Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 11
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ellinia
Buna, buna!
Raportul meu de azi e de 500 g, cantarul imi arata 58 de kg dimineata. Sunt multumita, mai bine asa cu pasi marunti, macar stiu ca nu le mai pun la loc.Inca n-am gasit o explicatie la ce s-a intamplat saptamana trecuta, cand imi arata 57 kg...poate sarise Stefan pe el...ca altfel nu-mi explic.
Sunt foarte multumita si de exercitiile fizice pentru ca mi se pare mie ca burtica mea parca nu mai e asa pronuntata, am dublat si n. de abdomene, fac doua serii a cate 40 si sper ca pana la vara sa se intareasca muschii bine-bine.
Carmen pentru diete cel mai bun (si sanatos) de altfel este spanacul crud combinat cu salata verde, ceapa verde si zeama de lamaie si putin ulei. Este foarte bun pentru ca curata peretii intestinului gros de toate resturile (sori de detalii). Mie drept sa spun mi-e lene sa iau cud ca trebuie sa-l spal frunza cu frunza in zeci de ape si il iau congelat. Calesc o ceapa, pun un pic de bulion, pun spanacul fiert deasupra, apoi la sfarsit sare, marar si busuioc. E o reteta simpla dar foarte buna. Sau nu mai pun bulion si la sfarsit pun usturoi. Intentionez totusi sa iau si spanac crud sa-mi fac cateva salate.
Cristina siStefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Ellinia, felicitari !

Ce frumos arata buchetul tau de flori !
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna dimineata!
Ellinia, eu am descoperit spanacul cand tineam Daneza.Stiu ca e bun pentru organism, dar nu stiu sa-l prepar in multe feluri.Ieri nu am gasit hrean si vroiam sa renunt; l-am facut cu usturoi.Tu cum il prepari?
Teodora, tare as vrea si eu sa declar 75kg; din pacate am mult peste;81,5 (e mai spre 81, de aia nu zic 82
.
Nora, e chiar atat de grava problema de la ochi?Ieri n-ai mai intrat deloc, azi nu ne-ai salutat?Stiu ca tu esti foarte activa...Da-ne vesti.
Vecinaaaaaaaaaa, nici tu nu ne-ai onorat cu prezenta?
Fetelor, oare vine primavara?Chiar daca e foarte frig, macar e soare si....e altfel.Pe la voi cum e?Am auzit ca in unele zone, iar s-a anuntat lapovita si ninsoare.
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, felicitari
Iar ne-ai dat clasa. 1.5 KG !!! 
Si mie mi-a dat fiul meu clasa: a slabit 4 kg !!!

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by simomic
Buna fetelor, Carmen nu plange ca nu esti singurica.
Mihaela draga sa stii ca si noi avem destul de des probleme cu pc din cauza viruseilor,asta a fost motivul pentru care am cam absentat de pe aici.
Nora sper ca la ora aceasta esti bine.
Ieri a fost o zi superba, am zis gata vine primavara dar azi parca nu mai e la fel ca ieri e soare dar bate putin si vantul, cine stie pe unde se ascunde Primavara.
Azi dimineata m-am cantarit la cabinetul medical ca am facut o parte din controlul periodic si pot sa raportez si eu ca am ajuns in sfarsit la 71 kg, nu e mult dar tot e ceva.
Simo, felicitari si tie, si...

De-abia astept si eu sa ajung la 73,72,71...apoi la 70...la 69...Ce frumos visez !
NORA
nora2005 spune:
Constat ca s-a ocupat podiumul in TOP 3 si nu avem pe nimeni in top rusinica...E adevarat ca nu s-a incheiat raportul, dar poate ramine... nepopulat ![]()
Nora
gusta spune:
Buna
Am 68 kg.Tare mi-am mai facu de cap in we ,deja imi vine sa beau numai apa plata cu lamaie
.Sunt multumita de mine si de rezultat am renunt total la paine si sa mai manamc dupa 7 seara si vad ca incepe sa se vada ,daca as bea un pic mai multa apa poate ar fi mai bine.
Va pup si felicitari la fete.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by gusta
Buna
Am 68 kg.Tare mi-am mai facu de cap in we ,deja imi vine sa beau numai apa plata cu lamaie.Sunt multumita de mine si de rezultat am renunt total la paine si sa mai manamc dupa 7 seara si vad ca incepe sa se vada ,daca as bea un pic mai multa apa poate ar fi mai bine.
Va pup si felicitari la fete.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Felicitari, Gusta !!! Inca o victorie insemnata si la tine: 1.4 kg !!! Felicitari
Cum reusiti, fetelor, mai mult de 1 kg pe saptamina ? Vreau si eu secretul !Nora
allain spune:
Seara buna la toata lumea!Toate conjunctivitele ,se manifesta cu senzatia de "nisip in ochi",uneori apare pruritul,eritem(roseata),edem(umflatura) si durere.Diferenta de alergica sau microbiana (bacteriana sau virala)se face prin examen de laborator,evident oftalmologul poate aprecia probabil daca e una sau cealalta,diagnosticul de certitudine este de laborator insa.Dar aceleasi simptome pot avea si alte afectiuni oftalmologice,cel mai bine mergi la oftalmolog,cu ochii nu-i de glumit!In privinta raportului,acelas rezultat de cind am inceput postul,nici in plus dar nici in minus.De miine am sa incerc sa tin disociatul,nu stiu cum am sa fac la serviciu.Va pup,numai bine si noapte buna!
devylla spune:
Buna fetelor!
Nora scuze pentru intraziere,ieri nu am apucat sa intru,am liberi eu si sotul...da a trebuit sa umblam pe la rude
....
Raportul meu nu difera cu absolut nimic de cel de martea trecuta.Tot 55 kg
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
teodora35 spune:
carmen ma chinui cam de multisor cu astea 75 de kg dar nu am nici timpul necesar sa pot tine o dieta dar voi incerca important este ca am reusit sa renunt la piine ,sa nu mai maninc dulciuri asa cum mincam inainte aproape in fiecare zi si sa sti ca am observat ca,conteaza am dat 3 kg jos de mincat incerc sa ma abtin sa maninc prea mult si zic eu ca incet incet voi reusi
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
de-ale croitoriei

Stefan Costin (25.02.2005)
Eduard-Costin (28.02.2003)