pentru optimismul ei si buna ei dispozitie...

A, si m-ati intrebat cum a reactionat sotul la aflarea vestii, ce sa va spun...mai bine ca mine, a fost foarte atent si cu tact si initial zicea ca el ma sprijina oricare ar fi decizia mea (desi pentru mine a fost foarte clar de la inceput ca il pastrez, n-as putea sa fac altfel). Si de atunci (de cand am aflat) imi tot zice ca din punctul lui de vedere ceea ce ni se intampla acum e un lucru bun si ca el isi dorea asta. adevarul este ca de cand s-a nascut Tudor, aveam foarte multe discutii despre inca un copil, "bebutza", imi tot zicea sa nu mai dau din hainute ca ne trebuiesc pentru bebutza, si diverse alte mici dialoguri, care implicau ideea ca familia noastra nu e inca in formatie completa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Cristalina
Subscriu la ce-a spus Roxana -in secunda doi il trimiteam dupa servete si daca nu le mai gasea il puneam sa-mi brodeze altele.
La multi ani Patrick.
Daria-pot sa vin cu sotu la un training de educare a kupilului? Io la grupa de avansati, sotu la incepatori, ca e veriga slaba, ca s-o citez pe Olivia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

ufff am reusit sa citesc tot, ati avut mare viteza la scris ...si acum pentru ca am vazut intrebari pentru noi, referitor la gradinita ...pot sa va dau si raspunsul: da, am gasit gradi si luni e prima zi !
gradinita se numeste "ursuletul de plus", uitati aici link-ul: http://www.ursuletuldeplus.ro/index2.php?page=program, este la Tineretului (pe langa Adesgo), deci aproape de noi (la 15 min de mers cu masina), este intr-o vila, astazi am vizitat tot, bucutaria (am facut cunostinta si cu bucatareasa) si sala unde mananca piticii, baia (care e fff curata), sala pentru activitati, am stat vreo 40 de min acolo, moata cum a intrat s-a asezat la masuta si a inceput sa se joace cu lego, abia am luat-o de acolo, nu mai vroia sa plece, sint 8 copii (inclusiv moata) in grupa mica si sint 3 persoane care au grija de ei (o educatoare + 2 ingrijitoare), au curte cu topogane, casute, pot merge si in parc, doar traverseaza strada si merg in Tineretului, sau imediat langa ei e parcul Carol, sint incantata ...dar cel mai mult ma bucur ca primesc copii sub 2 ani si ca sint locuri, ca astea au fost problemele pana acum, varsta si locurile!
si am niste emotii ...de nu pot sa va spun, dar in acelasi timp abia astept sa se joace cu copii, sa aiba si alte activitati!

Cori, am vazut poze cu moatele tale, sint frumoase foc, pupaceste-le din partea noastra!

Olivia, sanatate multa lui Luca, vad ca o dati din una in alta, insa or sa treaca toate, pupacim!

va pupacim! imi pare rau ca nu am timp sa raspund la toata lumea, am citit tot si sintem la zi!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mitzu, pupam pe Tudor, sa nu-l mai doara urechea. Ufff... cred ca sunt cumplite durerile de ureche la un pui asa mic.
Noi plecam la scoala de muzica. Mara vrea sa incerce mai multe instrumente, sa vada la ce se inscrie. Cica vrea la flaut ... aaaaa, care rade de fata mea a pus-o!!!! Eu incerc sa o abat catre keyboard, sa vedem ce iese.
pupam, weekend frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Nicole e super gradinita!!! Banuiesc ca va costa o avere, dar asta e, o moata au mami si tati... Succes Andreei, asteptam sa ne povestesti cum se descurca. Tu ai gasit job nou?

Mergi la inceput