Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor,am alt chef in week-end cu mancaruri gustoase si mult, mult alcool. Bineinteles ca si dans dar depinde de muzica.
Week-endul urmator chefuiesc pentru 31, si ma gandeam ca poate ar fi bine daca m-as mentine < 60 kg. Deocamdata. Pana trec chefurile astea care intr-un fel sunt un chin (la calorii), si in alt fel sunt o placere (la distractie).

Nora, tu cum rezistai cand mergeai la baluri? La kg ma refer.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Fetelor,am alt chef in week-end cu mancaruri gustoase si mult, mult alcool. Bineinteles ca si dans dar depinde de muzica.
Week-endul urmator chefuiesc pentru 31, si ma gandeam ca poate ar fi bine daca m-as mentine < 60 kg. Deocamdata. Pana trec chefurile astea care intr-un fel sunt un chin (la calorii), si in alt fel sunt o placere (la distractie).

Nora, tu cum rezistai cand mergeai la baluri? La kg ma refer.

Monica

La mine chefurile sunt mai rare. Si cind sunt, ma mentin pe acelasi tip de dieta, nu abdic usor. Am vointa !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata!Ai dreptate Carmen! Nu mai vreau,desi o merit.Meniu pentru azi:D - 1 portocala; P -supa de legume si mazare cu salata;S -inca nu stiu,sa vedem ce idei mai imi vin!Dupa cum vedeti si azi sunt matinala, si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele allain nu esti singura care esti matinala si eu ma pregatesc sa plec la munca si cine stie la ce ora voi ajunge inapoi acasa

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata
Teo wow, super fustita!!!!Ai facut-o acasa??????? Vreaaau si eeeeuuuuuuuuuu...ma scuzati

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata la cafea.

Carmen am dat jos cam 0,5kg dar a fost grea ziua .Mai ales aseara ca numai putea de durere de burta si ma umflasem,dar a trecut.

Eu raportul nici luni lunea nu pot sa-l dau ,ca am scoala intensiv de dimineata si dupa seara pana la 10.Cred ca o sa ramana pe marti pe la pranz daca nu am sa incerc sa scriu marti inainte de a plecat la scoala.

Va pup dulce si sper in we asta sa nu calcam prea mult stramb.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Am venit sa va salut ultima oara pe saptamana asta.Ca maine nu voi intra.
Pe luni si aveti grija la wee-end.
Pupici.

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !
Nu pot sta la calculator, am pleoapele umflate si de-abia tin ochii deschisi. De vreo doua zile m-au suparat ochii, dar azi pare a fi mai rau...

Gusta, raportul oricum se da marti.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Nora incearca sa pui felii de cartofi pe ochi. Si eu am avut acum multi ani probleme cu ochii si asta era cam singurul remediu.
Eftimie. C da, sper sa fie in minus! Cu toate ca azi-dimineata n-am rezistat si m-am cantarit si cred ca mi s-a defectat cantarul pentru ca imi arata 57...cred ca e imposibil ca in patru zile sa fi slabit un kil si jumate pe deasupra. Am sa ma cantaresc si maine dimineata sa vad daca imi arata la fel. Ma gandesc ca poate am iarasi fluctuatii, o zi imi arata intr-un fel si a doua zi in altul...
Azi am mancat deja un ochi cu branza si masline, la pranz cred ca am sa beau lapte cu fulgi de secara iar pe la 4,30 niste orez integral. Eu mananc cam aiurea, cateodata mananc dimineata ce ar trebui sa mananc la pranz...important e sa nu combin gresit alimentele.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

'Neata
Teo wow, super fustita!!!!Ai facut-o acasa??????? Vreaaau si eeeeuuuuuuuuuu...ma scuzati

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

mihaela din pacate acasa nu prea mai am timp sa fac,este facuta la servici in scurtele pauze pe care le avem si imprimeul m-a ajutat cineva cu el ca altfel raminea fara imprimeu

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

de-ale croitoriei

Mergi la inceput