Super poznasi de iulie-august 2004 (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragele mele uitasem sa va anunt un lucru ff important: de ieri sunt fericita posesoare a marelui stimulent din partea statului roman! asa ca de baut pentru toata lumea! ce m-a distrat e ca in loc de 300 de lei am luat 358, din care aia 58 is "restante" si asta e stimulentul pe februarie. sa inteleg ca pe ianuarie merit doar 58 de lei?
Cori hihihi deci am alta nora in Suedia? booon am sa informez cavaleru, si te rog sa prestezi ceva pose noi sa am si dovada!
Gabi iubita daca mananca destul iaurt si branza poti sa il lasi in pace cu laptele....si Pat - laptarul sef - a avut o perioada de criza...acu si-a revenit si bea din nou cam 200ml de 2 orip e zi.
Robi poate ar trebui incet incet sa il duceti cate putin in locuri straine....la magazine, locuri de joaca, treptat....o sa dispara si urletele zic eu.
cat despre crizele de personalitate la noi se manifesta mai nou prin ridicat pe varfurile degetelor de la picioare (cred ca vrea sa ne domine) si chirait ascutit si lung. la care il iau frumos de mana si ii zic ca nu e voie sa tzipe, sau il ignor....trece destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am reusit sa vizionez poze: Printesa Ilinca, Giulia-sportiva, Gizmo, Pat, balerinele de la Kro -tuturor.In plus, si pt. maimutica lui polux
carmenp, granule pt. ce? Rosu in gat, cum banuiai?!
Multumesc tuturor pt. raspunsurile privind inalimea! Concluzia e ca nu trebuie sa ma ingrijorez: sub inaltimea lui Codrut mai e doar moatza de rain.Super!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Va era dor de mine?!...:)
Ce bine e acasa! Mi-era un dor de maria de nu mai puteam...si ea nici nu cred ca mi-a simtit lipsa...
Mai nou ma cheama "tata"...ca daca nu a mai auzit de mami a uitat.
Taica-su e John si io's "tata"..hahaha
Cea mai tare faza e cand am fost plecata a fost cand i-a aruncat suzeta in cap lui John. Era sambata si voia omu' sa mai leneveasca, mandra i-a dat desteptarea la 7 dimineata si daca a vazut ca nu se ridica din pat l-a ochit si i-a aruncat cu suzeta-n cap...:)))
O zi excelenta va urez, ma duc sa vad ce mai e nou...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal welcome back! sau tre sa spun "tata" ca sa te obisnuiesti? mortala Botoshu...pai ce e aia somn dupa 7????? sculareaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina - bine ai revenit , tati :-)

Si io am devenit "mamatzi" echivalent la mamica :-) Sa va zic ca`s lesinata de tot :-) Si sa nu credeti ca tati nu e si el alintat, el e "tatitzi" un fel de taticutzu`, nah, sa nu fie cu suparare.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ziua buna!
Mey, s-a oprit ploaia, si parca da asa timid sa iasa si soarele... nu-mi vine sa cred. Doamne ajuta sa vina odata primavara aia!
A iesit si fi'mea azi afara ca se plictisise saracul copilas de stat numai in casa...
Si Ilinca este foarte ferma atunci cand zice "NUU",si mai nou "nu-mi pace"...si ii pace atat de mult acest "nu-mi pace" ca tot ti-l spune ...cand este vorba de mancare, of course.
Ar trebui sa bag la cap ce povestea Olivia cu pusul la colt...da ce pot?

Roxana, care va sa zica te-ai imbogatit? felicitari! da curioasa treaba cu restantele...
Totusi, fetele din Bucuresti voi ati primit vreuna stimulentul?

Am vazut poze cu Gizmo in deplasare la bunica, cu balerina Carolinei, cu Giulia sportiva pe toti.
Cristal, bine ai revenit si stai linistita ca isi aduce repede aminte Maria de tine si de leganatul ce-l prestezi
Liliana, o zi usoara si pupam maimutica ta
Andrea, ce scump trebuie sa fie Philip balerin.... sa ne arati poze.
Anca, super job cu timp mai mult pentru Bianca!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Adela, felicitari pentru bb2!!! Sa ai o sarcina usoara, un bebelus sanatos, iar Tudor sa se bucure de surioara/fratiorul lui. Tati ce spune?

Si eu m-am saturat de vreme, e rau ca nu prea putem iesi afara si ne plictisim numai noi doua, din fericire si Stefanieie ii place foarte mult muzica, danseaza non-stop, merge cam mult TV la noi, dar macar merge pe canalele de muzica. Si eu vreau sa o dau la balet, macar pentru tinuta si gratie.

Sunt zombi, azi noapte de la 4 pana dimineata Stefi a dormit cu mine, este pentru prima data . O lasam 20 de minute, adormea, o puneam la ea in pat, nici nu apucam sa ma indrept de spate ca ea era deja in picioare, agatata de gitul meu, iar o luam in pat, adormea in citeva minute, dupa 20 de minute o luam de la capat. Pana la urma pe la 6 am cedat eu si am lasat-o in patul mare pana s-a trezit. Cred totusi ca este din cauza caninilor.

Vazut poze cu Andrei, Felicia (gratioasa foc) si Gulia. Pupacim pe toti. Am reusit sa-i fac si eu citeva poze, poate reusesc sa la pun diseara.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Salutare!

Roberta, am vazut un reportaj cu Capraru(a scris o carte descpre copii)si spunea ca intr-e varsta de 1 si 3 ani e perioada de NU si intr-e 3 si 6 ani perioada de DE CE....

Daria, vazut motzica...cum reusesti tu sa-i faci coditzele alea atat de frumos...incerc si eu dar imi ies tare anemice, plus ca Andreea nu le lasa mult si le da jos.

Kro, vazut stelutzele, tare frumoase...

Roxana...hehe..AMR 13....iarasi mi se schimba viata...am venit aici una si ne intoarcem 3

Liliana, ma faci sa zambesc mereu cand povestesti despre micuta Adeluta...pupici la ea

Cu toate ca e inorat iesim putin afara ca mandra ieri si azi s-a cam derutat cu somnul, in sensul ca s-a trezit la 6 jumate iar la 10 le sforaia.....asa ca nu pot sa stau in casa atatea ore pana la 18

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

cristalina, bine ai venit! Dupa cate zile a uitat copilu' sa zica "mama" ?
"mamatzi"....pt. Giulia!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!

He he ,Roxana...stai sa vezi...eu am primit de luna trecuta 8 milioane in loc de trei(de atenti ce au fost la dosare;tot stimulent trebuia sa primesc),ma duc si ii depun(pe toti opt ca nu se putea doar 5 si sa raman cu cat mi se cuvenea);mi se multumeste,mi se promite ca ii primesc in cateva zile,care trec si nu i-am primit decat decat ieri....si in loc de trei ..doar 135ron...(pe luna ianuarie);m-am dus sa fac scandal si mi-au zis ca banii s-au dat incepand cu data depunerii dosarului...deci vreo 17 zile nu le-au platit...niste excroci..

In alta ordine de idei...la fel ca Matei ,David zice "nu nu nu" de 50 de ori pe zi;daca nu-i convine ceva..."nu nu nu"....iar eu explic de 50 de ori ca de data asta nu e cazul sa zica "nu'...si tot asa....

Mai ,fetelor ..copilul meu nu indrageste pe nimeni in afara de mine si ta-su....daca il intrebi daca iubeste pe buni,bunelu,etc zice foarte sigur"nu",si nu e doar o vorba-n vant pt.ca atunci cand ii vede incepe sa planga si zice"nu, buni ,nu"....Si nu e ca nu-si da seama cand sa zica da sau nu,ca daca il intrebi daca o iubeste pe mama zice "da"

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput