Depeche Mode in Romania
Raspunsuri - Pagina 9
Delidana spune:
Au mai ramas 6 zile!!
Au disparut toti fanii de la subiectul asta....Va pregatiti?
Eu una stau ca pe jar...
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Natasa spune:
Eu una nu-s asa fan, dar merg la spectacol. Formatiile asa mari nu au concerte proaste.
Delidana spune:
Au mai ramas 5 zile!!!
Mie imi creste brusc tensiunea doar cind ma gindesc....
Visez la acest concert de ani intregi.....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Au mai ramas 4 zile!!!
Mai puteti?
ratusca1977 spune:
Eu una nu mai pot de nerabdare...totodata nu-mi vine sa cred ca ii voi vedea si auzi live....
STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!
leliutza spune:
OFFFFF!
Vreau si io la concert, ii iubesc din liceu si nu mi-am inchipuit niciodata ca vor veni in Romania si eu nu voi putea sa ii vad.Am visat la momentul asta si eu si sotul, dar acuma nu putem merge ca sunt consemnata la stat in pat.
Offfff, va invidiez pe toti cei care mergeti la concert si sunt convinsa ca va fi o experienta minunata.
Stie cineva daca se va transmite si la tv?
Cu drag
Leliutza
ratusca1977 spune:
A M R 2 ZILE
Au inceput sa construiasca scena, daca vreti sa vedeti poze intrati pe www.depechemode.ro/forum
STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!
MADYN spune:
Leliuta din pacate nici eu nu pot sa merg, eu nu sint consemnata la pat dar am o burtik ....... si doi doctori mi-au recomandat sa nu merg ca vibratiile puternice pot provoca nasterea si inca nu sintem gata .
Cind sosesc in tara? Macar la stiri sa-i vad si eu ....
33+ meu drag
Bebelica