Super poznasi de iulie-august 2004 (164)
Raspunsuri - Pagina 9
polux spune:
Olivia, da, a ales DVD-urile.Si nu mai are cum sa se apuce de arte martiale, caci face asta de acum 25 de ani, chiar si aici merge la sala.E hobby-ul lui.Dar cam costisitor...
Caro, vazut balerina cea gratioasa.Mai dar frumoasa este, sincer.Unde face Felicia balet, caci am vazut ca sunt o multime de grupe de balerine acolo.
Anca, ma bucur ca este bine la noul job, si ca ai mai mult timp liber ptr Bianca.Si acum sincer tu credeai ca vei fi mai odihnita...nici o sansa, poate mai multumita si mai fericita ca petreci mai mult timp cu puiul.Pupici dulci si lui mami si puiului.
Liliana
polux spune:
A, Olivia, ca intrebai ce face Adeluta...e o mica maimutica, nu degeaba spuneam eu despre ea maimutica mea. Maica-mea are operatie la amandoi genunchii, si merge un pic schiopatat, nu foarte mult, mai mult ptr ca e mare si respira greu. Si praslea a mea o imita.Cand o intrebi cum face mamaie, incepe sa mearga un pic schiopatat si sa respire greu ahh,ahhh.Asa ca ...de vorbit nu vorbim (nu cat ar vrea mami) dar gesturile le imitam la greu. Chiar acum cateva seri, intreba maica-mea pe cumnata-mea unde e fratele meu.La care cumnata raspunde, "e, unde, la un sprit" si face semnul cu mana la gutra, ca si cum ai bea ceva. Adela ii spune lui fratele meu tata, se ia dupa copiii lui, care daca il striga tata, Adeluta stie ca tata e fratele meu. Si intreaba maica-mea unde e tata, Adela raspunde cu mana la gura, adica la un sprit, si rade.
Deci maimutica intreaga.
Liliana
carmenp spune:
`neata gagici,
mitzule, diferenta intre ai mei este de 4 ani, e bine pentru ca ionut le face mai pe toate singur si am scapat din punctul asta de vedere da` vezi tu, asa cum zicea si corina, au preocupari diferite, lucru` care la o diferenta mica cum va fi la voi nu se va intimpla. in dimineata asta mi-am amintit ca am o vecina si diferenta intre cei doi copii este de un an si vreo 3-4 luni, unu` are 2 si altu` 3 anisori. chiar povestea ca se joaca mult impreuna si ca cel mic il imita foarte mult pe cel mare... ma gindeam ca, daca tii neaparat sa afli din experienta celor cu doi copii de virste apropiate, sa postezi subiect undeva pe la "parinti...". inteleg ca ai greturi si ti-e rau? pup iu sa-ti treaca si lasa grijile, ca toate se rezolva de la sine.
noi furam la doftor, dat granule, ieri la 4 a facut febra, azi noapte la fel, noroc ca a cedat repede da` oricum is zombi... m`ac la cafea, poate ma repun pe linie..
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Kro ce frumoase pozele cu balerina! suuper! pupici balerinelor!
Anca uite aici pozele cu Pat:http://community.webshots.com/album/548550103HFJCbE . imi pare bine ca e ok job-ul si ai timp pentru Bianca....sa fie tot asa!
hahahaha Liliana ce tare sosu matale! auzi, sa algi tu dvd-uri in loc de vacanta!!!! uuuhhh.....asta da pasiune!
Olivia nu iti face griji, la dvd player-ul de care iti povestesc se vede orice disc...am primit cateva din state si nu-s probleme!
Mitzule noi te asteptam sa vorbesti cu noi....si sa te plangi...ca deh, asa e aci, nu stii gasca? pupici.....si sa iti fie foarte usor! 
aici e o vreme oribila si e lapovita/ploaie....pe mine ma doare capu of course....m-am saturaaaat pe bune! vreau in Maui, vorba Robertei!
si a propos, Robi nu vad de ce te-ai ingrijora de inaltime...standard-ul pentru 2 ani daca nu ma insel e 86 de cm....deci Matei e fff bine.
Felicia cat a mai ramas pana plecati?
pupi tuturor....si o zi mai buna!
corianai spune:
Neata!
Ufff... eu sunt ingrijorata ca am aflat aseara de la o colega de scoala ca nu e asa simplu cum credeam sa merg la cursul de zi si sa o duc pe Eva la gradi. Ea a avut probleme, copiii mereu bolnaviori cand au inceput gradi si cei de la scoala nu au inteles-o, a fost nevoita sa se mute inapoi la seral. Si am citit acum un articol cum ca au probleme mari cu locurile la gradinite, o familie care sta in centru a primit loc undeva in afara orasului, intr-un sat, cica au babyboom si nu sunt pregatiti
Liliana sa stii ca si Eva mea e maimutica la fel ca Adela, doamne dulci mai sunt!!!
Olivia mi-a placut planul de actiune de la dr, dar ma intreb cum naiba o determin eu pe Eva sa stea 1 min daca ea nu vrea, poate doar sa o leg de scaun, ca altfel n-am sanse![]()
pupam, o zi buna
corianai spune:
Rox sa stii ca Patrick i-a picat cu tronc lui Eva
Se uita ea cu drag la toti copiii, da la el nu ma mai lasa sa inchid, ne-am uitat la toate pozele ca sa se calmeze
ina32 spune:
Buna dimi,
M-am mai linisitit citind ca si alti copii fac scandal prin magazine. Radu a intrat intr-o noua faza (adica sper sa fie doar o faza
) in care daca nu fac ce vrea el ma musca de mana si se tranteste pe jos. Asta mai ales in magazine, cu cat mai mult public, cu atat mai bine
Si vorba Corinei, doar legat as putea sa-l pun la colt, si atunci cred ca va sari taica-su in apararea lui.
Mitzura-sa fiti sanatosi, asta e cel mai important. In rest, step by step se rezolva toate.
Olivia- nu cred sa fie probleme cu dvd-urile, am primit si noi doua din State si au mers.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Mitzura - tot cu tine incep, scrie-ne de cate ori iti pica bine, noi suntem aici si te sustinem !!!
Kim - imi place armata aia, noi o cam aploicam cu succes si crizele s-au redus foarte, foarte mult. Mai raman cele facute in fata lui tati, ca na, el e ala "bun".
Corianai - si ce vei face, te risti cu gradi ???
Kro - o gingasie ce are mandra ta ! Am ramas cascata . 
Ina - heheheee, inseamna ca aveti o perioada naspa, las` ca trece si`asta ! Pe noi ne apuca, ce sa zic, cam o data / luna, in magazin, plansul, cu lacrimi, bocete, de zici ca-i sfarsitul lumii, timp in care ne mai si explica ceva in limba ei, noi incercam sa-i dam cam tot ce vede, dupa care ii trece ... e fain oricum, ca ni se face cald de la privirile lumii ![]()

AncaMaria - spor la lucruuu !!!
Carmenp - si n`a zis doctoru` de unde aparu febra ? Sanatate oricum Ilincai cea mancacioasa :-)
Io azi am o zi buna, sper, ca maine sunt libera ca ma doftoricesc si io peste tot
Important ca nu`s la lucru ![]()
O zi faina tuturor !!! Treceti si semnati condica si mai puneti pozici !
Btw, vazut Gizmo plimbaret si ochios si smecheros 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roberta04 spune:
'Neatza! Am intrat sa semnam condica si sa-mi vars si eu of-ul: de cateva zile, Matei este super-nervos, plange din orice, nu-i convine nimic si ma termina cu "Nu, nu", de cand a invatat sa spuna "nu" repeta de 100 de ori pe zi si asta la orice il intrebi" Mananci? NUUUUU!!!", "Ne jucam? NUUUU!" si tot asa....
Si are o personalitate, daca zice nu, nu ramane. Ma gandesc ca ii iese vreo maseluta, nu ne lasa deloc sa ne uitam in gurita lui, isi face greata daca incerci sa-i deschizi cumva gura.
In schimb, sper sa nu-l deochi, doarme bine noaptea, se trezeste singura data, in rest, somn de om mare.
Ma gandesc cu groaza, a propos de reactia lor in medii noi, ce fac azi cu el, la 12.30 trebuie sa merg sa semnez niste acte la banca, cu el de gat, evident. Si face tare urat cand intra in locuri necunoscute, asta e vina noastra, ca nu l-am dus decat prin locuri cunoscute- la bunici, nana, cumnatii mei si cam atat. Neavand masina, pentru ca sotul meu nu conduce de cand a avut un accident urat si eu vreau sa fac abia anul acesta scoala de soferi, nu ne-am deplasat prea mult cu el. Si sambata mi-a demonstrat ca e cam salbatic, l-am dus la o verisoara a sotului meu, cand a intrat in casa a inceput sa urle de am iesit intr-un minut si dusi am fost.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Maimuta mea a mincat ieri 2 iaurturi - si unul simplu si unul cu fructe - nu ca ar fi fost o raritate (din cind in cind asa maninca) - insa seara nu prea mai vrea lapte - daca bea 70 ml e mare lucru!
Azi m-am gindit sa-i fac supa ca taitei (preferata lui) ca i s-a terminat ciorba si nu mai am imaginatie sa-i fac altceva...
Ziceti sa ma duc la Baby Expo - as cam vrea sa evit aglomeratia de acolo asa ca am sa mai caut si prin Cora unde am vazut multe hainute dragute. Nu stiu daca v-am spus dar i-am gasit niste sandalute dragute pentru la vara (daca va veni vreodata vara...) - i le-am luat cu un numar mai mare in speranta ca ii vor fi bune totusi mai ales ca lui nu prea i-a crescut piciorul foarte mult.
Am reusit sa vad si pozele cu Gizmo (ca pe webshots nu pot intra...) - si mi-au placut mult!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.