Clubul moldovencelor de peste Prut (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tania, bine ai revenit! Vezi nu te stresa prea tare la serviciu, stii cum se spune, "serviciul nu-i circiuma, sa stai toata ziua in ea"
Glumesc, multa rabdare si putere de munca! Iar cind te eliberezi, fuguta incoace, sa mai stam la taclale!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Karina, chiar acum am verificat toate cele 3 posturi de radio, merg perfect toate 3, se deschid si se aud perfect.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Natalia cind deschid siturile imi spune ca sunt in reconstructie. Oricum am accesat pe lincuri dar nu cinta nimica. Ceva nu merge cu pozele. Prima data pun cu yahoo.
Helba nici eu nu am inteles ce-i cu apa. Da in Canada apa e dura si are foarte multe saruri. In unele case se pune chiar un aparat ca sa o faca mai soft. Dar ceea ce spuneam de fata e o problema nu legat de apa, daca la asta te refereai.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Vorbeam despre apa foarte dura din Chisinau, in special botanica. Pe cind stateam la riscani, acum un an, nu era atit de dura. Si ma gindeam ca sint alte locuri, alte tari, in care nu exista asemenea probleme, dar se vede ca m-am inselat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crinia

Natalia cind deschid siturile imi spune ca sunt in reconstructie. Oricum am accesat pe lincuri dar nu cinta nimica.

Numai pe site-ul EuropaFM exista inscriptia "in reconstructie", dar oricum are link catre a asculta postul. Foarte ciudat ce spui tu, poate o fi interzise si aceste site-uri la voi in Canada, cum sint unele site-uri din Moldova?

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Mai incerc odata sa pun pozele

Oare cit avem?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crinia

Mai incerc odata sa pun pozele

Se vad, se vad, foarte dragalas Lucian! Cu dintisorii aia, parca-i un iepuras. Mami, da tu macar ai fost prezenta cind ati facut copilu? Ca e copia lui tati!

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

[/quote]

Mami, da tu macar ai fost prezenta cind ati facut copilu? Ca e copia lui tati!

------------------
[/quote]

Imi pun si eu aceeasi intrebare, dar parca din mine a iesit

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna!
Rodica mersi .De multe ori ma intreb oare de ce Deanna nu-i ca alti copilasi mai cumintica ? parca ar fi Tom Soyer .Azi spre exemplu n-o puteam aduce acasa de la plimbare ca ea statea si mirosea toate florile de pe la vecini din fata casei .
Crinia la tort m-am inspirat de la altul dar al meu nici pe de parte nu seamana cu originalul .Baza la tort iti scriu daca vrei dar e mai buna aia de la Nati ,de la prajitura cu lamaie si se face mai usor .Super ca o sa stati toata vara la bunici .Cite ore faci o avionul ?
Bun venit helga.Sa stii ca apa e dura si la noi ,deh trebuie sa o curete cumva si ii pun Cl.
Natalia nici la mine link nu lucreaza ,adica e mut .Am dat click pe "live"si nimic .Poate sint cu plata pentru astea din afara ?

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Alina, am uitat sa te intreb ceva legat de tarta: in ce forma se face? Vad ca iese inalta, inseamna ca trebuie o forma adinca. Formele speciale de tarte de aici nu sint deloc inalte (probabil pentru ca notiunea de tarta e un pic alta). Daca fac intr-o forma de tort de 24 cm diametru, e ok?
Si inca ceva: as vrea sa folosesc pentru baza tartei aluatul de la tortul cu brinza. Nu e chiar aluat fraged, ca are si ou, dar l-am folosit la tarte si mi-a placut. Uite pe scurt lista ingredientelor

quote:
200 g faina
1 pliculet praf de copt
75 g unt
75 g zahar
1 fiola esenta de vanilie
1 ou

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput