Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 51
Rexanne spune:
Fetele, multumesc foarte mult pentru incurajari!!! Deci nu sunt eu nebuna...
In alta ordine de idei, Divi, imi pare tare rau pentru buni a ta...Sa dea DD sa se intample un miracol..Iar daca nu...Sa fii tare!!!
Pup la fata
krelia spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Nu prea imi place mie sa-mi expun problemele in public si mai ales nu-mi place sa fiu in centrul atentiei, dar simt nevoia sa ma "descarc" cumva ... cuiva ... ca nu mai rezist la atata tensiune ...
Bunica mea a intrat in moarte clinica, iar medicul nu ne mai "da" decat pana in 7 zile ... si au trecut deja 2 ...
... Dar am de gand sa respect cu strictetze ultima ei dorintza si cea mai mare: sa fac cea mai frumoasa nunta din lume si sa ma inteleg bine cu barbatul meu!
Chiar si acum cateva zile, cand mai putea vorbi - greu - i-a spus mamei ca se bucura ca moare acum si nu aproape de nunta ... Doamne! Imi vine sa urlu!!!
eu o sa-ti dau cel mai mare pusi din lume si cel mai strans bratzic!!! Si stii ca-s alaturi de tine, caci stiu cum te simti..si nu sunt singura...dar......trebuie sa fim tari!!!
(gata, ca iar bocesc)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Divine, imi pare tare rau pentru ca trebuie sa treci prin asta, nu-ti doresc decat tarie ca sa poti rezista.
Divine girl spune:
Fetelor, va multzumesc din tot sufletul meu pt cuvintele frumoase ... aveam nevoie de asa ceva :) ... si inseamna mult pt mine faptul ca-mi sunteti alaturi!
... dar hai sa schimbam subiectul, va rog eu frumos ... ca am spus mai devreme ca nu-mi place sa fiu in centrul atentiei :) ... deja ma simt chiar aiurea sa vad ca toata atentia s-a concentrat asupra mea . Sa nu ma intelegetzi gresit si sa nu ma consideratzi ingrata ca nu apreciez sustinerea voastra, dar acum m-am intristat si mai tare
Cat priveste ... miracolul ... nu prea mai are de unde sa mai apara ... s-a intamplat deja unul cand am fost si am vazut-o acum 2 saptamani si si-a revenit ... pana martzi ... Si ... in plus ... are 83 de ani, cat sa mai reziste organismul? Deci sunt foarte constienta de ce o sa urmeze si sunt destul de tare ... dar tristetzea nu mi-o pot controla ...
Va multumesc din tot sufletul! ... si hey! ar trebui sa fie un subiect vesel asta! hai sa vorbim de nuntile noastre!
Nu am loc sa va pup pe fiecare in parte, asa ca va dau unul la toate
Pregatiri
Carmen_Marieta spune:
Divine trebuie sa fii tare!
Rexxane nu esti deloc nebuna mama, fetele ti-au explicat de ce, mie mi se pare corecta parerea lor, de aceea nu mai scriu acelasi lucru.
A-cicel sa va traiasca finii, sa fie intr-un ceas bun, si tu sa fii o nasica cu burtica foarte mumoasa, asa cum ai fost si miresica.
Jesia sa stapaniti sanatosi masina, si multe impliniri impreuna!!!!
elara spune:
Buna, fetelor.
De citit v-am citit si ieri, dar dupa ce v-am scris, dintr-o eroare mesajul nu a aparut (nume utilizator sau parola gresite) si cum nu salvasem mesajul...si nici timp nu mai aveam ca trebuia sa plec in cateva minute... va scriu abia azi.
Rapid off topic:
Latido, sunt de acord sa ne incuscrim. Cu asa o prospatura....
Ralucah, de unde asa nume ciudat pentru catzelul tau? Ceva influentze asiatice? Iar Maia..e absolut superba....O floare alba intre alte floricele (asta fiindca am gasit-o in albumul cu flori).
Krelia, cam fioros baiatul tau... mai ales in prima poza.
Andreea_trend, mi-a placut si "tziganca" ta. E catzelusa, am retzinut bine, nu?.
Si acum, on topic:
Magda Raluca, LA MULTI ANI! Cum eu iar nu am "entire smile list" (vesnica mea problema) desi as vrea..nu pot pune si ceva confeti sau un tortuletz virtual, dar ti le imaginezi tu.
Toate cele bune, sanatate, fericire, noroc si o nunta minunata sa ai. (si eu tot 29 fac anul acesta, dar mai in iarna ).
Alynutza si Alishaa, sunteti niste scumpe amndoua si va multumesc pentru delicateztea si gratzia cu care ati trecut peste gafa mea.
Giova, nu e prea devreme pentru tort? Sau ar trebui sa ne interesam si noi de pe acum? Si raspunsul la intrebarea ta: din ce stiu eu, in Bucuresti se obisnuieste sa fie doar un tort: al mirilor (sau al miresei cum am mai auzit, desi, eu personal, tin la ideea ca e al amandurora).
Andreea_trend, si eu imi doresc la nunta un astfel de filmulez cu un colaj de poze numai cu noi doi (pe o melodie de dragoste) . Rallu mi-a dat ideea de a-l pune inainte de tort. Mai ramane sa il fac si sa fac rost de videoproiector.
Rexeanne, ce a facut viitoarea ta cumnata nu se face in nici o imprejurare, CU ATAT MAI PUTZIN in situatzia de fatza, cand era vorba de cea mai importanta rochie din viatza ta.
Stai fara grija, problema e la ea. Iar iubitul tau merita toata lauda pentru ce ti-a spus. Desi e ceva foarte corect ceea ce ti-a spus, nu toti ar face usor situatziei avand in vedere ca e vorba de iubita si sora lui. El a stiut sa vada adevarul, indiferent de cine era la mijloc.
DivineGirl, si eu. Te intzeleg perfect. Mult curaj.
Despre mine va pot spune urmatoarele: am fost ieri sa dam bun de tipar la invitatii si am mai daugat cateva virgule si un desen cu verighete, asa ca vineri mergem iar pt alt BT. Dar sunt asa de incantata de ele, ca nu va pot spune.
Pentru cele curioase (intzeleg, ca si eu am "pacatul" asta) , le puteti vedea www.invitatiidenunta.ro/new/" target="_blank">aici, dupa ce datzi clic in stanga sus de tot, pe Bod design, apoi pagina 3, modelul 703A2 (fara funditza ca era optzional contra cost si am renuntzat).
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
Elara, foarte frumoase invitatiile! Ma gandeam, eventual daca totusi ai vrea funditza, am vazut astfel de panglicutza in comertz, iti iese mai ieftin sa cumperi si sa pui tu oare? Numai daca vrei (hop si eu ma pomeni sa dau sfaturi ).
sunnyday spune:
Zi frumoasa sa aveti fetelor!
Am mai reusit si eu sa mai bifez cate ceva pe listutza. Am semnat contractele cu cameramanul si dj-ul si suntem f bucurosi. Am vazut niste verighete care ne plac, dar ne mai uitam putin. Sunt cam dispe ca deja a trecut timpul, iar luni pleaca iubi si eu nu stiu cum termin restul pregatirilor. V-am mai zis, pleaca pt 6 luni, deci, teoretic, se intoarce in saptamana nuntii. Si nu stiu ce o sa ma fac!!....
Altfel,
Rexanne, nu te supara pe lipsa de educatie si tact a altora. Important e ca tie ti-a placut rochita si e a ta, iarr nunta o sa fie magnifica. Restul.... lasa-i in plata lui DD si bucura-te ca iubesti si esti iubita.
Divine , sunt alaturi de tine cu inima. Viata ne incearrca din greu, iar noi trebuie sa mergem mai departe. Nu avem de ales.
pupici multi la fete
elara spune:
Alynutza, ma bucur ca iti plac.
Si stai linistita, aici sfaturile sunt intotdeauna bine venite... Chiar si necerute...
Le analizam si apoi fiecare dintre noi se decide...cum e mai bine.
Si apoi, un sfat dat unei persoane poate fi pus in aplicare ed alta persoana...De asta si venim aici, nu?
In cazul meu, habar nu am daca as iesi mai ieftin. La ei costa 2 mii lei vechi o funditza, deci as zice eu ca nu scump.
Probabil (nu am certitudinea) ca as iesi mai ieftin sa le fac singura, daca ma gandesc doar la bani...dar daca mai calculez si timpul si munca (taiat panglicutze, legat funditze si lipit) cred ca ajung la acelasi "pretz" ( sau valoare) sau poate chiar mai mult ...daca iau in considerare ce scuuuuuuuuump e timpul meu
Noi am renuntzat in primul rand fiindca iubitul meu le prefera fara, iar eu desi le preferam cu..... nu pot sa spun ca mi le doresc cu tot dinadinsul asa. Prin urmare, deoarece mai si costau extra...am decis rapid: FARA.
In alta ordine de idei, Sun (parca tu ai intrebat), am vb cu Freia pe msg si mi-a spus ca e bine, insa foarte ocupata. Va multumeste ca intrebati de ea si va ureaza (citez) "succes, toate cele bune si sa ne vedem curand".
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
SunSmile spune:
O sa incep prin a-mi cere scuze ca nu-ti pot respecta dorinta, dar langa prieteni voi fi mereu. Iubita, Divi(M)...te inteleg incredibil de bine! Roaga-te...este tot ce poti face. Roaga-te sa-i fie bine acolo unde va ajunge, roaga-te sa-ti pastrezi amintirea ei intacta, roaga-te pentru sufletul ei minunat, pt bunicuta care te iubeste mai presus de cuvinte! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si iti promit ca ma voi ruga si eu. O bunicuta in plus in rugaciunile mele. Caci Doamne ce oameni minunati sunt bunicii si cata tandrete si iubire salasluieste in ei! Fii tare, dar nu-ti nega lacrimile! Te pup si sunt aici...mereu!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE