Depeche Mode in Romania

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai sint 7 zile si 3 ore pina ma sui in . Sa va mai spun ca nu mai am rabdare???

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Catalin cred ca cel mai indicat ar fi sa am tricou cu DM si sapcuta cu STEAUA!!

STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonika spune:

Normal ca merg la concert... abia astept... mi-am luat bilet inca din febr ... o sa las balta chiar si cursul de vineri pentru DM... ii ADOR inca de mica!!! va pup fetele!

Mergi la inceput

Mai sint 9 zile pina la concert!

Oana, am citit pe undeva pe net ca ProTv va lua un interviu celor de la DM si ca este singurul post de televiziune caruia i s-a acordat acest drept. Asadar, cu ochii lipiti de ProTv. Ah, nu trece timpul asta mai repede....

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Mersi, Delidana, o sa stau cu ochii pe Protv. Si eu eram mare depechista in tinerete, da acu' am sotz si copchil si nu am putut sa il conving pe sotz sa mergem la Bucuresti doar pentru acest concert (el nefiind asa in limba dupa DM).
Sper insa ca veti povesti voi aici cum a fost. Oricum si presa cred ca va spune si va scrie destul.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Au Mai Ramas 8 ZILE!!!!

STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!

Mergi la inceput

Oana, nici sotul meu nu e asa de innebunit dupa DM cum sint eu. Ii plac dar atit. Cind i-am zis ca eu vreau sa merg in tara pentru concert a crezut ca glumesc. Intre timp s-a lamurit ca vorbesc serios. Am noroc ca e un tip foarte intelegator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andries daniela spune:

si mie mi-ar place sa merg

dana

Mergi la inceput

Au mai ramas 7 zile!!!

Dana, si ce te opreste??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonika spune:

Mai sunt doar 6 zile!!!

Si eu, si eu vin sa ii vad... abia astept (parca am innebunit,hihi)

Am inteles ca ProFm a organizat un concurs prin care ii poti intalni pe DM personal... parca e prea de tot... prea frumos ca sa fie adev...

Mergi la inceput