centre de slabit
buna
puteti sa-mi recomandati cate centre de infrumusetare care sa cuprinda pachete de eliminare celulita+slabire?
Doresc niste programe bune care sa aiba si efect, daca tot dau un ban sa se si vada rezultatele
A fost cineva la astfel de centre?
am gasit pe net un centru Adorata, a fost cineva la el?
Multumesc,
Raspunsuri
nem spune:
Va sfatuiesc sa aruncati un ochi pe www.bodyland.ro
Eu acolo ma duc si ma simt super....Preturi f accesibile, personal super de treaba, atmosfera f placuta.
clau2toma spune:
Nicoleta ,nu stiu ce sa-ti spun despre aceste centre de infrumusetare ca am tot vazut pe la tv diverse de astfel de centre in care prestau niste doamne foarte durdulii .Deci daca ar fi asa de bune , cred ca si-ar face si ele ceva pt proriul trup si cred ca gratis daca tot lucreaza acolo ca sa arate mai bine nu?Eu cred ca tot o dieta combinata cu un sport ar face minuni pt noi femeile .
Clau
si puiul ei Tomita
NicoletaB spune:
acum cateva zile a fost invitata oana roman la 6 vine presa, si zicea ca a slabit 20 kg prin dieta, dar cel mai mult si-a revenit prin electrostimulare si masaj cu vaccum
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
Nicoleta ,nu stiu ce sa-ti spun despre aceste centre de infrumusetare ca am tot vazut pe la tv diverse de astfel de centre in care prestau niste doamne foarte durdulii .Deci daca ar fi asa de bune , cred ca si-ar face si ele ceva pt proriul trup si cred ca gratis daca tot lucreaza acolo ca sa arate mai bine nu?Eu cred ca tot o dieta combinata cu un sport ar face minuni pt noi femeile .
Clausi puiul ei Tomita
Ce te face sa crezi ca ar putea sa-si faca gratis tratamente? Ca doar toate lucram la serviciu pentru salariu, nu plecam acasa cu produsele sau serviciile pe care le produce / presteaza firma la care lucram.
Pe acelasi principiu, cine lucreaza intr-o agentie de turism ar trebui sa aiba gratis concediile, cine lucreaza la o casa de moda ar trebui sa se imbrace moka and so on....
RaluD spune:
Wow, Nem, pare misto centrul asta.
Poti sa-mi dai mai multe detalii pe PM, te rog frumos?
De cand mergi acolo? Ai slabit? Daca da, cat?
Ce aparate au (stiu ca e important producatorul, mai ales la cele de electrostimulare).
Multumesc,
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
puskin spune:
Fetelor,
Dati banii degeaba. Fara efort nu se slabeste...altfel toata lumea ar fi silfida
.
Chestiile astea nu au cine stie ce efect fara dieta, iar in momentul in care nu le mai faceti reveniti la forma initiala. Si va spun asta din propria mea experienta, nu din auzite.
Slabit=dieta+sport, altfel nu merge....
Numai bine,
Ruxandra
anca2207 spune:
Puskin,
Ai dreptate in ce priveste dieta, eu nu m-am dus asteptindu-ma sa maninc in disperare si sa slabesc doar datorita tratamentelor.
Insa nu pot sa-ti dau dreptatei ce priveste "aruncatul banilor", asupra mea au avut efect si impachetarile, si electrostimularea si vacuumul, deci tot din proprie experienta iti spun ca nu e o prostie, functioneaza.
Iar cu revenitul la forma initiala dupa ce renunti la mine nu s-a intimplat, oricum incep acum un abonament de mentinere, o data pe saptamina.
Dar si daca te lasi de fitness revii la "forma initiala", nu?
Orice lucru cere perseverenta, ca e fitness, ca e dieta, ca e tratament de slabire... Nu exista o reteta, sa faci ceva miraculos 2 saptamini, o luna si apoi, gata... ai slabit si asa ramai forever.... ce bine ar fi....
puskin spune:
Eu nu am spus ca sunt o prostie.
Ele sunt o alternativa pentru mersul la sala, pentru cei/cele "comode". Doar pretul difera...si efortul pe care il faci evident.
Un abonament la fitness este mult mai ieftin decat orice tratament de genul asta, numai ca sportul mai are si multe alte beneficii...fata de aceste tratamente (ma refer la sanatate, evident), poate fi facut oriunde, chiar si acasa...
Eu am ales. Fiecare este liber sa aleaga ce i se potriveste mai bine.
Ruxandra