Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 52
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
elara foarte frumoase invitatiile voastre.
Fetelor noi am ales ca text pt invitatie asa ceva: "Viata ne-au dat-o parintii fam xsi y , fericirea....bla,bla" si asearas i-l arat unei prietene care imi zice: fata dar alt text nu a-ti gasit si voi, ca asta este foarte comun, este pe toate invitatiile. Oare asa o fi, eu am avut de ales din 3 si parca asta mi s-a parut mai serios.Voi ce credeti???
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
elara foarte frumoase invitatiile voastre.
Fetelor noi am ales ca text pt invitatie asa ceva: "Viata ne-au dat-o parintii fam xsi y , fericirea....bla,bla" si asearas i-l arat unei prietene care imi zice: fata dar alt text nu a-ti gasit si voi, ca asta este foarte comun, este pe toate invitatiile. Oare asa o fi, eu am avut de ales din 3 si parca asta mi s-a parut mai serios.Voi ce credeti???
Exact pe asta l-am ales si noi pentru invitatii si sincer putin imi pasa dc il mai au inca 100 de persoane: noua ne-a placut, de fapt a fost singurul care ne-a placut la amandoi, asa ca nu am stat pe ganduri, desi dna de la Bod vroia sa ne arate si colectia lor de texte. Parerea mea e sa alegi ce va place voua, si nu clanului de prieteni si rubedenii
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
krelia spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
......dk tie iti place atat de mult....nu tine cont de ce zice X si Y...ce sa-ti povestesc...sau uat?
![](icon_smile_big.gif)
Pana la urma...ce conteaza daca e fumat sau nu???
elara, frumushele invitatii!!
apropos..azi io le iau...ma pregatesc strategic caci iar simt morcovu'..cu frunze si iepure la un loc!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
elara spune:
Carmen, multumesc frumos. Ma bucura mult cand vad ca si altora place ce ne-a placut noua
.
Sper sa nu te supar, daca se intampla te rog mult mult sa ma scuzi, dar si eu cred ca textul este prea uzitat.
Eu una chiar am fugit de formularea asta. Uite, daca vrei, scrie-mi pe msg (o sa-ti trimit Id-ul meu pe PM) sau da-mi adresa ta de mail si iti voi trimite 35 ed texte din care sa alegi (desi nu toate sunt conservatoare... unele sunt ciudate rau, foarte nonconformiste... )
Si uite, tot pentru inspiratie, si ce am ales noi:
Pe pagina stanga vor aparea aceste doua catrene unul mai spre stanga paginii si al doilea mai spre dreapta (cu cele doua verighete la mijlocul catrenelor):
Atatia ani trecut-au,
Cum spun toti ce ne stiu,
Peste amorul nostru
Ramas la fel de viu
De-aceea noi decis-am
Ca datina e sfanta
Costumul, rochia alba
Purtate vor fi inca
Si apoi, pe pagina din dreapta va fi textul propriu zis care suna asa:
Fie ca ziua de sâmbătă, 29 iulie 2006,
să rămână de neuitat în inimile noastre
X SI Y
ale părintilor noțtri
prenume si prenume {spatiu} prenume si prenume
numele de fam {spatiu} numele de fam
si ale nasilor
.... si ..... nume de fam
Iubirea noastră se va împlini
prin sfânta taină a căsătoriei, ce se va oficia
la Biserica Cuvioasa Paraschiva si Sf. Vasile cel Mare
(Biserica Razoare), ora 17:00.
Ne vom simti onorati să vă avem alături de noi,
în ambianta restaurantului Passion Club,
începând cu ora 19:30.
si aici cu litere ceva mai mici:
Vă asteptăm cu drag si vă rugăm să confirmati participarea
până în 10 iulie 2005, la numerele ... (fam ...) si ... (fam ....)
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Gio, vezi ce nauca sunt ca am vazut intrebarea ta si am uitat sa-ti raspund. Noi platim 150 de euroi pentru muzica. Am auzit ca se da si 200, la astia care se tzin mai cu pretentii. Noi suntem multumiti de alegere, tipul s-a ocupat de muzica la revelionul organizat de restaurantul unde facem noi (4stele, meniul a costat 550 RON/pers) si toata lumea a fost multumita. Acuma nu stiu ce sa zic, poate la Alba sunt alte preturi...
Elara . Asa zice si iubi meu, fiecare cheltuie ce isi permite, unii banii, altii timpul. Si noi stam cam prost cu timpul, insa pentru ca noi am ales sa avem un anumit model de invitatie pe care nu l-am gasit in comertz (l-am plagiat dupa invitatia unei verisoare din Frantza), o sa avem ce taia/decupa/asambla
...
![](zana.gif)
Giova spune:
Oana, Alinutza mersi. Deci in Ardeal e cu tortul nasei.
Si noi putem vb. cu ei sa sarim pestye tort. mai bine le luam ceva frumos.
nici noi nu mai dam praji la nunta si nici acasa. tort la nunta, acasa- marturii. Ia sa comenteze cineva???
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
Elara frumos textul, n-am ce zice, eu am cautat pe net dar gaseam, peste tot aceleasi formulari.Ce-i drept noi mergem sapt.viitoare sa dam comanda de invitatii, si poate pana atunci gasim ceva mai bun.
Fetelor eu nu tin cont de sfaturile prietenilor(la aprecieri) este nunta noastra si facem cum credem noi, am intrebat sa vad voi ce ziceti, dak si voua vi se pare comun.Va multumesc pt pareri...
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
O sa incep prin a-mi cere scuze ca nu-ti pot respecta dorinta, dar langa prieteni voi fi mereu. Iubita, Divi(M)...te inteleg incredibil de bine! Roaga-te...este tot ce poti face. Roaga-te sa-i fie bine acolo unde va ajunge, roaga-te sa-ti pastrezi amintirea ei intacta, roaga-te pentru sufletul ei minunat, pt bunicuta care te iubeste mai presus de cuvinte! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si iti promit ca ma voi ruga si eu. O bunicuta in plus in rugaciunile mele. Caci Doamne ce oameni minunati sunt bunicii si cata tandrete si iubire salasluieste in ei! Fii tare, dar nu-ti nega lacrimile! Te pup si sunt aici...mereu!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Da' de ce scrii tu atat de frumos?
![](indragostita.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
![](floare2.gif)
Pregatiri
Rexanne spune:
Si eu tre sa-mi comand invitatiile...Dapa ce vorbesc cu popa la biserica...ceea ce sper eu se va intampla in vichendu' asta. Cat despre text...el rotofei,,eu nebuna...vrem ceva haios...si am gasit cateva texte...neconventionale...Deci noi vrem invitatii cu text haios.
Pe care le vom camanda probabil peste doua saptamani...
Bub iu
Divine girl spune:
Gata ... s-a stins ... si eu nici macar nu pot sa plang ... o fi iar mana lui D-zeu? Pt ca bunica NU-MI DADEA VOIE SA PLANG!
Plec acasa acum, dar am intrat putin sa va multumesc pt ca sunteti alaturi de mine ...
Pregatiri