Depeche Mode in Romania

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Daca vreti sa vedeti unele videoclipuri DM intrati pe www.depechemode.tv

STEAUA trup si suflet, spre 23!!!

Mergi la inceput

Concertul Depeche Mode din Romania va fi inclus intr-un film despre trupa

Cu trei zile inainte de concertul din Bucuresti al celebrului grup Depeche Mode, din 23 iunie, de pe stadionul “Lia Manoliu”, in Romania va sosi o echipa de filmare a Mute Records, pentru a realiza un documentar despre trupa.
Acesta va fi inclus intr-un film despre impactul Depeche Mode pe mapamond si loialitatea fanilor fata de longeviva trupa.
Documentarul va contine atat imagini din timpul concertului din Romania, cat si interviuri de la fata locului, cu fanii. Toata echipa Depeche Mode, peste 80 de persoane, va ajunge in Romania cu 16 tiruri si autocare, cu o saptamana inainte de concert. Membrii grupului n-au avut pretentii deosebite de la organizatori in privinta mancarii si bauturii. La ora actuala singurele bilete existente, circa 1000, sunt cele de 80 RON, ce se vor gasi incepand de vineri, 5 mai, in magazinele Diverta din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai e o luna jumate pina la concert si eu nu mai am rabdareeeee.
Pacat ca n-au inclus si Lilian in playlist, dupa parerea mea e cea mai buna melodie de pe noul album.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DAVE!!! sa ne incanti cu vocea ta minunata pana la adanci batraneti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Delidana, si mie imi place Lilian, are o atmosfera mai aparte, e putin mai saltareata.

Dar mie cel mai mult imi place Macro.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Merg , Merg Merg. Sotul meu a luat biletele cadou de 8 Martie , a gasit in tribune . Cum sa nu merg ?cand eram putoaica dansam de-mi rupeam picioarele.Am sa revin cu locurile -mi-am adus aminte ca nu stiu unde am pus ,,bine biletele .

Mergi la inceput

MAI SUNT 10 ZILE PANA LA CONCERT!!!!!

STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Concertul se va da si la tv? Stiti cumva?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Oana, daca se va da si la TV, asta se va intampla probabil dupa ce va trece ceva timp (cateva luni, un an...), in nici un caz in direct sau peste cateva zile. Cred ca cel mai probabil vei gasi fragmente din concert pe DVD-urile oficiale.

Andreea, vii cu tricou cu DM sau cu Steaua?

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Ei da' macar un fragmentel acolo la stirile de seara tot o sa fie si am auzit ca se va face si un interviu cu Dave.
Asta asa pentru noi astia care nu ajungem la concert..

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput