Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata fetelor!Carmen,asa sunt eu,ma culc devreme si ma trezesc devreme,in medicina se cheama insomnie de trezire.dar sa stii ca dorm suficient ,in jur de 7 ore pe noapte.Randamentul maxim il am dimineata,seara dupa ora 22,nu mai sunt in stare sa fac nimic.Ieri la servici ,am dat-o in bara,o colega a dat examen si a adus prajituri si sucuri la servici,am gresit,am mincat si nu putine. Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

adif sa sti ca si eu in ultima perioada am avut si am un program foarte incarcat la servici am plecat la 6,30 si am ajuns acasa la 21,30si de acea nu pot tine un regim dar incerc sa maninc cit mai ponderat si sa nu sar calul,piine oricum nu mai maninc de vreo 3 lunisi totusi mai intru aici pt ca imi place de voi toate ca sunteti ambitioase si va promit ca o sa tin si eu un regim dar nu acum,nora sper numai sa nu ma scoti din listuta.Va pup pe toate

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata.Desi afara iar ninge, e o zi superba dupa cele 2 mari calificari la fotbal.Hai baietii .
Nu loviti, sunt o mica microbista si ...trebuie sa ma intelegeti.
Mihaela, ce faci?Te astept azi cu demisia?Afara iar ninge.
Te rog, cand ai timp, sa-mi dai detalii despre "crema" de par.
Simomic, hai sa facem o petitie...acolo unde trebuie...sa ne dea inapoi primavara.Ca si anul trecut ne-au privat de ea.
Adi, .
Allain, am inteles ca ai insomnie de trezire (se spune ca somnul bun si normal se face de la 10 seara), dar cred ca meriti, asa pentru mobilizare .Colega nu are nici o vina.Mai vrei?
Teodora, atata timp cat treci pe la noi si ne mai dai vesti (raport + sau -), cred ca nu vei fi scoasa din listuta.
Nora, ce spui?Parerea ta conteaza.
Fetelor va salut din mers pentru ca am ceva drumuri de facut .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cred ca astazi am sa pap o supa de ciuperci iar diseara inca nu stiu exact, probabil niste pastai sau oricum un amestec de legume ceva. Iar vine week-end-ul, iar trebuie sa ma feresc de tentatii, am sa iau iar niste batoane Fibrobar sa le am la indemana. Sper ca marti sa declar un kilogram.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Mai fetelor, da' se poate?Noi pe pagina 2?
Ellinia, ai vrut sa spui un kg minus sau plus? nu arunca, stiu ca te-ai referit la un kg minus.
Nora, azi se pare ca esti ocupata (servici, scoala...).Cu siguranta diseara ne vei apostrofa ca nu am fost prea active., da' sa nu ne certi ?
pentru toate.Si week-end placut.La noi e cald si s-a oprit ninsoarea.Da' e o aparaie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Azi am sa bag numai iaurt si ceai si apa plata de olanda.Sper sa pot raporta si eu ceva marti.Nora eu nu stiu cum sa fac ca marti merg dimineata la scoala.Si nu stiu cat timp am sa scriu un mesaj in conditiile in care trebuie sa duc copilul la cineva sa stea cu el.Daca am sa scriu numai cate kg am si atata e vreo suparare.Sau il dau mai dupa amiaza raportul.

Va pup si sport la slabit.Azi am program de curetenie la maxim si visez ca poate am sa ard si cateva calori la ce piruiete fac prin casa.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by adif

off, iar am calcat stramb, am mancat fulgi de porumb, mamaliguta cu cascaval, banane si acum sunt
merit
imi e si rusine sa mai postez meniul meu, cred ca o sa fac o pauza si revin cand o sa ma simt in stare sa continui dieta
va pup si spor la slabit

Adi,mamica lui Sebix

E decizia ta...Oricum, fara vointa nu se poate slabi.

Nora

Mergi la inceput

Gusta-harnicuta, poti sa dai raportul luni seara.Nu e mai bine?
Spor la curatenie si daca te-ai cantarit dimineata sa-mi spui cat ai dat jos azi cu iaurt si lichide.Cu siguranta se va vedea o diferenta.
De mult imi doresc sa fac si eu o zi doar cu iaurt; dar cand ajung acasa vreau altceva .Sper ca in we sa nu mananc ca sparta.
V-am pupicit si ne-auzim monday morning.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Da, azi am fost f.ocupata. Intru mai pe seara, dupa ce vin de la facultate. Nimeni nu dispare din lista daca se anunta ca scrie mai rar...dar sa dati raportul, o data pe saptamina nu e prea mult sa scrieti, nu ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Carmen "crema" cred ca a dat rezultate, cat de cat.Parca il simt (parul ) mai sanatos, mai hidratat.Dar cica pentru rezultate trebuie macar o data pe saptamana.Am sa mai continui si sapt care vine.Sper sa functioneze.
Neeeeeee, nu-mi dau demisia.La mine a dat soarele, e asa de frumos si cald.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput