Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Buna fetelor!

Ce faceti?
Karin La multi ani!Tot ce iti doresti sa fie al tau.
Azi iar nu am scapat de hartoage si se anunta cel putin pan' saptamana viitore.
Am cam dat-o in bara cu o prajitura....ca nu am rezistat...dar rezolv problema maine.

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Sabina, dar tu arati tare slabuta. De ce-oi fi vrind sa slabesti, nu stiu...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by devylla

Buna fetelor!

Ce faceti?
Karin La multi ani!Tot ce iti doresti sa fie al tau.
Azi iar nu am scapat de hartoage si se anunta cel putin pan' saptamana viitore.
Am cam dat-o in bara cu o prajitura....ca nu am rezistat...dar rezolv problema maine.

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Sabina, dar tu arati tare slabuta. De ce-oi fi vrind sa slabesti, nu stiu...

Nora

Sti am o pereche de pantaloni(defapt 3) in care nu mai intru.
Cred ca deja devin obsedata caci mai multa lume imi zice ca am ajuns la greutatea buna pt mine.Insa...eu nu aud ce mi se zice si continui sa vad pantalonii in fata ochiilor.
Insa partea buna este ca mananc sanatos...si ca mai vreau sa dau jos vro' 1-2 kg.Insa mai stau alaturi de voi pt ca daca incep sa mananc normal ajung intr-o saptamana de unde am plecat(58 kg).

Cred ca sunt yo aia nebuna deja

boze

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nu Nora, nu voi da raportul din nou (multam' de intentie ); desi marti cantarul imi arata o , adica 82kg.Mai bine sa ma cand vad clasamentul si sa ma pun pe treaba.Poate marti voi avea mai mult noroc.
Devylla, mi-ai adus aminte de hainele puse deoparte pentru cand voi slabi si la care visez din ce in ce mai des.
Ma motiveaza mult faptul ca am dat jos destule kg in timp scurt, ca am multe perechi de pantaloni si bluze care nu-mi mai vin, ca ma intalnesc cu multi prieteni care se mira ca am slabit mult si repede (v-am spus ca cel mai frumos compliment primit a fost cand m-a intrebat cineva daca sunt bolnava de am slabit asa...) si ma ajuta mult compania voastra .
Inainte la lupta!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua buna fetele!!

Sabina, cu intarziere, ca niciodata nu e prea tarziu, iti spun bine ai revenit .Ti-am vazut pozele, sunt superbe, ca si tine dealtfel, vorba colegelor, nu stiu ce mai cauti tu p'acilea, nu ca te-as alunga

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare vecina.Ai vesti de la farmacie?Ce-ti face pitica?Cum va descurcati cu nametii?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salutari vecina!!!
Amalia e bine mersi, acuma doarme, iar in rest devasteaza casa
De la farmacie mai nimic...doar ca nu se inteleg la chirie...nu o dau la pace...sunt si acum in stand-by
Iar nametii sunt maaaarrriiiii...si vad ca a dat soarele si se mai duc...si sper sa nu mai ninga ca nu mai suport atate frig, imi dau demisia

sa ma ung in par cu un tratament minune facut din maioneza cu miere...cine stie poate va da ceva rezultate

V-am -acit..ne "auzim" mai tarziu.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

In seara asta am papat brinza tofu cu o rosie. La ultima masa, cred ca voi minca tocanita de boabe de soia. Arata ca un fel de fasole

Nora

Mergi la inceput

In seara asta am papat brinza tofu cu o rosie. La ultima masa, cred ca voi minca tocanita de boabe de soia. Arata ca un fel de fasole

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Karin chiar daca e cu intarziera iti doresc si eusa ai parte doar de bucurii si multa sanatate.

Azi ma simt super sunt franta , am iesit azi dimineata de la lucru am mancat putin apoi am dormit dar maine tre sa merg din nou la 7 si sunt cam restanta cu somnul.
nu stiu daca e bine sau nu dar azi am mancat pana acum doar pop corns facut de mine fara grasime, si o sa beau un iaurt,iar mai tarziu mananc o portocala asa ca va rog nu ma certati prea tare.
Cristi bine ai venitprintre noi iar veteranelor care n-au mai prea dat pe aici le soun bine ati revenit.
Si eu vreau sa vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si ptr. ca mi-e dor de soare dar si fiindca m-am saturat de platit facturi

Va pupic si pe maine! SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

off, iar am calcat stramb, am mancat fulgi de porumb, mamaliguta cu cascaval, banane si acum sunt
merit
imi e si rusine sa mai postez meniul meu, cred ca o sa fac o pauza si revin cand o sa ma simt in stare sa continui dieta
va pup si spor la slabit

Mergi la inceput