Pantofii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Iubesc pantofii si gentile!!
In colectie am cam 30 de perechi, la care in curand mai adaug ceva de primavara. Nu imi place orice, sint super pretentioasa, la mine trebuie sa fie neaparat de piele. O singura pereche de saboti f eleganti nu sint din piele ci matase cu perlute deasupra, restul piele. Aici se poarta pantofii cu cureluse, de la culori pastelate pina la tonuri aprinse, apoi ballerinas (60`s Look). Am vazut ca apar iar sandalele cu talpa plateau, ca de pluta, iar pe cureluse flori sau fluturi, o placere sa te uiti la ei. Imi plac si tenisi, ptr mine sint mai practici la calarit decit cizmele, la plimbari prin padure sint super comozi. Ultima achizitie a fost o pereche de la Esprit de culoarea albastra. Prefer pantofii cu toc mediu, unde imi sta piciorul comod. Aici imi pot cumpara pantofi si de piele intoarsa si culori deschise, ca nu se pune intr-o saptamana atita praf pe ei, cind in Romania intr-o zi. Perechile bune ce nu ma indur sa le arunc le pun in cutii si le duc in pod, moda revine. Cele care sint demodate le bag in containerele de colectare ptr. asociatiile caritabile. Pantofii nu ajung sa se rupa la mine, ca tot schimb. Din pacate am numar mic la picior 36 (la haine la fel) si nu gasesc tot timpul nr meu, dar cind gasesc ceva si face klick i-am si luat.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by Veve

Anca,la DSW au un model beton (nu "bikers",mai mult "mary janes")de la Tommy Hilfiger.Aveau in vreo 4 combinatii de culori.Eu mi i-am luat in crem-roz si-ti spun sincer ca greu mai bag picioru-n alt adidas de-atunci!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Veve,
am reusit si i-am luat pe Sketchers la 37 de parai de la Shoebuy.com cu cupon. Sant multumita. I-am luat lavender, ca merg cu mai multe. Si mie imi faceau cu ochii cei de la Tommy Hilfiger, dar astia de la Sketchers ii pot purta si cu fusta.
Uite aici - cupoane pentru Shoebuy.com - Sketcherii mei au fost cu 8 dollari mai ieftini decat la DSW
http://www.edealinfo.com/Coupons/shoebuy.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bey....am rezistat stoic dar nu ma pot abtine de la sobektu' asta...Eu ma pregatesc de vacanta (in vreo 2 luni...sint cu limba scoasa) si tot pregatesc garderoba de Florida...Am shoppait espadrile din www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?cmCat=search&itemId=prod26360116" target="_blank">saten, espadrile cu www.newport-news.com/shop/Product.asp?gpcatID=1914&pacatID=1915&subcatID=&catid=3188&superstyleID=217806&productindex=18&firstpagetypeid=&pageindex=12" target="_blank">floricele si talpa in dungi...

Iarna asta am circulat servici casa nummai in www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?productID=5825&model=Classic Short" target="_blank">Ugg's (ca si iarna trecuta dealtfel) dar sub birou chiar acum am numarat 16 perechi de pantofi...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Anca,merci de pont!Am vazut ceva dragut pentru copii,cred c-o sa folosesc un cupon de-acolo...Eu nu port fusta ca'st umflata si nu-mi sta bine :))) Sau cand port,numai cu toace inalte.Asa ca aia de la Tommy imi sunt ideali.
Anamaria,nu te rog sa-ti pozezi pantofii,sunt sigura c-o sa ma-nbolnavesc!Merci ca mi-ai amintit de Newport News;ochisem prin iarna saboteii www.newport-news.com/shop/Product.asp?gpcatID=1914&pacatID=1915&subcatID=5039&catid=5041&superstyleID=220486&productindex=15&firstpagetypeid=&pageindex=0" target="_blank">astia si uitasem complet de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Veve

Ira,multam!E reciproc...
Io-s www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3214645&IID=106204205&T=1" target="_blank">casalotu' ala care mai strica peisaju' pe-acolo,copilu e www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3160854&IID=108823206&T=1" target="_blank">astia iar www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3152066&IID=103987445&T=1" target="_blank">macho ala frumusel de pe canapele,daaaaaa,e de daaaaaat!Cat dai?

Nu-l mai da, ca a 2-a oara nu-l mai vezi .
Imi plac copiii tai, fetita are niste ochi, ca de zana. Buna vorba aia romaneasca - cin s-aseamana s-aduna, ca semanati toti leit mai ales tu cu conjoint-ul, la visage si tare frumusei mai sunteti.

Revenons à nos moutons, ocebine m-a ofticat rau de tot cu espadrilele ei. Luna viitoare fac gaura in cont. Domne', dar cum carevasazica cumparati voi pantofi de pe net ? Cum treceti masurile ? Mi-e cam frica, zau asa, sa nu ma trezesc cu niscaiva pasari-lati-lungila la usa si dupa aia sa nu mai stiu ce sa ma fac.

Sofie :)

Mergi la inceput

Veve, dar de unde-s mai pozele alea cu venetia artificiala si minunile alea ? Unde v-ati mutat ? In rai ? Vreau si eu, mai au locuri ?

Ma omoara fetele asta cu USA lor, la peisaje, la preturi pantofi, la clima, u-haaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Aoleo, m-ati omorat, nu era de ajuns ca am scanat toate site-urile frantzuzesti, acu' le trecui in revista si p-alea de pe alte meleaguri.
Pe scurt, I Love Shoes! Avand 1.55 nu ma pot uita decat la cele cu toc mare deoarece talpa plata parca ma baga in pamant.
Moartea mea sunt sandalele cu talpa inalta de pluta. Cand eram in liceu colegii imi spuneau ca port "sandale cu shenile". Anul asta sunt din nou la moda si sigur scap ca vaca in lucerna oricate garduri ar ridica barbatu-miu. E ca o boala, indiferent cat de multi am, sunt tot cu ochii dupa pantofi.
Ce nu mai folosesc redistribui prin familie daca ma potrivesc cu cineva la gust, daca nu le strang si le dau la rudele de la tzara. Cred ca sunt disperati oamenii aia cand primesc "fiarele de calcat" trimise de mine.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bei,Iro,di ci ma faci sa ma rusinez in public,a?Stiu ca suntem frumosi de nu se poate,da' nu vroiam sa afle toata lumea....La Las Vegas ne-am mutat;avem si Venetie si Paris si New York si ce vrei tu;pacat ccca-s de dimensiuni reduse...
In legatura cu marimea pantofilor,io n-am dat gres pana acum!Imi stiu marimea si de obicei se potrivesc.In plus,daca dau gres,ii trimit inapoi;sunt site-uri unde ai si "return"-ul gratuit (vezi zappos.com sau shoebuy.com)...

Mergi la inceput

Las Vegas ? Faci misto ? Se exista sa locuiesti la Las Vegas ? Nu stiam, pe bune, credeam ca acolo e un fel de sat de vacanta numa' cu hoteluri si toata lumea face naveta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Si eu am emotii cand cupar de pe internet cate ceva. Sketcherii astia ii probasem la DSW, deci stiam exact cum vin pe picior si ce marime imi trebuie, si mai am o pereche pe maro, de piele - acelas model.

La copii le-am cumparat cizme de la LLbean si au avut chart cum sa le masor piciorul sa nu o dau in bara. Cand au venit cizmele, au venit si cu plic de return. Deci daca ma razgandeam, sau nu veneau bine pe picior, nu aveam decat sa-i pun in punga ce mi-au trimis-o si sa-i arunc intr-o cutie postala.

Mey, sabotii aia de la Newport-news sant de fapt sandale. Sant super. Nu stiam de site-ul asta, asa ca l-am trecut la favorite.

Mergi la inceput