Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

iuhuuuuuuu

ce faceti dragelor? m-am intors de la munte, a fost mai liber drumu decat ma asteptam. La munte (la sinaia, ca eu pana acolo am ajuns)era superb, zapada multa inca netopita....f frumos...

Krelia bocitorule, cum a cazut unghia? fugi repede la reconditionari ....hihiihih

Sun, welcome back :) pupici

somn usor si pupiici multi la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hello, iaca si eu p'aci.

Sun...bine ai revenit printre noi. Deja imi faceam griji ca nu are cine sa semneze condicuta dupa mine, dis de dimineata.

Eu de ceva zile numai pe culoare de spitale umblu.
Recuperat mire de la reanimare, dus acasica si instalat ca pasha la patutz. Acum ne ocupam de recuperare atat fizica cat si psihica (ca in final se prinsa ce facu si jale mare pe dansu).
Din pacate vor mai urma 1 sau 2 operatii iar medicii i-au garantat ca se va recupera 100%...anul viitor pe vremea asta...asa ca...din punct de vedere nunta...rasu-plansu.

Cel mai haios e ca s-a gasit nasu sa compatimeasca cu fi-su spiritual si i-a zis ca si el a cazut nu stiu cand si-l doare genunchiul (tot drept) si-i sare din articulatie, iar al meu, destept foc, s-a oferit sa-l duca la doctor pt. o consultatie.

N-ar fi amuzant sa fie si nasu in carje?
Am ras cu lacrimi azi cand am auzit. Va dati seama in ce stare de nervi sunt de a ajuns sa mi se para asa de amuzant...

In alta ordine de idei, cred ca apar si eu la intalnire daca nu cumva, conform bunului meu obicei care pare deja impamantenit, imi cade tavanul in cap pana atunci.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia
[br
PS. trenduletz, fa si tu o poza la cutiuta ca vreau sa le vaza si okiu' meu...da'..poate le scoti si tu la sub 1 kil, ok?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Cutiutele vin luni, si ca sa nu le mai fac de 1Kil... ti le aduc cand ne vedem... ca sa vaza ochiul tau mai bine...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetelor.
Eu sunt Livia si sunt din Constanta adica nunta e la Constanta dar eu stau in Bucuresti.Va citesc de multa vreme dar nu am indraznit sa ma bag in discutie pana acum.
Krelia te rog sa ma treci si pe mine pe listuta cu miresici.Deci nunta este pe 2 septembrie la Melody in Mamaia iar Biserica este de fapt Catedrala Sf Petru si Pavel.
Andreea_Trend de unde ai luat cutiutele asa ieftine ca eu pe unde m-am interesat sub 15000 nu e nici una?Iti dai seama ca vreau si eu cutiute asa ieftine.
Va pup
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallu multa sanatate lui iubi tau. Ai grija de el!!
Giova ce ai facut la interventie??? nu ne mai tine stresate, esti bine?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor.Am racit si ma simt ca ...nu mai zic ce! Si azi ar tb sa mergem dupa invitatii si afara e urat...offff.
Giova, sper ca ai trecut cu bine de interventie, dar intra sa ne dai si noua un semn ca sa stam linistite!
Rallu, ma bucur ca poti sa razi de toata situatia! Mai bine asa decat sa cazi in butoiul cu depresii.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata fetelor...

Rallu... sanatate lui iubi al tau si nasului
Gio... ce ai facut la interventie... da un semn de viata...
Livia... bine ai venit... si cutiutele din cate am inteles eu ea l-ea luat din Niro.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Gio cum te simti"? Hai spune-ne

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Gio ce faci iubita? Cum a fost? Cand ai vreme, te asteptam sa ne spui si noua ca esti bine, da? Pup
Livia bine ai venit si sa ai o nunta de vis!
Rallu sanatate viteazului tau! Si nasului si mamei si tuturor. SI mai puiule...eu chiar nu fac intrecere cu nimeni la trezit. Caci nu stiu daca doresc cuiva sa doarma 3-4 ore/noapte mereu. Si ...vin si eu sa semnez condicuta dupa ce plimb catelu de dimineata si fac cafeluta. Ca apoi incepe nebunia si de cele mai multe ori nu mai am vreme pana seara. Dar ...eu iti doresc sa nu mai ai motive sa te trezesti cu noaptea-n cap! Pup la fata curajoasa!
Cumatra fugi la reconditionat. Si pofta buna la ciorbica de burta!
Pliciu meu drag ma bucur ca ai ajuns cu bine. Stateam cu gandul la tine.
Andreutzule ma bucur ca esti si tu bine. Sa nu mai umbli la calculatoru ala, bhey mini-tecnicus!
Acus va pup dar revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna iubitelor!!!
A fost super bine la interventie si a trecut rapid. Nici nu credeam ca e asa usor. m-am dat jos eu de pe masa aia.
Si dupa 5 min. m-am imbracat si am plecat acasa.
acum sper sa nu mai pice vreun fir, ca innebunesc. dr mi-a zis ca sunt fire care pica in 3 luni. repaus de la 6 sapt., iar pe sf. sapt. viitoare la control.
Nu se compara cu taietura de la nastere, e mult mai usoara, umblu, dar mai incet si nic nu am dureri.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine.
la toate. fug sa fac lista pt. Selgros, ca mergem la cumparaturi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput