Nunta in Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vera1981 spune:

Lili am si eu o rugaminte la tine: te rog daca esti draguta sa-mi dai si mie nr. de tel. a lui nea Lulu. M-am gandit sa folosesc ideea cu porumbeii dar la biserica.Saru'mana!
Fetelor, sa aveti un sfarsit de saptamana fain si spor la cumparaturi miresicilor!
Apropo de cumparaturi..eu am fost si am dat comanda de verighete la Coriolan. Sunt gata peste 10 zile lucratoare. Ce emotii am avut cand am probat verigheta dar mai ales cand a trebuit sa alegem un text, ceva pt ca sa-l inscriptioneze. Ei...
Verigetele sunt clasice, din aur galben..zic eu ca ar fi trainice.
De-acum trebuie sa ma hotarasc asupra rochiei de mireasa! Am sa mai vad...
Va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Lili, am vazut pozele si as vrea daca poti sa-mi dai un nr de contact sau o adresa, eventual pe pm.In legatura cu starea civila, cu cat timp inainte pot sa ma duc sa ma programez, pt ca am o situatie mai speciala si as vrea sa pun ceremoni a la starea civila pe la ora 17-17.30, pt ca parintii mei vin cu invitatii lor de la Buzau, cu un autocar si nu vor putea ajunge prea devreme ci pe la 14-15 si nu as vrea sa risc si sa nu mai gasesc liber la ce ora vreau. Acelasi lucru este valabil si pt biserica. As mai vrea si eu, daca ma poate ajuta cineva, lista de la Preference. Va pup si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bun venit, Speranta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by speranta78
In legatura cu starea civila, cu cat timp inainte pot sa ma duc sa ma programez, pt ca am o situatie mai speciala si as vrea sa pun ceremoni a la starea civila pe la ora 17-17.30, pt ca parintii mei vin cu invitatii lor de la Buzau, cu un autocar si nu vor putea ajunge prea devreme ci pe la 14-15 si nu as vrea sa risc si sa nu mai gasesc liber la ce ora vreau. Acelasi lucru este valabil si pt biserica.

Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi tu personal la Starea Civila si sa vb cu doamna de acolo. Ea te va lamuri exact. Oricum, 9 sept fiind intr-o perioada destul de aglomerata, tot va trebuie sa mergi la starea civila cu 1.5-2 luni inainte, ca sa fii sigura. Repet: poti merge si acum si acolo vei afla cum stau treburile...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Mai, iubita de SunSmile, iar ai fost harnica...
So... multi ani fericiti impreuna, Nusha si Mihai!
Si pentru maine, asa, ca sa fiu si eu prima la ceva bun, nu doar la prostii: multi ani fericiti, Sun Smile si Dragos, multi ani fericiti Lili Si Andrei!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sunsmile saru'mana!!!esti o scumpa...noroc de tine ca imi mai aduci aminte cand tre sa sarbatoresc si eu cu sotul meu ca dupa noisuntem amandoi niste uituci si ce-i drept avem si prea multe pe cap....dar uite pentru asta sunt prietenii
va urez si voua o viata frumoasa plina de impliniri si multa iubire!!!(ca nu stiu daca maine mai am timp sa intru)....apropo cred ca te astept la capitoluldeocamdata mai asteptam...nu stiu ce!!!
speranta bine ai venit pe si printre miresici!!!
CASA DE PIATRA!!!

ralu draga de ea a tinut minte si numele noastre la toate + sotii nostri esti o scumpa saru'mana pentru urari!!!
si acu daca tot am vazut ca a scris ralu ...si mie rusine sa-mi fie ca uitasi aceleasi urari si pentru lili au si ei deja o luna...doamne cum trece timpul

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
apropo cred ca te astept la capitoluldeocamdata mai asteptam...nu stiu ce!!!

care e ideea, de fapt??? Ca azi sunt mai grea de cap!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

E si maine o zi!

ideea este ca lory a zis ca ea se apuca de bb mai pe la vara-toamna cam asa sa-si rezolve mai intai problemele de sanatate maselutele si tot ce mai are pe cap...si eu o astept sa ne apucam amandoua o data de bblushi ca doar ne-am si maritat amandoua o data(era si o glumitza mica aici...noi mai stam un pic ca asa trebuie nu ca am vrea noi)

Mergi la inceput

apropo aceleasi urari si pentru darriutza ea e veterana are o luna mai mult ca noi dar nu-mi aduc aminte exact data...dar sigur e 20si ceva asa ca nu gresesc....o viata frumoasa plina de iubire si de linite(avand in vedere ca acusha vine uraganul)(adik nelinistea provocata de bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Io cred ca au "lucrat cu program extins" si acum asteapta rezultatele! Sau cel putin, asa vreau sa cred!
Multumesc mai Ralu...esti o scumpa si de'aia te iubim noi! Te pup, incapatanato!
EDIT: Super Nushu! Sa fim burticoase in acelasi timp! Ca de maritat, am reusit! Iupiii...sa ne ajute DD tuturor!

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

E si maine o zi!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput