Pantofii
Raspunsuri - Pagina 3
lena spune:
clyo pai tocmai de la Zara din Bucuresti i-am luat![]()
petaluda sa stii ca se poarta si cu ascutit, io am de toate genurile, dar intr-adevar astia cu varful mai ascutit, raman "iubitii" mei...si oricum mi se pare ca fac piciorul mai frumos, chiar si barbatii afirma asta, majoritatea celor carora le-am cerut parerea.
Ideea care e de baza eu zic ca este: daca ai un pantof frumos, imediat se schimba toata tinuta...si oricum sa aiba "sare si piper" adica eu cred ca din cand putem sa mai aruncam o pata de culoare si la pantofi, adica nu numai clasicii negri si bej![]()
t-rex
Veve spune:
Ira,fiare de calcat,haha...m-ai lovit in amoru' propriu
Initial nici io nu-s adepta lor,insa am vazut varianta asta si mi-au placut tare mult;cand m-am mai cocotat si pe ei si-am vazut ce bine se vede lumea de sus...
da' nu prea am culoarea cu pricina-n garderoba si-am optat pentru o varianta mai asortabila...
Lena,m-ai omorat cu galbenu' ala!La ultima tura prin magazine m-am foit 2 ceasuri pe langa o pereche in galbenul ala dar modelul www.zappos.com/n/multi_view.cgi?product_id=7244963&color_id=66695&view=multi" target="_blank">asta.Din nou,nu port galben si-am renuntat..Aaaa,nici genul ala de toc nu-l port...inca!![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
iren spune:
Am vazut shi io la Zara nejte papuci asha mijtoooo, da n-aveau 35 -:((
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Ira spune:
Gagici, m-ati imbolnavit. Norocul meu e ca aici primavara nu prea e si se trece direct de la cizme la sandale, asa ca pantofi nu prea prestez.
Lena, Veve, bestiali pantofii vostri, mai vreau !
Sofie :)
petaluda spune:
Clyo, sa sti ca nici aici nu e mai mare gama de pantofi de la zara, e exact aceeasi cu cea de la bucuresti, singurul loc unde am vazut modelele mai devreme si mai ieftine au fost spania si grecia.
pantofi de la ei mi se par draguti si raportul calitate pret e ok. eu aproape in fiecare sezon mi-am gasit cateva perechi la ei si eu una sunt multumita si de faptul ca nu sunt asa scumpi si ma simt mai putin vinovata ca imi cumpar asa des pantofi.
lena, ai vazut ca au acum la zara o pereche acelasi model cu cei galbeni dar pe alb? nu stiu daca te incanta culoarea dar mie mi-a placut cum imi sta cu modelul si tare ma bate gandul...
Sanca spune:
quote:
Originally posted by Llaura
M-am dat cu americancele :-( si port prea mult pantofi sport, imi plac Skechers:
http://shop.skechers.com/shop/women/shoes/all/index.jskx
Ne-sport imi plac Anne Klein, se gasesc la preturi bune, piele buna, culori cretinele.
Sie mie imi plac Skechers. Chiar ieri aproape mi-am mai cumparat o pereche de Bikers - Skechers:
http://www.zappos.com/n/es/d/722001208/page/1.html
pe roz, ca pe maro am deja una
M-am abtinut, dar azi ma bate gandul sa ma duc la DSW sa-i cumpar, ca pe roz sau alb nu am . . .
Veve spune:
Anca,la DSW au un model beton (nu "bikers",mai mult "mary janes")de la Tommy Hilfiger.Aveau in vreo 4 combinatii de culori.Eu mi i-am luat in crem-roz si-ti spun sincer ca greu mai bag picioru-n alt adidas de-atunci!
Ira spune:
Veverico, am intrat pe pozele tale la nr 6, si mi-au placut la nebunie. Care esti tu, care e copilu, si al cui e nea' macho ala de pe canapele ? E de dat, ca tare frumusel ii
?
Sofie :)
Veve spune:
Ira,multam!
E reciproc
...
Io-s www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3214645&IID=106204205&T=1" target="_blank">casalotu' ala care mai strica peisaju' pe-acolo,copilu e www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3160854&IID=108823206&T=1" target="_blank">astia iar www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3152066&IID=103987445&T=1" target="_blank">macho ala frumusel de pe canapele,daaaaaa,e de daaaaaat!Cat dai?![]()
daniela_b spune:
eu tocmai am primit niste sandale de la scumpa mea sora si, desi am vrut sa ma abtin sa discut la subiectul asta atit de delicat
si care-mi da batai de inima
, m-am gindit ca poate v-ar placea sa le vedeti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fiorangella/detail?.dir=a54d&.dnm=8ccere2.jpg&.src=ph
p.s. primul lucru pe care o sa-l fac atunci cind o sa ma imbogatesc
va fi sa-mi cumpar toate incaltarile care-mi plac indiferent cit ar costa!
Pina atunci ma multumesc sa casc gura la poze sau prin magazine si sa mai imi cumpar din cind in cind cite o pereche careia nu-i pot rezista.
Dar eu sint foarte rezistenta...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii