Stiti ceva despre gradinita Pisicile Aristocrate?!

Stiti ceva despre gradinita Pisicile Aristocrate?! | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

As vrea sa o dau pe micuta mea din toamna la Pisicile Aristocrate. Stiti ceva despre gradinita asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

eu am raspuns aici

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68156

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Marina, la pisici sigur sunt locuri; pleaca multi copii la scoala anul asta (este grupa Ozanei mele si au ramas la gradi cam 15 copii la dna Rodica si mai sunt cam 20 la cealalta grupa pregatitoare la dna Mona parca). Eu zic sa mergi si mai vorbim dupa ce ai primul contact. Inscrierile se fac de obicei in Aprilie. E o gradi curata, cu camere inalte (cea a dnei Rodica este si f. mare), cu un loc de joaca tare frumos in care copii se simt bine (Ozana a fost efectiv fericita acolo). Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Acum sunt 2 grupe pregatitoare, deci in toamna va fi macar o grupa plina de pitici. Directoarea este o "dulceata" dupa ce ti-ai inscris copilul. Te sfatuiesc sa mergi intr-o zi frumoasa (daca va exista asa ceva pana pe 15 aprilie) dupa ora 15,30 cand directoarea nu mai este iar copiii sunt afara la joaca. Vorbeste cu educatoarele (dna Mona lucreaza mai mult cu copii, dna Rodica se incadreaza strict in programa dar iubeste tare mult copilasii iar ei simt asta), viziteaza un pic gradinita (nu cred ca vor fi probleme) si deabia daca iti place mergi mai "inarmata" la directoare. Sa nu uit: noi am sponsorizat gradi cu 3 milioane /an in 2004-2005; am inteles ca anul acesta a fost la fel. Intr-o oarecare masura banutii sunt folositi in interesul copiilor. Noi am trecut peste anumite nemultumiri vazand-o pe Ozi atat de fericita.

Mergi la inceput