Super poznasi de iulie-august 2004 (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La Multi Ani, Pat!!!!
gongutza, 94 cm inaltime ???? Cred ca sunteti cei mai inalti din trupa!
cristalina, cum stati cu capitolul adormit? Cine te-a inlocuit la haltere?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am uitat sa va spun: in Carrefour am gasit biscuiti BIO pt. copii!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hei, buna dimineata si de la mine !
Si pupici pentru Patrick de ziua lui !
Io mi-s pe la firma azi in vizite de lucru, again, asa ca am ceva timp de scris si citit ce ati mai facut in ultimele zile. Sper sa nu ma loveasca si pe mine iar vreo durere de cap, ca tare nu as vrea sa incep uichendul asa ! Pina acum sint toate bune !
Olivia, imi pare rau sa citesc despre Duracell, si eu ma intreb daca chiar bubitele sint de la antibiotic, cam tardiva reactia, daca spui ca era ultima zi de tratament ! Oricum, sanatate muuulta si pupici si sa treaca si urechiusele !
Eli, ma bucur pentru voi, asa e cu bunicile, si la noi este la fel, mai putin faza cu mincarea, ca Andrei tot cu mine maninca, mama nu are rabdare neam !
Caro, am vazut si eu pozele cu balerina mica, e o dulce ! Imi amintesc de balet cu placere, ca si eu am dorit tare de tot sa ma fac balerina cind eram mica, mergeam frecvent la opera, stiam Lacul lebedelor pe dinafara si ascultam mereu la pickup acasa discul si chiar dansam ... nu mai zic de cit de mult am vrut sa am o pereche de poante !
Felicitari pentru fetele "stimulate", io-s suparata rau pe statu' asta (de parca mi-ar mai trebui vreun motiv in plus !), dar banii de CIC ioc, in schimb am primit si eu decizia cum ca-s titulara, ma intreb cum naiba am luat banii pe ianuarie fara hirtia asta ! Mai nou cica se dau banii odata cu cei de pensie ... pina in 25 ale lunii, ca tot vroiam eu sa fiu "pensionara" !!
Daria, m-a distrat faza cu divortatul de citeva ori pe saptamina ... hehehe, se aplica si la mine ! Succese in periplul de azi !
AncaMaria, !!!
Carmen, pupici Ilincai si sanatate multa ! Sper ca este mai bine, parca nu mai avea febra, nu ?
Roberta, 17 kile ? Mammaaaa, cit fetita fratelui meu, care are 5 anisori !
Si uelcom bec pentru Tati Cristalina ! Chiar, i-a placut cortul Botoshelului ?
Laura, !! Bine ai revenit !
Si sa ne treceti si pe noi la categoria "crize si fitze", ca nu puteam lipsi, nu ? Ieri am petrecut vreo zece minute cu andrei crizat si plins ca vroia "cartea", adicatelea albumul foto pe care l-a facut praf si pe care il rasfoieste cu mare drag ... era ora de culcare si omumik vroia cartea ... eu ii spuneam ca acum cartea doarme, el nu si nu, carteaaaaaaaaa, carteaaaaaaa ... si iar plins ... recunosc ca am avut rabdare si i-am explicat de vreo enshpe ori (ca am piedut sirul) ca nu se poate acum sa citim cartea pentru ca doarme ! Intr-un tirziu a cedat si a adormit, ma si mir ca nu a aparut taica-su sa il salveze, cum a mai facut-o de nenumarate ori ! Asa ca se poate, totul este sa am io nervii tari si sa nu cedez, ca plinge copilul aista de zici ca il taie cineva !
Pupici tuturor si ... sint pe aici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata, neata
Pat La multi ani!!! de la mine si de la Eva
Multumim pt aprecieri, ma bucur ca v-au placut maimutele mele. Seamana amandoua cu tatii (adica fiecare cu tatal ei) poate daca fac un baiet sa semene si cu mine...
Olivia imi pare tare rau ca nu ati scapat de belele Luca, sper ca el se simte bine?!
Anca asa cum bine zicea Olivia, iti trebuie multa intelepciune in situatiile astea. Si noi ne mai dam cap in cap, si suntem caposi amandoi nu gluma mai ies si scantei... deh, greu lucru sa faci compromisuri zi de zi dar asta e viata de cuplu
Mama lu Giulia tu ma faci sa mor de invidie cu metodele tale educationale!!! Mie mi s-au urcat amandoua caprele in cap si nu am cum sa le mai dau jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Da, Roxi, la ProCredit, am facut un credit pe firma ca ne-a omorat vremea asta, noi avem doua standuri cu incaltaminte si nu se vinde nimic de 3 luni- cine a avut de cumparat cizme, si-a luat pana in decembrie iar vremea de pantofi nu vrea deloc sa vina ! Na, ca mi-am mai varsat un of!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Adema,da 94....am uitat sa intreb dc incaltat,dar cred ca nu...macar la asta sa semene cu tacsu,ca la altceva zau ca nu mi-as dori
Astept stimulentul cu maaaare interes ca mi s-a pus pata pe un parfum de la Estee Lauder -pleasures exotic
Anca au dreptate fetele,sper sa se rezolve problemele pe care le aveti,uneori dc e persoana potrivita si il iubesti mai merita sa faci si compromisuri si sa lasi de la tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheeee, Adina, io am crezut ca ai scris gresit, chiar ca vroiam sa intreb - 94 cm ??? Mie Andrei si la 85 mi se pare inaltut, probabil unde sint eu mica la cei 1,64 cm ai mei ...
Iar cu pata, te inteleg perfect, eu sint parfumo-holica rau de tot !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani Patrick...sa cresti mare si voinic!...:)
E vreau irlandez p'acilea?!...hehehe

Multumesc de primire!
Botoshu' nu a vizionat cortul, e mare si umple toata sufrageria, intentionam sa-l intindem in weekend cand doarme ea, sa alegem ce bucata din el lasam desfacuta. Voiam sa astept pana de Paste, mergem la socrii mei si au ditamai casoiul, e loc de cort, numa' ca ma mananca buricele deshtelor de curiozitate...:)

Domnu' "gion" a fost halterofil shef...Adormea mai repede la el decat adormea la mine. Chestie de instinct de conservare.
Asa a facut si cand am plecat in ianuarie. A fost extrem de cuminte si ascultatoare "nu cumva sa plece si asta si sa ma lase!..." hehehe

In prima noapte cand m-am intors a dormit non-stop! Credeam ca au schimbat copilul...Az' noapte m-am relaxat...a fost cu treziri...:)
Insa in prima seara imi tot povestea, nu voia sa adoarma...mi se cam taiase respiratzie de la carat......nu mai aveam antrenament...hehehe

Anca, i-am adus un urs mai maricel de plush, vreo 4 jocuri din lemn, d-alea gen puzzle si de infipt forme....multe cartzi din alea cu foi groase de carton...cortul...si hainutze...:)))
Gasisem niste cizmulitze de cauciuc tare frumoase si ieftine...trebuia sa-i iau, dar m-am gandit ca gasesc si aici...asa ciuda mi-e ca nu am luat...Pana ajung eu sa cumpar cupilu' se face zilnic ca porcu;' prin noroaie...:))))
Noroc ca eu calatoresc "light" asa ca nu le aveam si pe ale mele de carat.
Voiam sa-i iau un carucior de papusi, era dragutel si ieftin, pe al ei pe care l-a primit de Craciun l-a facut imediat bucatzi..Insa m-am razgandit. Mi se pusese pata pe niste patine cu rotile super faine si ieftine, mici mici...daca le luam pe alea chiar ca ma ducea omu' sa ma controleze la cap....hahaha

Noi ne certam aproape zilnic...Inainte de Maria eram calmi, mai ales "gion"...Care cred ca e calm si acum, numa' ca ma nerfeasa pe mine mai rau....
Dar ne trece repede...Stam si ne jucam cu copilu' si trece...

Ieri am avut seara cu peripetzii....am inundat ...toata familia, ca nu e numai vina mea...
Eram gata sa intram la baie, intarziasem putin. Aud un zgomot ciudat...Simt ud la picioare cand ma duc spre baie! Tantana!
Strang apa, strang mocheta, copilu' facuse caca, nu schimbasem copilu' ca trebuie sa intram la baie...preiau cupilu', omu' intra la spalat mocheta, io intru la jucat cu copilu'...Copilu' urla de plictis!
Omu; iese sa intinda mocheta pe balcon, io intru; in dormitor sa dezbrac copil. Copilu' cu kuru roshu de maimutza!
Dispare copilu; din raza vizuala o secunda. In secunda urmatoare ea se uita plina de scarba ca era uda pe picioare, io ma uitam uimita la covorul pe care tocmai facuse pipi!
Trimit omu' sa duca gunoiul cat ii dau eu la cupil laptele, el e plin de zel si apuca o punga in care pusesem fetze de masa si shervetele brodate pentru spalat...Dar a uitat sa stranga sticlele goale care asteptau sa fie aruncate de ceva timp...:)

Intr-un final am reusit sa facem baie, sa mancam si sa ne culcam...
Azi dimineata imi venea sa-l trimit la gunoi sa caute punga cu alea brodate....

Trebuie sa citesc ca sa ajung la zi...:)
Pupam copiii bolnaviori si mamicile obosite....si de fapt pe toata lumea,ca asa suntem noi pupacioase...:)
O zi excelenta in continuare!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, pat!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Am intrat sa-i urez "La Multi Ani!" lui Patrick. Te pupam Patrick, sa cresti mare si sanatos!

Noi am avu circ azi noapte....pe fondul racelii si avand nasul infundat, cand si-a baut laptele de seara, pe spate ca de obicei, i-au ajuns cumva mucozitatile spre urechi, asa ca a inceput sa urle de durere si sa arate buba la ureche. Am tinut-o intr-un plans vreo trei ore, timp in care a si vomat, tot din cauza nasului, a adormit epuizat si nefericit si toata nopatea s-a foit ceva de speriat. Noi am dormit foarte prost, ca l-am luat cu noi in pat.
Doctorul zice ca nu e otita ci doar o reactie otica la raceala, adevarul e ca in dimineata asta nu-l mai doare urechea...e relativ ok.

Mergi la inceput