N-am curaj sa conduc..........
Raspunsuri - Pagina 8
Apanda spune:
Eu nu am carnet de conducere, si totusi am facut scoala de 2 ori. Sotul meu imi spune ca fetita noastra care acum are 6 luni o sa conduca mai repede decat mine.
Mie nu imi este frica de intreaga masina mie imi este frica de volan. Daca ar exista numai drumuri drepte as reusi sa conduc, dar asa in curbe sau sa intorc ma blkochez si gata. Instructorul a zis ca sunt un caz fara speranta.
Eu am postat aici cazul meu nu ca sa ma lamentez doar ca sa ma laud.
Pana voi reusi sa imi iau carnetul eu sau fiica mea, traiasca BICICLETA.
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A
iliuta spune:
Apanda, sa inteleg ca ai facut scoala de 2 ori si n-ai reusit sa iei permisul?? Hmmm............cam nasol, si sa-ti zica instructoul ca esti un caz fara speranta. Dar tie-ti place sa conduci? Ai vrea sa conduci? Oricum nu m-as incumeta sa-ti dau vreun sfat. Tu stii cel mai bine daca ai fi sau nu in stare....eu una stiu doar ca mi-e teama sa ies singura pe aici, dar de dat inapoi, sau de parcat....cat de cat ma pricep. Nu stiu ce sa-ti zic, nu-ti pierde speranta.......si poate ar fi bine sa-ti schimbi instructorul, poate fi si el de vina. De exemplu eu cand am facut scoala am avut un instructor tare nervos, si pe tot parcursul cursurilor mi-a tinit mana pe volan. Cand a venit timpul sa merg fara el in masina, nu stiam sa merg drept, ma ducem in parti, mi-a trebuit ceva timp pana ce m-am obisnuit. Sa stii ca poate fi si din cauza instructorului.
Te pup si vezi tu ce decizie ei.Multa bafta.
Mihaela
Elise spune:
eu am avut un instructor atit de enrvant incit apasam pe acceleratie cu disperare, in speranta ca tot o sa zboare odata de langa mine!!
De citeva ori (spre finalul cursurilor) chiar se straduia sa imi arate cum sa tin piciorul pe ambreiaj.
NU trebuie tinut piciorul pe ambreiaj.
Si nici nu era ceva "de stiut" in a apasa o pedala.
Dar era unul diversele pretexte de a se inghesui cit mai mult in spatiul meu personal.
Cum eu nu suport la mai putin de juma de metru pe cineva, exceptind persoane dragi, a iesit cu de citeva ori. Adica am oprit si l-am invitat pe el sa conduca,daca tot ocupa mai mult din scaunul meu decit din al lui!
In loc sa fiu atenta la trafic, eram in special atenta la obsi din dreapta.
Asa ca am invatat f. repede kestia cu privirea panoramica cind sofezi.
Elise
iliuta spune:
Wow, Elise...al meu n-a fost dobitoc in sensul asta. Se cunostea si cu tatal meu. Oricum dupa ce am facut eu scoala am mai cunoscut o persoana ce a facut cu el, si a avut aceeasi problema ca si mine cu directia.A facut cateva ore cu alt instructor si acum sofeaza fara nicio problema.
Mihaela
iliuta spune:
Anca ai mai condus?????Eu nu................
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
ancamironiuc spune:
SUPER SUBIECT!!!!!!!
Eu am reusit performanta sa i-au carnetul anul trecut. Pentru inceput am luat un Tico cu imprumut pentru ca masina mea era caracterizata de prietenul meu drept "nervoasa"...o vedeam deja mergand singura numai la 100/h! La doua ore de cand am luat canetul m-am aventurat prin centrul Bucurestiului la ora 16! Imi tremurau picioarele pe pedale si ma rugam sa prind semafoare rosii ca sa pot sa respir! Dupa 5 minute am observat ca vorbeam singura ca sa ma incurajez, de fumat nici vorba pentru ca imi mai trebuiau vreo 2 maini. Nu va pot spune cum am ajuns acasa...eram mandra de mine de parca as fi facut cine stie ce expeditie!!!! Nu am zis nimanui pentru ca sunt leuta mandra si nu sta bine insa numai eu stiu cat ravneam la tranvai...
Au trecut 6 luni de atunci si am condus zilnic, pe zapada, pe distante mari, singura cu copilul (mult mai greu decat pe gheata!)... si am pus mana pe vrooom vroom nervoasa (nu merge singura...sigh?!). Nu imi mai tremura picioarele, am zgariato o data si m-am specializat in slalomuri in Pta Victoriei la ora de varf!Ce modesta sunt!
SFAT! FACETIVA CURAJ SI URCATI IN MASINA...SINGURE si cat mai des!!!!
Am citi o statistica si rezulta ca femeile conduc mai bine decat barbatii, fac mai ptine accidente...etc!!!
SUCCES!!!!
ANCA si Ema
Mica-mica spune:
Azi dimineata am plecat singura cu masina la servici..din Titan pana in Romana, la ora 8.00 .Am avut emotii la inceput, mai ales pe Stefan cel Mare , m-am trezit ca vorbeam singura sa ma incurajez si am avut noroc si cu locul de parcare .
La intoarcere, a fost mult mai bine decat dimineata, deja prisesem curaj.
Anca, Mihaela ???
iliuta spune:
Mi-am gasit si eu serviciu si desi nu e departe, cand o sa fiu schimbul 2 o sa ies pe la 1 noaptea.........destul de noapteacum chiar ca nu mai am scapare...chiar daca o sa vb si eu singura ca voi, o sa-mi iau inima-n dinti si o sa iau masina...
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Liana30 spune:
iliuta pana atunci vei primii in dar de ziua..o de la mineca sa te obisnuiesti...
sper din tot sufletul ca am reusit sa te fac sa zambesti...
"Nimic nu-i imposibil!"
Elise spune:
iliuta, las' ca e bine - noaptea nu-i aglomeratie.... conduci linistita. Si dupa citeva drumuri te obisnuiesti.
Elise