Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nora multumesc!
Carmen te intreb ceva off-topic. Din cate am aflat eu este o singura cresa in Piatra Neamt care primeste copii de la 2 ani parca. Stii cumva vreuna particulara care sa ii primeasca mai mici, oricum dupa 1 an.

Eu azi am sa pap dimineata niste rondele de grau expandat cu gem dietetic, la pranz vreo doua oua fierte tari vad eu cu ce, iar dupa-amiaza tocanitza de telina cu soia -am facut-o ieri si e delicioasa, asa ca am sa mananc si azi din ea.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

BUNA DIMINEATA !

Fetelor care sunt prinse in......nu diperati, vor veni si zile mai bune.

Azi maninc kiwi la masa de fructe si cartofi fierti, cu rosii si salam vegetal la celelalte...O zi buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata fetelor,

Am fost la nutritionist si mi-a recomandat un regim la care mananci cam din 3 in 3 ore: mese mici cantitativ si dese...
Prin urmare va rog sa ma primiti si pe mine un grupul vostru. Daca e ok va trimit si dimensiunile. Astept raspuns.

O zi minunata!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata.
Sunt pentru ca la noi e vremea dubioasa.Cred ca, iar va .Sper sa ne fereasca Dumnezeu.Si asa e pericol de inundatii si ma tem sa
Nora, nu v-am dat clasa.Cred ca am gresit raportul saptamana trecuta (luni aveam 83 si marti aveam 82...).Da' Andrei ne-a ametit , 4kg?Wow...Ce-a facut? mult?
Gusta, felicitari.Ai renuntat la unele alimente nocive si mai ales nu mananci tarziu ; la mine aici e buba
Allain, ce ne-am face fara tine?Multam de informatii.Ne mai dumiresti si pe noi, ca mie imi par...SF-uri
Devylla, nu fi trista.Bine ca nu ai nimic plus.Saptamana viitoare va fi altfel.Te sustin
Teodora, si pentru tine
Ellinia, am sa vad ce pot afla.Da' lumineaza-ma, esti nemteanca de-a mea?
Eu am auzit de un fel de cresa cu maicute, insa programul e de 4 ore si eu am nevoie de ceva de la 8-16.Oricum din toamna trebuie sa fac ceva si sa-l iau pe Edi acasa, nu mai pot fara el
Mia, tu pe aici?Mai postezi si dincolo, nu?Eu nu tin din 3 in 3 ore, dar m-am atasat de fetele de aici si nu plec, orice ar fi .
GATA!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata fetele frumoase.

Nora eu cred ca renuntatul la mancat de la ora 7 isi spune cuvantul.Am sa incerc sa postez ce mananc ca sa ai o idee.Nora eu stiam ca pe ploapele umflate sa pui niste pliculete de ceai de musetel caldut sper ca intelegi ce zic si poate da rezultat.

Carmen nu stii ce mult lupt cu mine si cu greu am renuntat la prajitutica de la cafea.Dar se cerea si atunci asa trebuie.

Miag bine ai venit printre noi.

Azi pap asa cafea de care nu ma pot desparti stiu ca nu e buna dar nu am ce face si dupa supa de rosi si am sa fac si o supa de ciuperci si de la ora 7 mult ceai sau apa.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

D: nelipsita
Intre mese - un mar si o grefa
P: parjoale, pate si cabanos (vegetale) cu 2-3 felii paine prajita
C: legume fierte (cartof, telina, morcov...) cu salata asortata de legume sau mancarica de fasole (isi face sotul si s-ar putea sa si eu)
O fi bine, o fi rau, asta e meniul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele!!!
Uffff, ce innourat si urat e afara
Eua zi am sa incers ca mananc cat mai multe legume crude (morcov, castravete...si nu mai stiu acuma) si fructe(portocale, mere...) plus foarte multa apa si ceai...ca nu se mai poate, si ieri mi-am cam facut de cap si nu se mai poate asa , sper sa ma tin de cuvant, daca nu deseara astept

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmen da, de vreun an de zile sunt nemteanca. De fapt sunt din Iasi dar am tot migrat cu serviciul prin Bacau, acum sotul in Piatra - de unde si e. Stefan, baietelul nostru are un an si o luna si in curand vreau sa merg la serviciu. Bona nu vreau, daca aveam pe cineva aproape din familie era alta treaba, prefer sa stea cu copii de seama lui si persoane instruite sa aiba grija de ei. De asta ma interesez, probabil prin vara, toamna voi incepe sa lucrez.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Mihaela, nu te iert.Ia si de aici
Ellinia, am observat ca baietii nostri poarta acelasi nume si sunt nascuti si la date apropiate, pestisori
Daca vrei si ai timp, exista si un subiect al fetelor din Piatra Neamt.Te invit sa le cunosti, chiar daca sunt putine.Putem sa marim gasca
Fetelor se anunta rusii .Nu vreaaauuuuuu .Oricum, dieta merge in continuare, dar sper sa nu atarne la cantar (scap eu de ei pana marti)

Mergi la inceput

Helloooooooooooooo!E cineva prin zona?

Mergi la inceput