Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata fetelor!Meniu pentru azi:D -1 portocala;P -Ghiveci de legume si probabil cu o salata;S -1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale.Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna!

Azi maninc orez integral cu ciuperci. Nu pot sta la calculator. Ochii ma supara la fel de tare.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua buna fetelor!!!
Am intrat doar sa va salut, ca am niste probleme cu calc si virusi si altele si sper ca maine sa revin la normal!

Teo aha deci la servici, e super , Sa o poarte sanatoasa!

, pe maine fetele!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Ufff...am intrat sa vad daca ati mai scris ceva si gata-gata sa culeg subiectul de pe pagina...3.
Se pare ca nu mai avem chef...Eu in continuare am probleme cu ochii si nu pot sta la PC. Nu stiu ce e cu mine.

Noapte buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele sunt la o cana de cafea si m-am gindit sa intru sa va salut am inceput o noua saptamina miine vom da raportul iar la mine bineinteles ca nimic nu este schimbat va dati seama ca la ritmul in care lucrez nu mai am timp nici sa respir pina si ieri am lucrat.Mihaela mai nou acum i-am facut o pereche de blugi eu zic ca sunt super misto dar inca nu am avut timp sa pun poza pt ca abia simbata dimineata mi ia adus de la prespalat o sa ii fac azi poza si o sa o pun

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Nora multa sanatate si parerea mea este sa consulti un medic sa nu se agraveze.
Eu la munca tot in hratoage,asta e....
Cand termin cu munca ...mai scriu.
Va pup

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata.Va invit la o si o barfa.
Ma gandeam ca voi avea mult de , dar activitatea a fost destul de slaba.Hai sa ne revenim.
Nora, te simti mai bine?Mergi si fa un control; cu ochii nu e de glumit
Ellinia, ce mai zice cantarul?Maine declari tot 1,5kg sau mai mult?
Teo, esti tare .Fustita e foarte reusita si cred ca "fetita" tare mandra.
Devylla, hartoage-hartoage...nici eu nu ma mai vad dintre ele.De ce nu se mai termina niciodata
Mihaela- virusache, ce faci?S-a rezolvat ?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Desi conversez de una singura, postez si meniul si profit sa va duc pe prima pagina:
D: cafea, 1ou fiert tare + o rosie
P: spanac cu hrean si o felie paine prajita
C: friptura de pui la gratar si salata amestec de legume
Va astept si pe voi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

O saptamana cat mai buna!

Carmen nu m-am mai cantarit pentru ca ma gandeam ca o sa fiu dezamagita daca imi arata mai mult de 57 asa ca o las pe maine dimineata. Si asa ieri am avut niste mici abateri si mi-e ciuda de imi vine sa beau numai apa cu lamaie astazi! E fain meniul tau de astazi, cred ca ma inspir din el la faza cu spanacul...sunt innebunita dupa el, la fel si dupa urzici, pacat ca e asa scurta perioada in care se pot manca.
Am mancat deja un ou fiert tare cu cascaval, la pranzprobabil spanac iar diseara lapte cu fulgi de secara. Ma duc azi sa-mi caut gem cu fructoza ca nu se mai poate mor sa mananc dulce. Am rugat o fata de la Monti sa-mi dea o reteta de covrigi de taratze si uite asa, ma apuc de mancat covrigi cu gem (sau dulceatza). Trebuie sa caut un magazin naturist ca prin supermarketuri nu am vazut. Noroc ca in sfarsit e soare si cald si la noi, sunt vreo 8 grade, boierie, se trezeste Stef iau carutul si am plecat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata!Nora,de obicei primavara apar conjunctivitele alergice,incearca un colir antiinflamator,daca in 2 zile nu se remite,inseamna ca e mai mult decit o simpla conjunctivita alergica si e bine sa mergi la oftalmolog,iti face o lama,si iti da un tratament tintit,nu te juca cu ochii!Te pup si numai bine!

Mergi la inceput