Clubul moldovencelor de peste Prut (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Mersi Doroti, sper sa ajung si eu intr-o zi pe acolo, cu toate ca ciocana, parca e sfirsitul pamintului pt cei ce stau la botanica

Balbina, Argentina e cea mai frumoasa tara ... Cu studiile am terminat-o. Sint pe aici, muncesc si incerc sa traiesc frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

Iata si eu, in sfirsit mi-am luat bilet (de fapt aceasta si este cauza lipsei). Acuma astept cu nerabdare sa plec la MD.

Dar sa stiti ca va citeam zilnic, cu scrisul nu reuseam.

Davina dulciurile tale arata super de zici ca sunt de la cofetarie. Dar tortul Diplomat ... fara cuvinte (care receta ai aplicat?). Astfel de infrumusetare nu am vazut la nimeni. Cum de ti-a venit o astfel de ideie plus cu ce fel de frisca ai infrumusetat? Aplauze pentru o asa rabdare. Receta recent pstata pare a fi interesanta, insa etapa aceasta cu batutul albusurilor si sa fie si inca tare nu imi iesa niciodata. Posteaza te rog si receta blatului.
Ce hazlie e Deanne. Am ris mult la faza cu intratul in dus, m-am gindit si la al meu oare si el asa va face?
Referitor la machiaj, cind eram in MD ma machiam zilnic si detul de tare, insa de cind sunt aici nu, aicea nu se machiaza practic nimenea si arati ca o cioara printre ei.
Dar mai am probleme cu pielea (e foarte uscata in regiunea obrajilor linga nas) din care cauza cind aplic fondul se vede, de aceea aplic fondul foarte foarte rar.
Lucia un we placut. Ce mincare ii dai Laurei? Ce recete noi mai faci pu printesa?
Cornelia sanatate multa si insanatosire grabnica. Ai grija de burtica si daca poti ia niste zile de "bolinicnii" si stai acasa.
Natalia ce copil de aur aveti, linistit si ascultator. Dar din cite inteleg eu si foarte inteligent. Pupici dulcetei

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca mi-au placut pozele de la intilnire. Aratati toate foarte bine.

Lilia sanatate si refacere cit mai rapida a Ameliei. pentru dulceata.
Rodica e interesant cu fetite. De aceea si vreau o fetita ca s-o imbrac cu diferite hainute. Dar las ca e bine ca ea singura cere, de pe acuma se formeaza ca personalitate si stie ce vrea.
Mamanati ce mai face burtica? Postasem eu mai demult intrebare, dar vad ca ai trecut- cu vederea, oricum te mai intreb odata: cit te costa epilarea si la ce saln o faci?
Doroti odihna placuta la tara.
Tania ce mai faci? Dar unde lucrezi, daca nu e secret?
Helga bine ai venit printre noi. Povesteste-ne mai multe despre tine si pune si niste pozici. Acuma din cite inteleg eu esti in Moldova?
Alina drum bun si fara primejdii.
Aliona ce mai faci? Ai plecat in MD? Aveti emotii pentru plecarea cea mare si mult asteptata?

V-am pupat si o zi buna

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Fetelor nu stiti vreun post de radio romanesc care ar merge on-line?

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Crinia, si eu care credeam ca numai la Botanica e apa atit de dura ca atunci cind iesi din dus parca ai fi de hirtie M-ai dezamagit, credeam ca in alte parti apa e mai buna. Pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Corina, merci de complimente lui Vladut . Uite niste posturi de radio romanesti: www.europafm.ro/" target="_blank">1 www.radio21.ro/" target="_blank">2 www.radioguerrilla.ro/" target="_blank">3. Daca mai vrei, mai caut.
Cind pleci in Moldova? Pe cit timp? Plecati toti trei sau numai tu cu puiul?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Salutare fetelor nu ma dati disparuta va rog

Intr-adevar am foarte mult de lucru. Mai reusesc sa schimb cite 2 vorbe cu Diana prin messenger, pe forum as intra cu placere, dar am vre-o luna de cind m-au pus sa stau ocmai in fata sefului, si cind deschid pagina asta plina de emoticoane parca simt ca-mi sufla cineva in spate... Nu e problema cind nu am de lucru, dar acuma e ceva mai mult.

Crinia lucrez la o firma de software development, daca-ti zice ceva. Mai pe scurt legat de calculatoare, programare, etc. - nu e ceva prea vesel

In rest sper din suflet ca sunteti bine toate, Doroti ai grija mare de tine la tara si sa fii atenta , la fel ca si toate celelalte burticute - va doresc un week-end cit mai placut!!!

V-am !!!

Mergi la inceput

Natalia plec practic pe toata vara, de pe 29 aprilie pina pe 9 august. Plec numai eu cu Lucianca, tata lucreaza si nu poate veni.
Mersi pu psturi de radio, dar sunt in reconstructie si nu merg. Dar nu mai cunosti vreunul care ar merge? Pupici

Aaa va pun ceva poze de la Ziua lui Lucian

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Corina, radioul nu incepe sa cinte imediat ce deschizi pagina, vezi ca trebuie sa fie un link pe pagina, ceva cu "asculta live", sau "live" pur si simplu, apasa acolo si se va deschide Winamp. Noi ascultam de pe site-urile pe care ti le-am dat.

Asteptam pozele.
------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, dragelor!
Helga, bun venit! Daca sincer nu am inteles ce e cu apa? Unde in alta parte? A Chisinaului? sau in lume?
Doroti, mersi mult ca mi-ai facut hatirul Sa ai mare grija de tine!!!
Si tu, Cornelia, fa-te bine!!! Multa sanatate!
Karina, ce fain ca mergi acasa! Si asa mult vei sta...
Alina, ce frumoase is dulciurile tale! Imi pot numai imagina ce gustoase sint! M-am distrat mult de patania Deannutei! Mie place mult de ea ca e asa pusa pe sotii, a mea pare mai cumintica, nu ca n-ar face...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput