Pantofii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Sigur nu e nevasta-mea,de fapt nici nu sint sigur ca poate sa fie nevasta respectiva.Are veleitati de vaduva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Normal ca-s inebunita dupa pantofi ca doar jdemiile de toalete ale mele
cu ce sa se asorteze?
Aici la mine in oras cei mai frumosi pantofi se gasesc la "Town Shoes"
Vorbesc de aia cu preturi acceptabile (70-150$)
Sint abonata la ei. Colectia de asta vara a fost bestiala!
Abia astept s-o vad pe cea de vara asta!

Vorbind de "lucruri sfinte" acum , visul meu este sa-mi cumpar o pereche de Manolo Blahniks al carui site nu il gasesc momentan, sau o pereche de Jimmy Choo. Astia sint designeri purtati de toate vedetele de la Hollywood si s-ar zice ca sint snoaba la prima vedere dar credeti-ma ca mi-am bagat piciorul intr-o pereche de Manolos si am zis ca nu e adevarat!! Totul e din piele si lucratura e superba si finisajul perfect iar de comoditate, ce sa va spun ca era o pereche cu toc inaltut si ma simteam de parca eram in balerini: moi si usori. Pretul era de vreo 500$...Mde! Nu e de colea dar sint decisa ca merit o asa pereche!

Uite aici niste exemple de pantofi care imi plac:

http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446132028&FOLDER%3C%3Efolder_id=282574490711033&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395222441&bmUID=1142197626858&ev19=1:11

Sau aici toata gama (toti designerii merita vazuti de pe pagina respectiva)
http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductArray.jsp?ViewAllOnly=0&use_parent=2&ShowPage=0&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446133152&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306395561&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395222441&bmUID=1142198492495

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si euuuu!!! si eu ador pantofii,ii iubesc si mi-as cumpara toata ziua dar,din pacate de cand am pe mitzu numai in adidasi stau.De primavara asta o sa-mi revin insa
Inainte de marc aveam cate 10 perechi de incaltaminte pe sezon,si fara,si cu toc mare-desi am desculta aproape 1.80.
Vremuri...
bine ca mi-am clatit okii pe site-urile date de voi,desi pana la niste manolos mai am de asteptat

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

M-am dat cu americancele :-( si port prea mult pantofi sport, imi plac Skechers:
http://shop.skechers.com/shop/women/shoes/all/index.jskx
Ne-sport imi plac Anne Klein, se gasesc la preturi bune, piele buna, culori cretinele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Uh, ce mi-ati facut, m-am pierdut prin magazinele voastre virtuale. Cand imi revin va spun ce-mi place cel mai mult si mai mult.

Eu sunt adepta pantofilor comozi, cu toc plat. Dar eleganti, of cours.

Am 1m 70 si daca mai pun si tocuri il depasesc pe sotul meu.

Imi plac si cizmele lungi, pe picior, in schimb nu-mi mai plac deloc curelusele care se ridica mai sus de glezna.

Auriul la incaltaminte il ador, ce bine ca se poarta !

Asa, si nu suport talpile alea f groase si inalte, ca niste fiare de calcat, si am vazut ca anul asta revin la moda. Mai am inca 2 perechi de sandale din astea si cred ca o sa le duc la Armée du salut.

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Offff!
Nu cred ca exista vreo femeie careia sa nu-i placa pantofii! Eu ma topesc dupa modelul cu talpa groasa pt ca am probleme cu circulatia si picioarele mi se cam umfla, dar cei cu talpa groasa mi se par si comozi si eleganti!
Si par si eu ceva mai inalta.....tot timpul am visat sa am vreo 10 cm in plus...dar pe vremea tocurilor cui dupa 2-3 ore imi venea sa-i arunc la gunoi!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Veve m-ai omorat frate ce dragutzi sunt pantofii tai...
Rayu las ca ne citeste ea, pai cred ca suferim toate de sindromul "shoes, plenty of shoes"
uite acilea preferata mea de anul trecut, o purtam cu negru si auriu si rosu...zarutza...si evident leoparda

Ira si eu am 1,72 si cu toate astea port toc, cand merg mult, micutz, am si balerini, dar parca imi vine sa cad in nas daca n-am tocuri si daca am tocurine d-alea stiletto saracu barbate miu care are 1,75 e eclipsat total...hehehe.

t-rex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Cum zice al meu sot, daca intr-o zi ramanem fara un ban, putem sa ne apucam sa vindem din pantofii mei si ne refacem financiar binisor.

Peste 100 de perechi... si numarul creste in continuu.... da'u beu, nu fumez!

Investesc in pantofi....

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Lena, pe cei galbeni i-am avut si eu anul trecut, sunt de la zara, nu? cand i-am cumparat toate prietenelel mele au spus ca sunt nebuna, ca unde sa port pantofi galbeni...i-am purtat toata primavara cu blugi indigo si am fost invidiata de toata lumea

am si eu o intrebare pt voi: toate revistele de moda si toti stilisti afirma ca se poarta botul rotund. imi plac foarte mult balerinii, dar cand e vorba de pantofi cu toc, sau de pantofi mai eleganti tot varful ascutit parca e mai frumos, plus ca ma avantajeaza si mai mult. ce ma mira si mai tare e ca majoritatea magazinelor propune o vasta colectie de pantofi cu varful ascutit. eu am continuat sa imi cumpar pantofi cu varful ascutit cand mi-au placut, cred ca mai important e sa imi stea bine cu ei decat sa urmez moda orbeste.
voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by lena

Veve m-ai omorat frate ce dragutzi sunt pantofii tai...
Rayu las ca ne citeste ea, pai cred ca suferim toate de sindromul "shoes, plenty of shoes"
uite acilea preferata mea de anul trecut, o purtam cu negru si auriu si rosu...zarutza...si evident leoparda

Ira si eu am 1,72 si cu toate astea port toc, cand merg mult, micutz, am si balerini, dar parca imi vine sa cad in nas daca n-am tocuri si daca am tocurine d-alea stiletto saracu barbate miu care are 1,75 e eclipsat total...hehehe.

t-rex

m-ai terminat cu pantofii aia galbeni, sunt mortali.
am si eu unii galbeni cu talpa ortopedica si cu botul rotund, au fost foarte admirati.

vad ca multe dintre voi va cumparati pantofi Zara; si mie imi plac la nebunie, pacat ca aici gama este destul de restransa.

Mergi la inceput