Nunta in Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by nushulica
ideea este ca lory a zis ca ea se apuca de bb mai pe la vara-toamna cam asa sa-si rezolve mai intai problemele de sanatate maselutele si tot ce mai are pe cap...si eu o astept sa ne apucam amandoua o data de bblushi ca doar ne-am si maritat amandoua o data(era si o glumitza mica aici...noi mai stam un pic ca asa trebuie nu ca am vrea noi)

CU multa placere! Cum sa nu tin minte??? Nu tu ai zis ca am memorie de elefant??? Pai tocmai acum sa o dau in bara??? No way!!!

Pai... cam asa stiam si eu, cum ziceai tu mai sus. Dar ma gandeam ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile si eu sunt in urma cu stirile!!! Credeam ca se pune tara la cale fara mine! Mi-am zis ca stii tu mai multe decat stiu eu!
A... eu am nunta (daca) in iunie, deci mai apoi, daca mai asteptati un pic, cred ca vin si eu cu voi! Poate si Lili se mai gandeste pana atunci (poate imi da in cap cu ceva!)... Poate si alte fete...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Da, draguto de Sun Smile, stiu ca sunt iubita pe aici. De aceea si imi permit eu atatea cu voi...

Ieri noapte, m-a luat un carcel la un picior si nu am dormit o buna bucata de noapte din cauza durerii... Ieri abia am ajuns la munci. Si in noaptea care a trecut am suferit tare de tot... Ca nu il mai puteam indoi de la genunchi. Si acum ma doare tare...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Darria a fost pe 20 august, asa ca daca se lasa cu urari de La multi ani , treceti si datele care au fost .'
Nusha La multi ani, si sa-ti dea Dumnezeu un bebe cat mai repede ca vad ca esti tare dornica.

Speranta, si eu tot pe 9 Sept sunt....asa ca suntem impreuna . Zi-ne si noua unde e Club M si detaliile care sunt(capacitate, pret..)?
Fetelor, credeti ca ar trebui sa incep sa caut si eu fotografi si muzica?

Va pup !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Buna fetelor!
Eu am lipsit o vreme pt ca pe 12 martie a murit tatal meu si am fost in tara sa il ingrop.
A fost cel mai greu moment din viata mea si nu vreau sa povestesc prea multe desprea asta. Viata merge inainte...

Am reusit intr-o zi sa trag o fuga pana in Iasi la Preference si am incheiat contractul cu ei.
S-au comportant excelent si preturile is acceptabile.
Ei au rectualizat preturile, asa ca e bine sa luati lista noua de preturi sa va orientati.

Voi unde v-ati facut tortul si cu cat inainte ati rezervat suportul?
Mi s-a spus sa ma grabesc ca nu mai sunt suporturi daca ma trezesc in vara si vreau tb sa ma decid curand.
Intre timp am gasit si nasi pe placul meu si speram sa ajungem cu totii sanatosi la nunta.

Raluca,de obicei carceii gambei sunt un semn al lipsei de Ca si Mg, asa ca un supliment te-ar ajuta.
La mine functioneaza mereu.

Va imbratisez pe toate!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

crys imi pare sincer rau pentru pierderea suferita nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul tau ...ma bucur ca totusi ai gasit puterea sa mergi mai departe
cu tortul cam asa e suporturile faine se inchiriaza din timp dar eu am fost cu 2saptamani inainte de nunta si am gasit suport semiluna fix ce am vrut la cofetaria din piata unirii pati's
succes!!!
lizuca multumesc

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Cristina, draga, nu stiu nu ce sa incep...
Ca sa scapam repede si sa nu te intristez din nou, mai mult decat sigur esti acum... sincere condoleante si Dumnezeu sa aiba grija de tatal tau... Si eu am avut week-end-ul trecut o inmormantare si incerc sa ma consolez cu gandul ca poate asa e mai bine... Decat o suferinta indelungata, poate e mai bine asa... Oricum, de acolo de Sus, el iti va fi mereu alaturi... Poti fi sigura de asta...

Mai departe... felicitari pentru nasi si pentru contractul cu Preference... E bine de retinut chestia asta cu modificatul preturilor...

La mine tortul este in meniul de la restaurant... Asa ca am scapat de o gija, cel putin pentru moment...

Multumesc pentru sfaturile medicale... Asa m-am gandit si eu, ca de la lipsa de Ca mi se trage o mare parte din belea...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Crysuk..imi pare rau pt.pierderea suferita..sa dea Domnul sa ai forta sa treci mai departe.
Fetele cucuietele..ce de-a felicitari pe aici,,asa ca sa nu raman in urma, tuturor doamnelor multa fericire alaturi de jumatatile lor..ma faceti sa nu mai am rabdare..ca doar si mult mai este 5 saptamani..si eu sunt in acelasi stadiu..a, ba nu am dat prima invitatie azi..da sapt.viitoare ma duc sa imi cumpar rochie..promit...sa ma certati daca nu vin cu vestea ca am cumparat rochita..
Nusha,Sunny..in toamna cand o sa stau cu bebe in brate o sa va urmaresc la aspirante fericite si apoi la mamici de vara anului 2007!!!Ral daca iti doresti sa ai parte de o noapte a nuntii care sa se lase peste 9 luni cu tipete....de bebei
Speranta bine ai venit!!!!
Darria sunt in 15 saptamani si astept cu infrigurare de cateva zile sa imi simt bebe-ul da nimic..mai astept..si bine zici m-as duce la echo in fiecare zi..sa vad ca e bine si creste mumos acolo..dar pana dupa nunta nu ne mai vedem,dar poate ne simtim ..cred ca e mai lenes ..asa ca mine

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

CryssUK: Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe tatal tau iar pe tine sa te ajute sa treci peste aceasta durere
Da, tb. sa rezervi cat mai repede suportul pt. tort.
Speranta: bun venit si felicitari pt. eveniment Cel mai bine e sa mergi sa "vb." la starea civila.

La multi ani cat mai fericiti si plini de impliniri alaturi de jumatatile voastre si cu muuuulti bebelusi sanatosi pt. Nusha, SunSmile, Liliana dar si pt. restul gastii de miresici

Nusha: multumesc pt. urari
Nu vine acusi uraganul ci invers: linistea, atunci o sa fie si mai frumos, mai e un pic. Uraganul ar fi fost la gemeni, nu cred ca le faceam fata
Nu sunt eu veterana pe aici, la prostii poate
Lorex: felicitari pt. hainute, harnicuta miresica
Lizuca: daca vrei ceva bun ar tb. sa cauti de pe acum.
Ralu: poate asa o sa bei laptic(doza zilnica). Of, ce mult ma "iubesti" cand iti zic de laptic

Nu tinem cont de "a mai trecut o luna, doua, etc...." sa vedem cum va fi la un an dar oricum nu cred ca o sa fie mare diferenta daca e sa ne gandim ca suntem impreuna de mult timp.

Apropo: va mai amintiti de Adela 10, era o miresica ce avea nunta in Piatra(nu mai stiu data)? nu am mai vazut-o din pacate.

Nu mai este cofetaria din Piata Unirii(pati's), am vazut ca e un magazin cu hainute acolo. Si pe mine ma intereseaza un suport deosebit pt. tortul de nunta(mai fac nunta o data ) Oare unde mai sunt suporturi? La Select parca aveau.

Va pup pe toate si poate mai revin la palavrageala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lula: un picut de rabdarica si o sa simti bombonica. Strumfi e cumintel acum ca e prea mic, scandal face el in burtica dar tb. sa stie doar el
Sa iti gasesti rochitica dorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Va multumes mult pt caldura cu care m-ati primit. In legatura cu restaurantul unde o sa am nunta, Club "M" sau Clubul medicilor, este pe strada Iancu Bacalu, In Podu de Piatra - langa LukOil. Pe afara nu e nimic deosebit; eu nici nu am stiut ca acolo exista un restaurant. Arata ca o casa obisnuita da e ft frumos inauntru. Pana de sarbatori aveau o sala cu capacitate mai mica, dar de revelion au dat in folosinta o sala mai mare. La capacitate mi-au zis:150 persoane(eu nu cred ca voi avea mai mult de 120-130). Cand am inceput sa caut sala, in octombrie, nu prea am gasit nimic liber si cand am vazut sala mi-a placut foarte mult.M-a incantat si faptul ca mesele sunt aranjate foarte frumos, au huse la scaune sfesnice cu lumanari asortate cu fetele de masa si husele. Despre meniu mi-au zis ca va ajunge cam 1 100 000 lei si cuprinde 4 feluri de mancare, prajiturile si tortul. Bautura ne lasa sa o aducem noi. Oricum doamna de acolo, cu care am vorbit noi, este super de treaba, ne-a sfatuit, ne-a explicat tot ce am vrut.
Voi ce stiti, pot merge de pe acum la starea civila sa ma programez, ca sa fiu sigura ca pot tine ceremonia la ce ora vreau?Stiu ca actele se depun cu max 14 zile inainte dar poate reusesc macar sa-mi aleg ora.
Va pup.

Mergi la inceput