Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Gandacel ce bine imi pare ca te-ai intors.Chiar ma gandeam la tine si la Gogolos, ca ati plecat amandoua suparate.O asteptam inapoi si pe Gogolos.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUNA FETELOR,
Eu mai greu cu scrisul si abia reusesc sa va citesc!!!
Daria este bine acum ,a trecut raceala si suntem bine,am inceput sa mancam 7 mese pe zi a 130-150 ml si 60 ml suc de mar si morcov,
GANDACEL felicitori pt dintisori!!!!!
ANDA BAFTA cu bona,sper sa fie k!!!am si eu o rugaminte la tine,am vazut acum cateva scutece ca ai facut astrograme,si ca suntem sau eram pe lista si noi,dar ma cam pierdut sirul cu cititul!!!nu cumva ne-ai facut si am scapat????ca tare mult astept sa o citesc!!!!daca nu ai facut asteptam cumintei,pt cand ai tu timp!!!!!multumim

ela si oana-daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Am pus citeva poze cu Mr Simon, in albumul intitulat sugestiv "Simon"!(la semnatura)!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna seara mamici!
cred ca este prima data cand nu reusesc sa citesc tot ce-ati scris dar cred ca ma las pagubasa... voiam sa va spun, lavi si maria alexia, va admir pentru cat va chinuiti pentru laptic. eu una nu stiu daca as fi avut atata rabdare si perseverenta.

sa il laud acum pe vladut: duminica seara s-a ridicat in fundulet!bine, nu de unul singur, normal, ca nici n-avea cum, statea pe spate rezemat de mine un pic si fina noastra ii facea jucarele si s-a fortat, s-a agatat de ea, s-a impins in mine, noi nici nu ne dadeam seama ce vrea sa faca, dar in final statea in fundulet clatinandu-se victorios! bine, a stat cateva secunde, nu mult. dar oricum, e ceva!

noi am fost azi la dra, nu ne lasa sa incepem diversificarea pana la 4 luni juma.

fug ca se scartaie. revin

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare tuturor ... cu intarziere! Dariuca mea a avut nasucul infundat ... un pic mai mult decat normal! Eu sunt racita (nas infundat, ma ustura in gat de numa, stare generala nashpa, adicatelea ma cam doare caput si cam toate oasele si mushchiuletii) de cateva zile astea si nu prea m-am putut aventura pe DC...

LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilei de 14!!! Sa cresteti mari sanatosi, voiosi, frumosi si ... cuminti!!!

Buluci, si noi suntem singurele pen' ca tati a plecat o "fuga" pana in Franta (doar 2 zile) insa eu am convocat bunicii , ca nu ne place sa stam singurele!

Anda multa bafta cu bona!

Pupicei tuturor bebelacilor grasunei si frumusei!

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ela, esti pe lista, n-am facut-o inca.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aleluia! Cu mulsul asta dupa fiecare masa.

Pai asa o masa a lui Nati imi ia cam 1h30-2h. Pana ii dau sa suga, pana ii dau bibele cu laptele meu muls, dupa aia cu Nan pe care pana acum am reusit sa-i bag pe gat maxim 20 ml la o masa, apoi pana regurgiteaza, o schimb, apoi incep sa ma mulg....

Asa ca am si eu o ora libera intre "mese" sa mananc si eu sau sa misc lucrurile prin casa. Plus ca se plictiseste don'soara pana ma mulg eu!

Groaznic!

Am observat ca laptele meu muls il bea din biberon, dar Nan-ul...

Cred si eu, Nan pe langa lapte de mama e ca poliesterul pe langa matase, ca tenisii chinezesti pe langa adidasii de firma.... Laptele meu e mai dulce si lasa grasime pe biberon (ce pacat!), incerc eu sa-l omogenizez dar totusi...

La masa de la 18 iar n-a vrut ambii sani, dar ala muls l-a supt din bibe - mi-e ca o sa calcam si noi pe urmele lui Mandy si Krisztian.

Nasol asa!
Uf.

Sperante: [emoticon din ala cu speranta si indoiala]
1. Ca de azi va incepe sa ia in greutate sau macar sa nu mai scada
2. Ca in cateva zile sa-mi cresc laptele si sa nu-i mai dau Nan ca urasc
3. Sa suga de la mine si sa nu mai trebuiasca sa ma mulg.

buluci de data asta am nimerit-o si ti l-am admirat pe Simon. Seamana foarte tare cu taica-sau, asa mi se pare. E un dulce! Si Doamne, cat era de mic in primele poze! Asa au fost tori, dar ce mici au putut fi!!!
Dar sa stii ca arata f bine pt 2 luni, nu-l compara cu copii de 3 luni si nici cu ai nostri de 4. Care intre timp s-au pus la cura

A, si inca ceva pt scaderea lactatiei: anticonceptionalele care contin si estrogen. Te-ai apucat sa iei?

Gandacel la multi ani! Si bine ai trecut pe la noi!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Lavi2, n-am apucat sa-ti multumesc pentru detaliile legate de intarcare!
Nu, n-am trecut pe pilule inca, caci nu e cazul, soata lucreaza de noapte si in timpul zilei mi-e rusine!Dar acum folosesc Pharmatex, ovule!Am luat ani de zile Diane 35 ptr corectie acnee si ovare polichistice, m-am saturat de ele, incerc cu ovulele astea si daca cumva nu-s safe, al doilea bb e binevenit!Dupa al doilea bb luam alte "masuri si greutati"!
Ma bucur ca mi-ai admirat odrasla!

Offff, abia l-am imbaiat si mi-a facut kk !Ma duc sa-l skimb si sa-l bag la culcare, apoi sa sterilizez biberoanele!
Ne mai vedem!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare.
Nu prea am avut timp.
Dar vreau sa scriu citeva vorbe:
Lavi, eu cred ca tu stii foarte bine ce trebuie sa faci ca sa mai alaptezi si daca tu crezi ca ai ajuns la sfirsit atunci fa ce-ti dicteaza instinctul. Eu ti-as spune sa mai insisti, dar daca zici ca nu mai e de unde, asta e. Totusi nu m-as baza atit de bine pe cintarul ala nenorocit. Poate mai astepti citeva zile. N-ai spus chiar tu ca acel cintar e moartea alaptatului?

corap, nu prea am tinut pasul cu povestile tale, dar tot ce pot sa-ti spun este ca sper ca esti bine.

Ina, bravooo! Ce frumos suna ce povestesti tu cu Rachel.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic eu imi doresc f f f mult sa ma intorc la alaptatul exclusiv dar din cauza bronsiolitei cateva zile a mofturit rau de tot la san si a cazut in greutate. De la 6630 a ajuns in cateva zile la 6520. Atat avea ieri. In seara asta - 6580! Nan ii dau de ieri, dar cam 20 ml la o masa, atata papa. A reusit sotul aseara de 2 ori sa-i dea cate 60.

Din cauza ca ea nu a supt ca lumea + mastita mi-a scazut si mie laptele asa ca eu acum am recurs la muls dupa fiecare masa ceea ce mi-e f greu, dar asta e!

Acu de ex am luat o pauza de muls.

Pentru toate fetele care ma intreaba de ce o cantaresc zilnic intr-adevar nu sunt de acord nici eu cu asta, dar ACUM e o sotuatie speciala fiind bolnava si vreau sa vad si din asta cum evolueaza si ce masuri sa mai iau. Si in maternitate prematurii (cred ca si copiii) se cantaresc zilnic.

Vineri avea 6590, S 6580 D 6560 L 6520
si azi 6580!

Va las, va mai citesc si mai bag la pompa!
Buluci

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput