Super poznasi de iulie-august 2004 (164)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Offf, Kim, bubite ... si si cealalta urechiusa e cu bai ... pupam tare pe Luca Duracell si sa treaca baiurile astea !
Time out-ul home edition: daca pe Giulia o apuca criza de nervi cu batutul din picioare si zbieratul combinat cu plansetele cu lacrimi si bocete si scheme teatrale ca vezi Doamne nu-i canti in struna si nu-i dai cine stie ce obiect misto gen cutitu`, ii spun ca e "bibi" si ea imi repeta bibiii dar totusi ii trebuie, ii arat cu degetul camera ei si o ia din loc, nu prea grabita, evident si se duce si se aseaza pe scaunelul ei. Si tace. Am sa cronometrez cat sta acolo, dupa care vine sa vada pe unde sunt. Daca ma vede, fuge inapoi.
Cred ca aici deja uita ce vroia si nu mai plange, vine cu "mamiii" si ma strange de picioare si facem pace.
Asemenea evenimente grave nu am mai avut de ceva vreme, sincer ma bucur. Si cum asta se intampla doar cu mine, ca na, restul o pupa`n fund, se comporta destul de bine cand ma vede :-))) Si ma pupa foarte mult, cred ca`i pacifista :-)))
AncaMaria - lasa ca rezolvati cumva problemele cu sotul, si noi divortam de cateva ori pe saptamana :-)
Roxana - ce baiat mare e Serban uauuu, chiar ca nu pare gras, pe bune !
Corianai - 2 frumuseti fetele tale, sa stii ! 
Pako - daaa, faci codite si pui poze :-)
LauraOprescu - hat ai ajuns si p`acilea, nu mai credeam. Dar ce evolutie la Lucas, ce preocupari intelectuale are, asta da ! 
Io ma uit pe geam si ningeee si-mi vine sa-mi trag un glont in caaap de veselie. Azi merg la gineco, la stoma, sa vad gradinita, ce mai, program sexos ![]()
O zi faina sa aveti si spor la treburi !!!
P.S. Tre` sa va zic ca Giulia stie 2 cuvinte in engleza cu semnificatie: maus si ket
Nu stiu unde le-a auzit, dar le-a tot repetat aseara si i-am repetat apoi si-n maghiara si romaneste si ea s-a cocolosit de ras. Apoi a tot zis: cat - pisi - tzitza, mouse - chitz - eger 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
`neata frumoaselor, m-am delectat cu poze in dimineata asta, ce sa zic, deja stiti, unul mai frumos ca altul
olivia, ce antibiotic ati luat de au aparut complicatii? nu stiu cum e acolo, da` eu, cind am avut probleme cu ionut cu otitele lui interminabile am mers la orl si am avut surpriza sa constat ca pediatru`, celebru` profesor de ieshi, gafase cu tratamentul lui (mi-a prescris solutia otica, de ex, care ii iritase urechiusa). uram sanatate multa lui uka.
cristal, bine-ai revenit!
noi suntem bine, ieri nu am mai facut febra, speram sa ne revenim...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Olivia aaaaaahhh bube mama ei de treaba! cum dumnezeu au aparut asa repede bubitele alea? mai ales la sfarsitul tratamentului daca zici ca de 3 zile is! alergia stii si tu ca se manifesta in primele 24 de ore! sper sa fie bine cu urechiusa, asta mi se pare mai important! muuulti pupici si sanatate marmotei preferate!
Cori vazut nora! maaaah ce dulce si ce mare s-a facut, e super cu codite!
am sa i-o arat si lui Pat diseara!![]()
Cristal chiar, ce a zis Botoshu de cort? gigea?
Laurici mama asa rar pe la noi! hai fa-ti timp 5 min pe zi sa dai aportu! ca sa nu mai zic de pozeeee.....ca nu v-am mai vazt de o mie de ani! pupici lui Lucasu cel cuminte si cititor!
Daria cool Giulia cu cat si mouse...distractie placut azi! ce tur de forta pe tine! cum mai e cu fuziunea cu multinationala?
Anca sper ca si problemele voastre sa se rezolve....cu muulta rabdare si intelegere din ambele parti! stiu ca e greu...dar cred ca se poate! 
Simona R am aflat si eu care e treaba cu datul pe jumatate pe ianuarie...mare prostie! si nesimtire ca in lege scrie oricum ca se da de la 1 ianuarie...nu de cand ai depus dosarul! in fine...tot cu placere vor fi sparti banii!!![]()
![]()
pup tuturor frumoaselor si o zi super!
gongutza spune:
Mneata gagici!
Multumim fetelor care si-au adus aminte de noi,stiu ele care
,dar chiar nu am avut nici timp nici dispozitia necesara sa scriu aici...
Am vazut pozele cu frumusetile voastre,pupam pe toti![]()
Intreba cineva de stimulent...eu am primit ieri decizia de la ministerul familiei si solidaritatii ca s-a aprobat dosaru',inclusiv pe ianuarie suma intreaga,mai scrie acolo ca banii ar trebui sa vina intre 5-12 ale fiecarei luni,de primit n-am primit nika inca,asteptam poate vin cu alocatia,dc nu luna viitoare.
Masina nu am gasit-o,nici nu cred ca o sa o mai gasesc dar asta este....
Alex este bine,am fost in we la ei,ma doare sufletul cand plec,mai ales ca acum plange dupa mine....si mai nou imi zice la telefon:"nina ai ai(hai hai),dor de..."Vorbeste vrute si nevrute,canta ala bala pococala(portocala) si melc melc,dar placerea cea mai mare cand vorbim la telefon e sa-mi zica cum face magaru si tetelu am am (catelu ham ham).A fost mama cu el la medic,are 94cm si 13.200kg....eu zic ca nu e rau![]()
![]()
Poate mai revin.....pupam copilasii
roberta04 spune:
Hello! Am fost la bancaieri si, zic eu, am repurtat un oarecare succes in ceea ce priveste comportamentul lui Matei- la inceput, s-a panicat cand a vazut ca urc pe scari cu el si a inceput sa planga. Am inceput sa-i arat desenele de pe pereti- norocul meu ca au un fel de expozitie cu desene facute de copii, iar intr-un final, ca sa nu ma lungesc, s-a imprietenit cu toata lumea, a primit bomboane, un purcel-pusculita si a facut "Bye-Bye" la plecare!![]()
PAKO, cu asta ma "consolez" si eu, ca termina cu perioada "NU" si dam in cea de "De ce?". Noi insa suntem mai tari, am avut si perioada "Da-i, da-i", repetat de mii de ori ![]()
GABRIELA, e buna teoria asta a logopedei, si eu urlu "NUUUUU" ( ce sa invete copilul
)dar cum sa-l fac sa ia instantaneu mana de pe priza?! Si sa nu credeti ca-s vreo isterica, ma mir si eu de cat calm am si cat pot sa vorbesc cu copilul, sa-i explic pe un ton cat mai linistit.
ROXANA- dubioasa treaba cu stimulentul, cred ca ar trebui cineva sa faca un pic de show pe tema asta.
ANCA MARIA- si noi avem probleme de astea, mai ales de cand avem copil. Sotul meu a adoptat o atitudine de "el stie mai bine" ce sa faca cu copilul si il vad ca face mutre cand nu fac (de fiecare data de fapt
) cum vrea el, dar cu calm si multa comunicare depasim problemele.
Si inca ceva sa va mai spun, ca m-am intins prea mult, aseara, la tv erau stiri sportive si m-a lasat masca Matei- tipa si el cu Rapidistii "Ole, ole" si sarea in sus prin camera. Apoi a auzit o melodie si a inceput sa cante si el "baby, baby"> Si noi stim deja in engleza "Bye, bye", "Green" ( verde nu vrea sa spuna), "Hello" si mai nou "baby".
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
roberta04 spune:
Azi e Sf.Patrick? LA MULTI ANI, PAT! Sa cresti mare si voinic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
In sfirsit, cind ma gindeam ca nu mai e cazul, am primit si eu acasa decizia cum ca mi s-a aprobat stimulentul de 300 ron incepind cu 1 ianuarie (eu am depus dosarul pe 9 ianuarie, sper ca-mi vine pe ian suma intreaga!) - sa vedem acum cind il si primesc!
Roberta - eu cu prizele am rezolvat cu opritori de priza si atunci nu ma mai tem daca il vad cu miinile pe acolo si pot sa-l strig ca sa-i abat atentia sau sa ma duc sa-l iau de mina sa-i arat altceva. Oricum acum a invatat si numai daca se duce spre obiectele pe care nu are voie sa le atinga se uoita intrebator la mine sa vada ce reactie am - cum aude Stefan! cum schimba macazul si se duce in alta parte... Smecher, deh!
Mai, copilului meu ii place mult de tot sa sara - ne ia de miini si sare in nestire, distrindu-se grozav - mai face vreun copil asa??
Luni am sa lipsesc la apel pentru ca mi-am luat o zi de concediu ca sa vizitez o gradinita si sa-mi platesc taxele si impozitele...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
eli spune:
Buna! Ce mai faceti?
Eu nici nu mai stiu de cand nu am mai intrat pe forum.
Noi suntem bine, eu nu mai sunt asa de obosita cu toate ca dorm mai putin, fiindca dorm noaptea fara nici o trezire. Sunt insa foarte ocupata si nu mai am timp pt mine.
Stefan e cel mai cuminte copil cand e doar cu bunica. Cand sunt si eu, nu vrea decat sa stea cu mine, nu m-a imbratisat si pupat deloc in 1 an si 6 luni asa cum o face acum. Pe langa asta e foarte suparacios, se tine scai dupa mine nu cumva sa plec si sa-l las.
A inceput sa manance foarte bine, nu-mi vine sa cred, mananca orice, fructe, legume, carne, peste orcand si oricum. De cand a venit bunica nu prea mai manaca in scaunelul lui, isi trage banca de la masa din bucatarie, se urca, daca e ceva de macare pe masa se autoserveste. Papa din ce in ce mai bine cu lingurita. Cuvinte noi sunt ci-papucii, tsui-atsui=fierbinte.
Sper ca toata lumea e bine sanatoasa.
carmenp cum mai e Ilinca cu mancatul de la Bona?
kim, v-a trecut raceala?
nicole, gasit gradinita?
amironeanu, tot mai aveti probleme cu mersul pe jos afara?
Dorsilia, cum mai e cu Danut? a inceput sa pape mai bine?
gongutza, gasit masina?
pupam dulce pe toata lumea si sper sa mai intru.
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
roxanaz spune:
da Robi, azi e st Patrick's day, multumesc ca ti-ai adus aminte!
imi pare bine ca a fost ok la banca...ati fost cumva la pro credit? ca si Pat are un purcel verde de la ei....aoleu face un zgomot infernaaaaaal!![]()