Nunta in Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata si multi pupici! Si HAI STEAUA!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Darria
Mai nou, cine doreste poate face nasei un tort mic, cam de 2 kg. Noi nu am facut, la nunta e un singur tort: al mirilor(asa am considerat eu).

la fel am procedat si noi am pregatit un tort pt nasi si cate unul pentru parintii nostri

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata si multi pupici! Si HAI STEAUA!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Exact: HAIDE, STEAUA!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna!
nu am vazut pana acum acest subiect.
eu sunt casatorita din 2002 ,numai civil ,iar anul trecut pe27 iulie am facut si cununia religioasa si nunta.
am facut la biserica "Barboi" a fost extraordinar ,nu am cuvinte cat de frumos a fost .corul era separat asa ca l-am platit noi .in rest lumanari ,voal, palaria preotul si dascalul le-au platit nasii.
petrecerea am facut-o la Bolta Rece in crama ,am avut putini invitati (prietenii si rudele apropiate).
iar in august am cununat.la biserica Sf Lazar.
(ca am vazut pe listuta si aceasta biserica)este un preot extraordinar acolo.si acolo a fost foarte frumos.
daca l-a Barboi preotii (ca erau 3) ne-au pus sa pupam mana la nasi in schimb la Sf Lazar(poate ca ne-a vazut si tineri si mai apropiati) nu i-a pus pe fini sa ne pupe mana.
pe cei care fac cununia religioasa la Barboi ii sfatuies sa ia si cor,veti vedea ca nu veti regreta chiar daca este putin cam scump.
si apropo de Sf Lazar in octomrie am botezat acolo si a fost la fel de frumos iar preotul de nota 10.
daca nu va suparati voi mai intra aici sa vad ce mai faceti.
va pup

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

lacri bine ai venit printre noi normal ca ne bucuram ca intri aici
si eu am avut cununia religioasa la barboi pe 24.09 anul trecut si intr-adevar mi-a placut tare mult si corul de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Scuze pt off topic !
Adica la Barboi ...sunt mereu 3 preoti?
siiii.....ne pune sa pupam mana nasilooorrr???????
Ups

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CryssUK

Scuze pt off topic !
Adica la Barboi ...sunt mereu 3 preoti?
siiii.....ne pune sa pupam mana nasilooorrr???????
Ups

eu asa cred ca sunt tot timpul 3 preoti
care e problema daca te pune sa pupi mana nasilor??mie nu mi se pare un lucru asa oribil...la urma urmei pentru pomana care si-o fac nasii cu finii cred eu ca merita macar atat...oricum este un gest de respect mai ales ca nashii sunt considerati parintii spirituali ai cuplului de tineri
parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lacri, buin venit! Casa de piatra!
Si te mai asteptam la noi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutari fetelor

Lacri: bun venit si vino mai des. Sa fiti fericiti
Noi ne-am casatorit anul trecut la Sf. Lazar iar strumfi vrem sa fie botezata tot acolo pt. ca ne-a placut. Sunt doi preoti la biserica. Nici pe noi nu ne-a pus sa pupam mainile nasilor, oricum ni se parea caraghios si comic. Respectul nostru pt. nasi nu consta in puparea mainilor si cred ca e o chestie demodata, cand o sa cununam nu o sa accept sa-mi pupe finii mainile chiar daca-i pune preotul(ca doar nu sunt popa ).
Da, Ralu, tot duduca are
Din pacate sunt oameni cu casele iarasi inundate(unii dintre ei raman fara case), acum in plin frig si inainte de Pasti.
danangie in cele din urma raspund si eu teoretic in 4 zile ai timp de ce ti-ai propus dar o sa fii tot timpul contra cronometru. Nu ai pe nimeni care sa te ajute pana atunci, sa faca o selectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Si eu cred ca respectul si iubirea pt nasi o ai in suflet si a pupa mana mi se pare un gest de parada invechita.
Daca va tb, le vom pupam mana, dar nu vom simti nici un fior de respect, ci o vom face ca nu avem incotro.

Probabil daca m-as fi maritat acum 200 ani cand nasii iti dadeau cate si mai cate,te ajutau la zidit casa, iti dadeau manz sa ai si tu caruta cu cal si multe altele ..probabil m-as fi supus.

Nici parintilor mei nu le-am pupat mana .Ba tatal si fratele meu mi-au pupat mana de vreo cateva ori .
Si ...da tatal meu obisnuia sa imi spuna ''Sarumana'' si eu ii spuneam ..la fel :(

Mergi la inceput