Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uf, hai ca abia acuma a mai adormit un pic, da' cred ca nu o tine mai mult de un sfert de ora!

Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozicile de martie, sper sa apuc si eu intr-o zi sa fac un rezumat cu comentarii la pozicile voastre, ca de uitat ma mai tot uit, de scris nu mai apuc!

Lavi cum a reusit nati sa faca broncolita asta? Ca stiam ca se face in special cand esti in colectivitate! ici si sper sa se faca bine cat mai repede!

Anda, Ripley, cum au reusit bebeii vostri performanta sa ia 0 g??? Sunteti sigure pe cantar? Ca nu prea inteleg cum, din moment ce mananca si dorm normal? Dar poate asa cum zice si Ripley, au luat in inaltime si normal ca atunci in greutate iei mai putin...sau deloc.

Anda draga, iar ma faci sa rad cu baba ta, desi e cam de plans! Si cand te gandesti ca a fost votata in unanimitate . Dar adevarul e ca nu prea aveai de ales...Eu zic sa faci cumva sa o schimbi, ca asa nu se poate!

Lavi, tu vroiai parca sa iti iei patut de voiaj de la Chicco, nu? M-am uitat pe siteul dat de tine si patutul de acolo e ca al nostru parca si ce pot sa iti spun, mie nu mi se pare util pt calatorii! Adica mi se pare prea mare, si pliat si ambalat tot iti ocupa loc in masina, mai adaugi carucior, scoica, cate-o valiza de persoana, ce mai, trebuie sa iti cumperi un autobuz. De calatorit cu avionul sau trenul nici nu mai zic. Deci, eu am un patut de voiaj Chicco, primit cadou de la prieteni, si sincer nu il folosesc...poate o sa il instalez la socrii si cu asta basta!
Dar stai sa se invete miss sa doarma in patut ca pana acuma tot pe langa e!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Of, of, of, ce-i cu voi? Numai belele!
Eu am avut noroc la capitolul galma, ca a mers cu masat+muls. Dupa ce papa Ilinca nu mai aveam nimic. Chiar crezi ca ai face mai rau daca ai masa spre mamelon, Lavi? Ca nu faci decat sa dai drumul laptelui spre iesire. Eu nu cred ca masatul, acum, cand e laptele pe duca ar duce la galme si mai mari.

Si eu am avut alta belea in ultimele 2 saptamani, nici nu v-am mai zis, dar m-am confruntat cu o sinuzita. Bine ca am auzit de Bioparox (multumesc Silvia) si am scapat.
Apropo, Lavi, bioparox e si ptr gat, poate ii zici dr dc nu poti sa-l folosesti. Ti-l recomand si eu.
tania la dr cu Stefanel!!! nu e de joaca. Vezi ce am patit eu si lavi cu bebelinele! E mai bine sa iti dea un tratament adecvat!
Buluci e frumos rau Simon al tau!!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Doamne, ce vreme! Io sper sa nu pice copacul din fata blocului ca asa face niste plecaciuni...
Ati auzit ce-a patit baiatul ala?
Acum am reusit sa va citesc pana la capat.
Imi pare rau sa aud ca sunteti deprimate.
La motivul depresiei ca nu ia bebe in greutate, o prima solutie ar fi sa nu-i mai cantariti asa de des. Acum sunt destul de maricei si daca-i cantariti o data pe luna, eu zic ca e de ajuns. Ca sa nu va mai faceti inima rea degeaba.
Lavi, imi pare rau sa aud ca acum au tabarat toate pe capul tau. Iti tin pumnii sa nu faci mastita. Asa mi-e frica si mie de galmele astea! Si Nati sa se faca bine mai repede!

Silvia_d, intr-adevar, Daria a fost diagnosticata inca din maternitate cu subluxatie de sold si de atunci o port cu un pampers (nr. mai mare) pe deasupra. Mi-au zis sa poarte pana la 4 luni. Chiar maine ma duc la ecograf cu ea. Sper sa scapam de pampersul doi ca asa e in toate pozele ei. Ce m-ai amuzat crezand ca i-am pus pampersul pe deasupra pantalonului din cauza de iritatie:))). Lenjeria imi place si mie mult. Am doua si amandoua sunt galbene asemanatoare. Am citit undeva ca ii face bine copilului culoarea galbena. Il linisteste. Si ca dovada, Dariuta mea adoarme singura in patut cand ii vine ora de culcare.

Alexandrina, am inteles din mesaj ca bebe al tau are multe jucarii albinute numa pe aia nu. Foarte frumos. Mie-mi plac albinutele. Si caruselul e tot cu albinute.

Un semi-motiv de semi-bucurie si la mine in tristetea asta generala. Am sunat la astia cu CIC-ul si cica mi-au livrat banii. Daca nu au ajuns la mine nu mai e treaba lor, e a Postei Romane. Tot e ceva. Stiu ca am de luat. Tre sa ma ratoiesc la astia de la posta acu.
Fruntea sus ca si maine e o zi!

melku & bebe Daria(02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sa continuam:

Melcule- bine ai venit! Bebelacul tau e odata cu bebelacul meu!

Diana 1971- bine ai revenit in gasca!

Joy- e taaare scump scaunelul ala de la Lory! Pai mai pui 500.000 si ajungi la banii lui Polyy, care macar e Chicco, deci ai garantia firmei!

Alinush- mortala Amalia cu revista ei! Fashion victim, deja?

Anda77- rasu-plansu cu babeta! Clar tipa fumatoare era mai priceputa....sau poate nu??? Cred io totusi ca astea ma tinere macar cu tehnica le au ceva mai bine...

Corapino- bafta mare la vaccin!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Ia uite si Tania se adauga la lista deprimatelor! Pupici si lui Stefanel, compatimesc alaturi de el, ca am testat si eu serul fiziologic si marimerul pe nasoiul meu si tare naspa mai sunt si la gust si ca senzatie!

Vad ca si Joy are o galmulita ca si Lavi, e clar, trebuie sa treaca ziua asta de 13 ca nu merg treburile deloc pe la noi!
Lavi, vai ce bine ai demonstrat teoria depresiei! Ce mai, de mult nu am mai urmarit o demonstratie matematica! Chapeau.

Cred ca si eu sunt intr-o mica depresie ca de vreo 3 zile mananc non stop ciocolata, de am ajuns sa nu mai mi se vada ochii de atatea cosuri...
Hai va pe toate

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Noki, cred ca missa deja studiaza revistele de moda, ca tare ii mai place sa faca pe manechinul! Nu iti spun ca azi am fost sa ne facem amandoua poze pt pasaport, si ce crezi, mie mi-au trebuit 3 incercari ca sa imi iasa o poza cat de cat decenta ( va ziceam de cosuri ), pe cand missa sta cuminte pe scaun ( tinuta de mami, evident), se uita fix in obiectiv, ochi larg deschisi, gurita inchisa, ce mai, gata din prima!

Mi-am aruncat un ochi pe pozele cu Sarah de la semnatura, le-am vazut pe cele din martie! Mey ce-a mai crescut printesa! Si poza in care se stramba e mortala. Cert, la capitolul par sta la fel ca si Amalia...cat mai discrete .

Poze noi mar 2006

Mergi la inceput

Noki, vad ca tu tii scoica cu Sarah pe un scaun...cel putin asa se vede intr-o poza! E o idee faina dar oare e safe? Ca pe mine ma doare spatele de cat ma tot aplec dupa bouncerul missei...l-as cocota si eu pe o masa,insa aici scrie pe notita ca sa nu il suim pe ceva ca e periculos pt bebe.

Fetelor, de cand mi-ati dat ideea cu pus bebele sa innoate in cada parca abia astept sa fac si eu cu Amalia. Pana acuma am tot amanat ca era maraita de la vaccin, dar ma bate gandul sa ne balacim in seara asta!

Hai ca vad ca numai eu am mai ramas aici...si a trecut si sfertul academic si missa tot la somn e! Merg sa imi termin treaba pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ia sa va scriu si eu un banc aici:

Un muncitor somer, cam betiv de felul lui, se prezinta la oficiul fortelor de munca.
Functionarul: - Va putem oferi un loc de munca unde se lucreaza mult, dar se si castiga bine.
Muncitorul: - Nu, nu e bine. Eu, daca am bani, ii beau si asta nu e bine.
- Atunci, iata, va putem oferi un loc de munca unde se lucreaza destul de putin si unde, desigur, nici nu se castiga multi bani.
-Nici asa nu e bine. Eu, daca am timp, fac cumva rost de bani si pe urma ii beau si ... Stiti ce? Nu aveti cumva un loc de munca unde se lucreaza mult, dar se iau bani putini?
- Ne pare foarte rau, dar nu va putem oferi un asemenea loc de munca, deoarece trebuie sa aveti studii superioare!

----------------------
Hei, fatuce dragi, va multumesc pt incurajari!!! Cam lunga listuta mea, nu?

Da' m-am racorit pe-aici, dupa aia am alaptat si culcat fata, m-am dus sa mananc, apoi m-am tolanit in fotoliu si am citit cateva pagini si mi-am mai revenit. Of!

Eu n-am fost prea harnica cu mulsul zilele astea, probabil de-asta am facut galma. Sau invers, pt ca am fortat tare sanul drept si tot apasat pe acolo, s-a inflamat inauntru.

De acum m-am hotarit sa ma mulg dupa fiecare alaptat desi URASC. Dar nu ma mulg mult (30-40 minute) ca e prea de tot.

La 17 Nati a supt din amandoi sanii si dupa aia mi-am facut probleme ca nu s-a saturat si avand in vedere scaderea ponderala am zis ca hai sa-mi calc pe inima si i-am facut 60 ml de Nan. Dar gagica s-a jucat cu bibele, mai mult l-a molfait, de-abia daca a mancat ce era peste 60 din care mai mult a curs pe langa. Eu am reusit sa scot abia 20 ml dupa suptul ei (pe care ii tin ca supliment pt masa urmatoare.) Alteori mi-a mancat suplimentul (muls de la mine) deci nu-i ca nu vrea bibe ci deduc ca i-a ajuns ce a supt. De-ar da Domnul sa inceapa sa manance si ea omeneste, ca daca nu pierd si lapte, nu creste nici ea.. of!

Felicia e rosu chiar catre mamelon, asa ca nu e bine sa masez acolo pt ca daca e o infectie, prin masaj o raspandesc.

Cu galma, daca pana maine la pranz e tot rosu merg la medic. Vine sotul in pauza de la servici, ne ia pe amandoua.. mai mare daraua dar nu am ce sa fac.

Va mai raspund, acum trebuie sa o ajut pe Silvia sa zica Capra cu trei iezi.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush- asa este- e cocotat pe un scaun! E safe, ca sta acolo numai cat timp sunt si io in jur - scaunul este exactlinga cel de la biroul PC-ului, pus special sa stea rautatea! Nota 10 pentru Amalia-manechina!

Sa va mai zic de noi: deci, cu lapticul nu prea stau bine. Ieri seara am trecut razant pe langa laptele praf. A papat bine, ambii sani dar datorita vizitei in care am fost si fiind ceva nou, m-am cam stresat => laptic, asa...nu prea mult. Adica a fost, nu zic, dar Titi clar ar mai fi mancat dupa ce a golit perechea de ! Asa ca deja pusesem apa la fiert pentru bibe, daram pus-o pe ea in patut, cu suzi, sa vad daca adoarme. Ca era si rupta de oboseala. Si a adormit in 5 minute, i-a cazut si suzi si slava domnului nu a mai fost cazul de supliment! Ba chiar a dormit pana la 5 dimineata!

Alta chestie care deja e cu titlul de la ordinea zilei: noi papam prost dimineata, la 10, la pranz si mediu dupa-amiaza, la 18. Dupa baita, seara, avem o pooofta, de papam tot! Cred ca asa se explica de ce a luat totusi 50 de grame!

Ca sa vedeti cum e cu 2 copilasi, cele care nu stiti, iata: http://pg.photos.yahoo.com/ph/noki_lara/album?.dir=32a6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/noki_lara/my_photos

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Anda, mie mi-e mila sincer de babuta ta. cred ca se straduieste saraca si e msi nasol ca nu-i iese nimic. clar nu e de meserie. cred ca nici nepoti nu a avut prea de curand

melku & bebe Daria(02.11.2005)

Mergi la inceput