Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 13
miag spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Mia, tu pe aici?Mai postezi si dincolo, nu?Eu nu tin din 3 in 3 ore, dar m-am atasat de fetele de aici si nu plec, orice ar fi.
Carmen, da si eu pe aici.. Postezi si dincolo ca le iubesc mult pe fete, dar incerc sa schimb si aici cateva pareri, daca tot pap din 3 in 3 ore...Eu si cu BB Roland ce mai papam asa...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by gusta
Miag bine ai venit printre noi.
multumesc

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
allain spune:
Seara buna fetelor!Uitasem sa va spun meniul pentru azi:pina la ora 14,am mincat 2 mere mari,P -fasole (iahnie),S -salata de rosii.Si acum meniu pentru miine:D-P-S-IAURT
.Va pup si numai bine!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by miag
Neata fetelor,
Am fost la nutritionist si mi-a recomandat un regim la care mananci cam din 3 in 3 ore: mese mici cantitativ si dese...
Prin urmare va rog sa ma primiti si pe mine un grupul vostru. Daca e ok va trimit si dimensiunile. Astept raspuns.
O zi minunata!
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Bun venit, Mia
...Noi doua cred ca ne cunoastem...tot de pe forum...Bineinteles ca esti binevenita ! 
Da-ti coordonatele pentru listutza si marti ce vine fii pregatita de raport!
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.'Neata.
Nora, nu v-am dat clasa.Cred ca am gresit raportul saptamana trecuta (luni aveam 83 si marti aveam 82...).Da' Andrei ne-a ametit
, 4kg?Wow...Ce-a facut?
mult?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Ok. Te cred...ti-am acceptat sa reiei raportul atunci...Nu-i nimic. E mai bine ca acum ai avut un raport consistent, nu ? Andrei...nu stiu chestia cu
nu-mi spune...ce am vazut eu: a mincat doar max 3 felii de paine pe zi, de unde el minca aproape o paine la o masa, nu a mai mincat mezeluri dimineata, ci numai cereale cu ciocolata calda...si alte doua mese la prinz si seara...si a baut multe lichide... Dar e organism tinar, care slabeste mai usor si mai repede, plus ca e barbat !!!Nora
devylla spune:
Buna fetelor!
Miag bine ai venit!Bafta la slabit!
Ieri eram grabita rau...
....Fetelor care au slabit felicitari
CElor care nu....hmm....bafta(ma includ si pe mine)![]()
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Plimbarea lunga pe care mi-am permis-o aseara m-a premiat la cintarirea de azi dimineata! Totusi, miscarea are un cuvint de spus in dieta. Unul important.
Azi maninc o salata de soia boabe cu castraveciori acri si lamaie. Fructe.
Apa, ceai verde la greu.
O zi buna !
Nora
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Nora, ma bucur pentru Andrei si sper sa fie ambitios pana la capat (nu doar in privinta kg-lor; stiu ca e un an plin pentru el)
Tu ce mai faci?Te simti mai bine?
Sa ne scrii reteta salatei de soia; nu ma prea pricep la acest aliment si e recomandat la grupa AII.
Ne auzim mai tarziu, merg sa-mi fac o
.
PS: La noi ploua atat de urat...![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gusta spune:
Neata.
Carmen iti ofer eu cafeluta de dimineata ca eu o am deja facuta.
Azi am sa pap din nou supica de ciuperi ca mi-a mai ramas de ieri si pe seara inca nu sunt decisa ,ca iar azi am scoala si asta inseamna ultima masa sa o iau la 5:30.Am sa beau cafea de care nu ma pot dezlipi,ceai si multa apa poate intra mai mult decat ieri.
Va pup si spor la slabit.
Aici e frumos asa ca azi cred ca bag din nou o plimbare cu carutul asa mai ard si eu din sunculite
.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna dimineata!
Nora, ma bucur pentru Andrei si sper sa fie ambitios pana la capat (nu doar in privinta kg-lor; stiu ca e un an plin pentru el)
Tu ce mai faci?Te simti mai bine?
Sa ne scrii reteta salatei de soia; nu ma prea pricep la acest aliment si e recomandat la grupa AII.
Ne auzim mai tarziu, merg sa-mi fac o.
PS: La noi ploua atat de urat...
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, si eu sper la fel in privinta lui Andrei...
Soia? O las la inmuiat...o zi...apoi o fierb...se ridica la suprafata "camasa" aceea, pe care o iau. Si apoi storc lamaie peste si pun cubulete de castraveciori si morcovi murati, si patrunjel. Iese buna ! Si tine de foame, sa stii. E satioasa.
Nora

'Neata.
).Da' Andrei ne-a ametit
mult?