Bebelusi de iulie-august 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

emaaimee am vazut iubitzica scumpa! E o frumoasa si o nazbatioasa! Cum sta ea cu clamitza ia roz in par...e adorabila !
Pupicei Oanei si tie , mamica rabdatoare!

Anis, cu riscul sa repet ce au spus fetele mai sus, ca sa iesiti din perioada asta proasta trebuie in primul rand sa fii tu calma si s-o linistesti asa si pe Ingrid micutza!
Conteaza foarte mult ca mami sa fie asa pentru ca bebeii ne simt ca nu suntem in regula si devin si mai irascibili decat sunt din cauza problemelor lor de sanatate.

Crede-ma ca stiu! Am trecut si eu cu Daria printr-o groaza de probleme medicale in ultima vreme (bubitze, roshu in gat, febra 39 cu 2,diaree, muci la greu de nu putea sa doarma noaptea {ma plimbam cu ea pe umar prin casa ca sa poata respira cat de cat}, tuse de se scutura patul cu ea, iar bubitze si ca sa fie si cireasa de pe tort mi-a cazut duminica din scaunul de masa direct in crestetul capului de-am zis ca fac stop cardiac....am luat-o in brate si cu lacrimile pe obraz incercam sa ma calmez si pe mine si pe ea. Culmea e ca am reusit asa bine ca mi-a plans mai putin decat la ultimul vaccin!

Asa ca acum sunt la capitolul...."urmariti-o pe Daria"....sa nu fie somnolenta, sa nu vomite aiurea....offf

Lasa ca scapam noi si de astea ca avem fete puternice si luptatoare!
Pupici si "Sus inima Remi!" e replica mea favorita dintr-o poveste.

Tre sa-i dau antibioticul si siropul de tuse......sunt curioasa cum o sa fac ...ca doarme!
In zilele trecute era treaza la ora asta....de fapt adormea pe la 1.30-2 dimineata.

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-i-am dat claritin 20 de zile si ca 10 zile,prescris de dermatolog tot pt bubite cum le descrii tu.noua ne-a dat si creme cu steroizi si mai multe.
Adriana-mersi,ce sa zic,stii ca fiecare bb cu ritmul propriu,al tau macar papa si ia bine in greutate.si doarme noaptea toata
Noapte buna &

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irda..de la ce a avut bubite? Pt ce ia antibiotic?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Emaaimee...la asta nu m-am gandit.Maine cand vine dr o sa o intreb de un dermatolog.Ca desi e un pic altfel..ar fi a doua oara.
Voua ce va zis dermatologul?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Anis bubitzele habar n-am de la ce le-a avut prima oara (ca noi am avut 2 randuri ca si voi), dar a doua oara iti spun clar de la ce erau: pisica mea se ridica in picioare pe pat si ca si Oana, rontzaie la marginea patutzului. Numai ca patutzul nostru e pliant si marginea aia se uda teribil, iar Daria se freca cu guritza si barba de patutul ala leoarca de saliva! Iti dai seama ca s-a iritat de ma speriasem! Doctoritza mea a zis ca s-ar putea sa fie o dermatita de contact. In ultimele 2 zile n-am mai lasat-o sa baleasca pe marginea patului si sa stea cu gura acolo si acum sunt abia vizibile bubitele. Eu i-am dat numai cu crema de galbenele cu propolis si am tinut-o cat mai "uscata" posibil in zona cu bubitzele (desi baleste la greu)!~

Iar antibiotiul ni l-a dat cand a vazut ce "gat dragutz, rosh si inflamat" are! Dupa 2 zile de antibiotic i-a ajuns si temperatura la una normala.

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

emaaimee in ce doza s-a recomandat claritinul si calciul

pe prospectul de la claritin scrie ca nu se da sub un an

e prea tarziu daca astept pand dimineata sa ii dau medicamentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara tuturor! Am incercat sa intru si dupaamiaza dar mergea ingrozitor DC-ul si mi-a fost imposibil sa raspund, asa ca o fac acum!

Oana- se prea poate sa ai dreptate, dar oricum nu conteaza asa de mult, ca oricum sunt grei amandoi! Pe mine m-a rupt, ma doare spatele de nu mai pot, mai ales de cand si cu tarcul asta.....dar stii si tu prea bine cum e! Pupici!

Lia- multumesc mult pt incurajari! Din pacate asa e ea, tipa tot timpul! Dar nu pot sa am pretentii prea mari de la ea, pt ca nici macar sotul meu nu intelege! M-am cerata ieri si cu el, si daca nici macar el nu intelege ca nu tb sa tipe in fata copilului....ce sa mai cer de la altii!!!! Of, o sa treaca, Mario deja e vesel tare si cred ca nici nu mai stie nimic! Despre zahar- i-am dat si eu in cont iaurt pt ca vreau sa pape si iaurt si asta e! Dr mi-a zis ca daca ii dau numai un borcanel pe zi de 50 g e ok, ca e destul de mare acum. Sper sa nu aiba probl. Daca e sa o luam asa si noi toate am fost hranite cu biscuiti populari si chiar daca putin dar aveau zahar si iata-ne acum sanatoase! Iar despre tinerica, asa e, la varsta sunt, dar cu durerile astea de cap si de spate ma simt de 60 de ani! Ei, mai am si eu momente proaste, desi pe mine in general ma caracterizeaza veselia (ca de, macar la asta imi seamana si mie baiatul!) Pupici multi si multumim ca esti alaturi de noi!

Nicoleta- nici eu nu sunt de acord cu Danone, am mai zis eu pe aici, cumnatul meu a lucrat la ei si a zis ca pun in iaurt o enzima care creeaza dependenta si metabolismul nu mai func bine fara el, dar nu prea am ce face. Restul au fructele mari in ele, si daca le bag la blender sa le pasez iaurtul se face zeama si daca le las asa vomita Mario! O sa incep sa-i fac iaurt de casa cu glucoza si para rasa, si sper sa pape bine si asa. Multumim mult! Felicitari pt cei 4 dintisori! Sunteti mari! Iar cafeaua, in principiu nu are ce rau sa afaca dar daca zici ca e agitat noaptea....vezi si tu! Pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Lia- ce frumos le zici tu mai, auzi, "borcanelele supararii!" Ai fost tare! Pai daca zici ca e alb, nu te lasa sa pui mana si o doare inseamna ca e dinte. Da-i si tu cu calgel si vezi daca mai face la fel. La Mario cand il doare in 5 min isi face efectul. Dar dinti.....tot pauza. Numai dureri din cand in cand!

Briana - ma bucur ca sunteti mai bine! Pupici Anei! Si sa fie sanatos baietelul prietenei tale, si cum spuneam si ieri sa fie papacios si sa duca lipsa mare de colici! Asta e imp deocamdata! Sa-i transimiti pupici si de la noi si refacere rapida dupa un asa travaliu!

Anis- sper ca sunteti mai bine. Nu am ajuns la mesajele tale dar la sf vad ca scrii ceva de niste bubite! Sper ca nu ati dat in altceva acum! Mai revin cand termmin de citit!

Mergi la inceput

Yasmari- ce simpatica esti! Credeai ca o pacalesti asa usor???? Sunt asa de smecheri!!! Sa-l fi vazut pe Mario cand ii dadeam kiwi, nu il simtea dar apasa cu limba papica pe cerul gurii sa vada daca e cumva pe acolo, sa nu inghita Diamne fereste o bucatica! Si apoi scotea limba oracaindu-se si razand in acelasi timp, un fel de "sac, nu m-ai pacalit nici de data asta!" Sper sa rezolvati pana la urma cu papa! Noi de ex la pranz papam piure de cartof + morcov + albitura + telina + praz + ardei (aredi pun doar la fiert nu il si pasez) sipuneam si dovlecel dar l-am scos ca am descoperit ca in loc sa-l inmoaie la burtica il constipa! Si la asta mai adaugam si br de vaci pe care am mutat-o insa la masa de seara, cereale, eu il pacalesc si cu o masura de lapte praf, si carnita de vaca sau peste sau ou. Tb sa recunosc ca papa cel mai bine in ziua d ou dar si in rest e ok. Iar seara ne dam in vant dupa mamaliguta cu lapte si branza sau orez cu lapte! Sper sa te inspire ceva din ce am tot insirat eu pe aici!

Gianina- multumesc mult! Dar asta de la Campina nu are zahar? Ca am luat si de la Milli si ala e la fel asa ca am preferat de la Danone ca sunt borcanele mici si oricum nu vreau sa ii dau prea mult zahar asa ca ii dau max 50g pe zi!

Adriana- multumesc mult pt raspuns. Si lui Mario ii place la nebunie! Termina un borcanel din ala intr-un min! Si se linge pe botic si ar mai vrea! Si inainte nu am reusit cu nici un alt fel de iaurt!!!! Asta e, daca asta ii place asta ii dau! Pupici si somn usor noaptea si in continuare! Si sotul meu sforaie, si eu nu am camera separata pt Mario, asa ca de cand am nascut l-am exilat pe sot in sufragerie si am mari emotii cum va fi cand va dormi si el in dormitor! (daca nu cumva ma mut si eu intre timp in sufragerie!)

Ema.nu.ela- pai nu e cum ii place mai mult dae asta e singurul care ii place! si simplu am incercat sa-i pun o lingura in mancare si nu a vrut asa ca putine fructe in el sunt cam degeaba! Voi mai incerca cu iaurt facut in casa ca trag speranta sa nu fie asa de acru si daca il indulcesc cu glucoza si ii pun fructe poate il pacalesc!

Dede- iarta-ma ca te intreb! Are ceva daca ii pun jum de ligurita de glucoza in iaurt? Se poate intampla ceva? Ca ma gandesc ca e mai buna decat zaharul!

Ella- pai cine te-o fi pus! Eu nu l-as putea tine in marsupiu nici sa ma tai1 Am fost cu el cand avea o luna si jum 10 min intr-un magazin si cand l-am pus jos simteam ca mi-a rupt mana! Acum la cele 11kg, cerd ca as cadea rupta! Ai si tu grija! Si sanatate multa! Multumesc pt reteta. Inteleg ca borcanhel mic de iaurt nu? Deci la jum de l pun jum de borcan! Pupici!

Anis- acum am vazut primul tau mesaj. Daca vrei, eu nu am indraznit pana acum ca fiecare are medicii ei, pot sa-ti rec sa mergi la a mea. Eu sunt super incantata de ea, de fiecare data mi-a dat cele mai bune solutii si fara sa mi-l indoape cu medicamente si iti raspunde la absolut toate problemele. Dar partea proasta e ca nu vine acasa ci tb sa mergi la cabinet, care este undeva pa calea Victoriei, in dreptul pietii Amzei, dar daca tu stai in Dorobanti nu e f departe de tine. Daca vrei, spune-mi si iti spun cum sa ajungi Maine e inte 12 si 15 si joi intre 16 si 19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by brianamica

Prietena mea a nascut foarte foarte greu. Aseara la ora 19.10. Durerile au apucat-o la ora 4 dimineata si a nascut asa cum v-am spus.

Nu mai conteaza acum.

Ceea ce e important este ca are un baietel sanatos de 3.850 Kg, ea este bine si abea astept sa ii vad pe amandoi astazi.

Sa fie sanatos si sa creasca mare fara evenimente neplacute.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

sa-i traiasca si sa creasca mare si sanatos, ca voinic deja este!

Mergi la inceput