Guma de mestecat
Raspunsuri - Pagina 2
Donia spune:
quote:
Initial creeata de Ira
De pepene, de capsuni, de menta, de struguri, de portocale, de banane, ice, ultra ice, cu nu-s ce zeama de fructe inauntru, turbo, juicy fruit classic, trident, orbit (asta vine din ro), etc etc.
Splash ai incercat? De kiwi si capsuni...mmmmm... si aia mentolata e faina.
Si eu mestec, 1-2 pe zi, uneori deloc, dar citind ce a scris Allure parca incep sa intru la idei. Totusi nu ma vad renuntand, in definitiv am zile intregi in care n-am chef de guma deloc, asa ca nu ma consider dependenta.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
andreea_trend spune:
Hihihi... si eu pe aici... mare fan guma de mestecat... stiu ca nu face asa bine la maxilare... da nu pot daca nu pap 2-3 pe zii.
Asta nu lipseste niciodata de la mine din geanta 
Nunta noastra
Poze
Podeanu spune:
Aoleu ce scrieti voi acilea...... eu de cind m-am lasat de fumat (cam 4 ani) cind plec de acasa ma asigur ca nu am uitat cheile, actele si ..guma de mestecat.Daca nu am guma opresc la primul boutique si-mi cumpar. Sunt f dependenta, si in plus iau numai din cea cu aspartam. Si nici zahar in cafea nu-mi pun, de ani de zile folosesc aspartam.(deh.. curile de slabire)
Dana si gemenii
Voiculestii
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Podeanu
Aoleu ce scrieti voi acilea...... eu de cind m-am lasat de fumat (cam 4 ani) cind plec de acasa ma asigur ca nu am uitat cheile, actele si ..guma de mestecat.Daca nu am guma opresc la primul boutique si-mi cumpar. Sunt f dependenta, si in plus iau numai din cea cu aspartam. Si nici zahar in cafea nu-mi pun, de ani de zile folosesc aspartam.(deh.. curile de slabire)
Dana si gemenii
Voiculestii
Toata guma de mestecat este facuta cu aspartam, eu le am tot verificat ptr ca Raluca mea tot imi cere.Dar nu ii iau!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
alayna spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Mie-mi face o foameeee.................teribila, si de asta nu-mi trebuie!!!!!
Si mie si mie
Eu stiu ca nu e buna pentru stomacel ...
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
daniella4 spune:
Eu nu sunt fan guma de mestecat pentru ca-mi provoaca o foameeeee!
Daniella, mama lu'Alexis
pako spune:
By Babisa
quote:
CAnd eram o leaca mai micuta auzisem ca face rau la stomac si ca poti face gastrita...explicatia fiind ca organismul este de asa natura in cat cand mesteci si inghiti saliva produsa de guma stomacul se deschide pt a primi ce ii dai (deci intra intr-o functie mai mare decat atunci cand este in repaus)iar pt toata aceasta munca pe care o face el (stomacul) nu primeste decat niste saliva,asfel ajungandu-se in timp sa "iti roada stomacul" ,ceea ce duce la gastrita.Poate o fi o explicatie tampita,poate doar am fost pacalita pt a nu mai rontai guma...mie una mi se pare o explicatie destul de plauzibila dar toat o data poate fi si o mare prostie.
subscriu
Guma e buna la o singura chestie....aia fara zahar...dupa masa mestecata mai putin de 10 minute pentru a stimula fluxul salivar in vederea eliminarii cat de cat a resturilor alimentare din cavitatea bucala.
Ira spune:
Copiii lu' mama,
pai daca aspartamu-i asa de ucigator insemneaza ca eu am murit si va scriu in direct de pe lumea cealalanta
.
Eu prestez aspartam de....mai bine de 15 ani (clasa a 9-a cel mai tarziu) zi de zi, in medie cred 3-4 gumitze pe zi. Dar daca ziceti voi ....ma las.
O sa va anunt progresele. Deja ieri n-am pus in gura decat 2 gumitze splash (Donia).
Chestia e ca mai am un bacs de gume, si p-ala nu ma-ndur sa-l arunc. Dar o s-o iau mai slow, mai impart si pe la dusmani, vad eu ce fac
.
De fapt problema era si de dinti, ca nu suport sa am resturi alimentare, trebuie sa ma simt tot timpul spalata, si guma iti da senzatia asta. Dar cred ca va trebui sa ma obisnuiesc sa umblu cu periuta in geanta, norocul meu ca p-aici toilette-le sunt curate...Voi ce faceti dupa ce va luati gustarea de pranz la job, de ex. ?
Sofie :)
briza_marii spune:
Si eu sunt rumegatoare sefa..in permanenta am cel putin 2 pachete in geanta in general de alea "piscacioase"...Oricum nu e nici o sansa sa renunt la guma: altfel tot timpul as sta cu periuta dupa mine
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
corinadana spune:
Ira dupa pranz mancam un mar!!! E mai sanatos si curata dintii!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com