cum ar fi mai bine?sa fie bataus sau nu?
Raspunsuri - Pagina 10
cl spune:
quote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by MaryP
As fi tentata sa spun ca ar trebui sa fie "descurcaret", adica sa stie sa evite anumite situatii care l-ar pune intr-o situatie in care sa se bata sau sa se apere... Dar , totusi, meseria mea este de asa natura incat vad zilnic copii care nu au nici o vina ca ajung in astfel de situatii si nu stiu cum sa se apere....asa ca SINCER prefer sa fie bataus, decat sa incaseze!
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
In sfarsit un raspuns SINCER. :))
Ruxij, probabil ca vorbesti in numele tau, nu? Cu aceasta afirmatie ne-ai cam jignit pe toate participantele la acest subiect. De obicei hotul striga "hotul!". Eu cred ca toti cei de aici au raspuns cu SINCERITATE! Daca tu nu ai facut-o este numai problema ta! Nu te supara ca ti-am raspuns asa, dar citind postarea ta la asta m-ai dus cu gandul!
Maryp, daca se poate, ne poti spune si noua in ce domeniu lucrezi?
Claudia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by MaryP
As fi tentata sa spun ca ar trebui sa fie "descurcaret", adica sa stie sa evite anumite situatii care l-ar pune intr-o situatie in care sa se bata sau sa se apere... Dar , totusi, meseria mea este de asa natura incat vad zilnic copii care nu au nici o vina ca ajung in astfel de situatii si nu stiu cum sa se apere....asa ca SINCER prefer sa fie bataus, decat sa incaseze!
In sfarsit un raspuns SINCER. :))
Mare dreptate ai!
Pana acum, noi astea violentele n-am facut decat sa ne dam mare, punand paie pe foc si alimentand artificial conflictul cu delicatele pacifiste. Agresandu-le de-a dreptul!!
Rusine, rusine sa ne fie!!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Laura _Oprescu spune:
..nu "ne-a sarit tandara",insa din ce spui tu reiese ca opiniile noastre nu sunt sincere...de ce crezi asta?
ruxij spune:
Nu am spus si nu cred ca mesajele voastre nu sunt neaparat sincere, doar ca al ei a fost mai direct si fara intortocheturi. Nu stiu ce va suparati, ca doar voua v-am mai zis ca cc construiti scenarii cu "bad guys" samd, ca sa ilustrati o idee identica: prefer ca copilul sa fie bataus decat sa incaseze. Foarte simplu si de inteles.
Pana la urma toata discutia este o prostie si nu are cum sa duca la nici un final.
Laura _Oprescu spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Nu am spus si nu cred ca mesajele voastre nu sunt neaparat sincere, doar ca al ei a fost mai direct si fara intortocheturi. Nu stiu ce va suparati, ca doar voua v-am mai zis ca cc construiti scenarii cu "bad guys" samd, ca sa ilustrati o idee identica: prefer ca copilul sa fie bataus decat sa incaseze. Foarte simplu si de inteles.
Lia,parerea mea este ca nu se poate pune problema in alb si negru.Uite incearca tu ...ce preferi ca puiul tau sa fie batut sau sa fie bataus?
Suna complet aiurea ..vezi..
Leta spune:
No offense, fetelor, dar e lumea plina de oameni agresivi, batausi, violatori, barbati care isi agreseaza sotiile, fete baietoase care isi paruie colegele de liceu mai delicate etc. Nu credeti ca asta se datoreaza si parintilor care ii incurajeaza de mici "sa dea, sa nu se lase"?
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
Laura _Oprescu spune:
quote:
Originally posted by Leta
No offense, fetelor, dar e lumea plina de oameni agresivi, batausi, violatori, barbati care isi agreseaza sotiile, fete baietoase care isi paruie colegele de liceu mai delicate etc. Nu credeti ca asta se datoreaza si parintilor care ii incurajeaza de mici "sa dea, sa nu se lase"?
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
Cred ca cel mai bine discutam pe situatii aplicate.Pentru ca generalizarea e atat de mare,iar varsta copilului conteaza enorm in discutiile noastre...
Discutia e vasta si nu putem ajunge la un consens..Alegerea cuvintelor duce la neintelegeri si nimeni nu vrea asta!
Lia, noi ne paruim in we:)
Ira spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Pana la urma toata discutia este o prostie si nu are cum sa duca la nici un final.
exact. Primul raspuns sincer si fara ocolisuri de genul : ambitie si vointa in viata, cedare in fata greutatilor, mamos, lipsa de autonomie, bla-bla.
E tare greu ca primul pas sa fie facut de unii dintre noi, desi in principiu toate suntem de acord cu ideea ca o lume cu cat mai putina violenta este o lume mai buna.
Sofie :)