Alegerea unei creme pt ten mixt si sensibil?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Girl's I'm back!!!!!!!deci, am fost la medic aseara, diagnostic: dermatita de contact;m-a linistit, dureaza o saptamina
mi-a dat o crema, Locoid si niste pastile pe care trebuie sa le iau seara- Telfast;totodata mi-a recomandat sa-mi cumpar apa termala de la avene si sa ma stropesc diseara pe fata cu ea;unguentul mi l-a recomandat doar 2 zile pt ca are cortizon si nu e de acord sa il folosesc mai mult;
m-am uns aseara si fata mea e binisor spre ok, in sensul ca a disparut roseata, nu ma mai tine si am foarte putine scamutze;

intrebari?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Melina,la mine e diferita situatia.Oricum ma bucur ca ai rezolvat problema.Cum spuneam,acum sunt ok,eu am probleme cand ies de la dus,cand ma dau cu diverse creme care nu-mi priesc si-mi irita tenu,daca cumva folosesc gomage,daca cumva apa tonica are alcool..
Dupa un timp(ceea ce ins.cateva ore-2-3 asa)trece totul..Daca ma grabesc insa,dau cu fond de ten si nu se mai vede-asta in sit.de urgenta.
Va pupic si multumesc de raspunsuri.
Se pare insa ca au fost f putine raspunsuri,ceea ce ins.ca majoritatea fetelor n-au probleme si au un ten perfect.
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hai sa va spun si eu ce folosesc.Am tenul mixt si foarteeee sensibil.

Inainte de menstruatie cand tenul meu devine sensibil si iritabil folosesc cremele "vichy" ("purete thermale" care este un demachiant 3 in 1 adica o singura crema (lapte demachiant,lotiune tonica si demachiant pt. ochi) si crema "normaderm".
Astea le folosesc cam 2 sapt. pe luna si in restgama "biotherm"- gelul netoyant si crema fluida-
Marca asta nu stiu daca este in Ro. dar merita sa va interesati.
Numai bine si un ten luminos va doresc!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by pulpa

Mai fetelor,ascultati sfatul uneia care a trecut si ea prin chinurile astea,poate nu chiar la o scara asa de inalta,dar oricum aveam potential!Folositi crema cu spirulina de la Hofigal,e foarte buna,vindeca pur si simplu.La inceput ustura locurile afectate,dar asta nu trebuie sa va sperie,usturimea nu inseamna intoleranta!Cu timpul tenul va deveni mai putin intolerant,bineinteles depinde de la persoana de la persoana!Mie personal mi-a facut f.f. bine,tenul meu si-a revenit aproape complet,mai persista o sensibilitate,dar stiu sa mi-o controlez acum!

da,sunt de acord cu tine.Am utilizat crema asta cu spirulina un an de zile dar nu mi-o puneam pe fatza decat dupa baie.Nu o foloseam zilnic si rau am facut.Rezultatele nu sunt imediat ci dupa o perioada lungaaaa de folosire.
In schimb "vichy" si "biotherm" chiar pot sa va spun ca sunt creme minune.Le-am probat si au dat rezultate imediate
Intrati pe siturile lor si acolo va puteti determina si tipul de ten pe care-l aveti si tot acolo va spune ce fel de creme trebuie sa folositi.
Numai bine.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Buna, fetelor!

Si eu am tenul mixt si foarte sensibil si reactiv (totul complicat si de o tendinta acneica... )! Acum urmez si un tratament sistemic cu isotretinoin, si in momentul asta tenul meu este cum nu se poate mai deshidratat si mai fragil.

Un produs pe care eu il folosesc de multi ani si sunt foarte multumita de el este lotiunea demachianta micelara Sensibio H2O de la Bioderma. Arata exact ca apa, nu are miros, demachiaza si curata foarte bine pielea fara sa usuce sau sa irite (chiar si ochii). Se gaseste in farmacii. Eu vi-l recomand cu cea mai mare caldura!

Cat despre alegerea unei creme, hmmm, subiectul acesta e mai delicat, si eu caut in continuare si pana acum nu am reusit sa gasesc THE crema. Dar caut in continuare. O crema bunicica pentru calmarea pielii este cea din noua gama de la Roc, Calmance (este un produs care se poate folosi in cura, pentru pielea foarte agresata). Dar este destul de scumpa si nu prea este hidratanta.

Maine imi fac programare la dermatolog (pentru saptamana viitoare, sper), si va tin la curent!

Pupici!

Mergi la inceput