Nunta in Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Inca ceva ce uitasem:
Voi unde v-ati coafat si machiat pt nunta?
Cat a costa si cu cat timp inainte ati facut rezervarea?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Lili si eu si eu, te rog!!!Nr.coafezei,daca e de acord!Multumesc!
Darria tin minte ca spuneai atunci la nunta ca te-ai dat cu autobronzant (sper sa nu ma insel)daca da ..de care era...vreau sa folosesc inainte sa vad daca transpir daca nu se duce sau daca nu se murdareste rochia.Multumesc!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by CryssUK
Voi unde v-ati coafat si machiat pt nunta?
Cat a costa si cu cat timp inainte ati facut rezervarea?

Carmen Stil, programarea am facut-o cu o saptam. inainte(dar am avut noroc, ca se face cu 2-3 saptam. inainte).
Aveau pachete pt. miresici, l-am luat pe cel mai mic(ieftin) de 1.700.000 lei(avea inclus gherute maini si picioare, coafat si machiat). Am luat pachet pt. ca vroiam sa-mi prinda voalul si floricelele acolo dar daca nu spui ca esti miresica este mai ieftin. Miresicile au prioritate la salon in ziua nuntii, asa ca mai bine spui ca esti miresica.
Pachetele celelalte contineau tratamente si altele.
Programarea poate sa o faca oricine si se da un avans(atunci a fost 500.000), restul se achita dupa ce te aranjeaza.

Mergi la inceput

Lula, era de la L'oreal(spray). Mi-am patat ft. putin rochia pe interior(nu toata, in unele zone), se cunoaste daca te uiti atent. Cum la tine rochitica e crem nu o sa se vada nimic.
Mai am si acum ca am facut doar o aplicare, nu am mai avut timp de altele desi era mai bine sa respect instructiunile(sa aplic de mai multe ori).
Cand se duce(dupa o saptamana de la aplicare, in conditiile in care faci baie de 2 ori/zi) e comic tare, parca e pielea nespalata de nu stiu cand
Cu spray nu risti sa te bronzezi in dungi ca la crema si poti aplica singurica, acasa.

Dar tu, burticuta ai voie sa folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

multumesc pt primire
e bine sa va faceti programarea la coafor cu vreo 2,3 saptamani mai ales daca e in toiul verii.eu nu mi-am facut si atunci in ultima saptamana am fost refuzata la niste coaforuri de astea mai mari (gen Carmen style).
pe mine m-a ajuns 600.000 lei machiatul si vreo 500000 parul.

lullabayeu cand am cununat m-am facut cu autobrozant si nu mi-a iesit f bine iar cea care m-a machiat (cosmeticeana) mi-a zis ca sunt niste porcarii si ca ar fi trebuit sa ma duc la solar.
eu nu prea sunt deacord cu solarul dar daca este vorba de asa un eveniment zic ca e mai bine.decat sa nu-ti iasa bine cu autobrozantul mai bine solar.
va pup

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Lullabay,
Un autobronzant f bun este cel de la Garnier, pe care il folosesc eu (cand imi aduc aminte)
Se numeste Ambre Solaire, self tanning spray (no streaks bronzer)
Indiferent ce autobronzant folosesti, trebuie sa fie spray , ca sa se intinda uniform.
Intai alege nuanta de bronz dorita (light -daca esti blonda si medium daca esti un pic mai inchisa la ten).
Faci o baie, te depilezi atunci sau cu o zi ,2 inainte si la sfarsit trebuie sa te exfoliezi pe corp.
Asta se face fie cu crema exfolianta speciala, fie cu malai (faina de porumb.A 2a varianta e ieftina, eficienta si fara agenti nocivi.
Apoi te usuci bine si aplici peste tot o crema hidratanta, nu f grasa.
Dupa ce a intrat crema in piele, poti aplica spray-ul autobronzant de la o distanta de 10cm parca.Oricum , nu f de aproape .
Cu palmele masezi foarte rapid dar eficient, ca sa se omogenizeze bronzul.Cu cat te misti mai repede, cu atat ai sanse sa nu e patezi pe palme.
Pe la genunchi , coate eu presez pt cateva secunde , hartie igienica ca acolo e pielea mai groasa si se inchide mai tare bronzul..de asta incerc sa-l sterg putin.(nu tb sa freci pielea , ci doar sa presezi un pic un servetel sau hartie igienica)
Dupa ce te-ai terminat,m spala-te cu munt sapun si apa pe maini.Eu chiar ma si exfoliam un pic sau ma frecam cu un burete ca sa nu ma trezesc ca arat ca dupa curatat nuci.

Stai dezbracata vreo 15 min, apoi te poi imbraca chiar daca nu e uscat complet.
Pana dimineata ar tb sa fii bronzata.
a 2a sau a 3 a zi, daca vrei un bronz mai intens poti reaplica..., fara exfoliere de data asta.

Daca esti ingrijoarata ca iese bronzul,...nu ar tb sa iti faci griji.
eventual fa un dus dimineata.
Eu fac un dus si dimineata dupa bronzat ca nu imi place cum imi miroase pielea de la bronz.

Cam in 5-6 zile bronzul se duce treptat si FARa sa iti pateze hainele.
Eu vara port alb si e ok
Mult succes si nu sari nici o etapa , ca altfel nu iti iese!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Acum am sa trimit pm-uri cu numarul coafezei mele, e o tipa super super. De fapt se vede si din pozele mele de la nunta.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc Darria,Lacri si..... CrYssUK pt.raspunsul detaliat si extrem de avizat.Cine stie ,stie!!!!!!!!!!!!!(Darria sa stii ca de data asta le-am numarat..sunt 3 floricele cate una pentru fiecare)Dar chiar la asta nu m-am gandit...am voie daca sunt burticuta?Ca daca nu...solarul oricum iesea din discutie si in mod normal...nu am incredere in bronzul "sanatos" de acolo..iar soare sa ma bronzez in 4 saptamani..nu prea cred..asa ca o sa raman "branza" si sper.. sanatoasa!!!!!!!!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Lula, mai bine intreaba medicul care te monitorizeaza pt. ca esti si la inceput de sarcina si apoi tb. sa eviti unele mirosuri tari.
Asa parerile sunt impartite ca si la vopsitul parului: nu s-a demonstrat ca afecteaza dar nici ca nu afecteaza, chimicale sunt multe in jurul nostru.
Eu, de exemplu ca sa stau linistita am rezistat si nu mi-am vopsit parul pana acum.
Daca nu se poate....... mai exista o solutie de rezerva: "machiajul" gatului, decolteului, bratelor, etc.... adica ce se vede insa nu stiu cat rezista chiar daca este profesionist.

Nusha, tot vreau sa iti spun dar uit: am visat ca ne-ai anuntat ca o sa aveti bebitza. Sa fie asa atunci, stiu ca vreti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut,
dar ce repede se asterne de bb-i pe aici

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput