Depeche Mode in Romania
Raspunsuri - Pagina 4
loredanap spune:
i-am cumparat tot de la diverta dar este in sectorul B,el isi dorea in sectorul A,asa ca cererea mea de ajutor ramane valabila.daca cumva gasiti sau aveti pe cineva care vrea sa vanda un bilet in sectorul A il cumpar(chiar daca e mai scump).
sotul meu a fost la concert in budapesta pe 21 martie si credea ca ii va trece pofta sa-i vada intr-un concert . nu cred ca se astepta sa fie atat de bine realizat si sa se auda atat de bine.acolo a stat tot in sect B si de aceea isi doreste sa stea in A.
I-am spus ca ii caut bilet si a fost tare surprins pentru ca nu prea mai avea curaj sa zica ca vrea sa mearga si la bucuresti
koalitza spune:
Ziceti ca mai sunt bilete? Parca as merge si singura. Unde mai gasesc? Mai pot face comanda la Conex? Sa vezi ca daca ma hotarasc eu nu mai gasesc nici un bilet...
ratusca1977 spune:
La Connex nu cred ca mai poti face comanda. Incearca la una dn aceste locatii: reteaua Diverta, Sala Palatului si Studio Martin.
FORTZA STEAUA!!!
ratusca1977 spune:
Romanii impart scena cu Depeche Mode!
Pe 23 iunie 2006, Stadionul National "Lia Manoliu" va fi gazda primului concert Depeche Mode din Romania. Organizat de Emag!c Entertainment si oferit de Vodafone, spectacolul se preconizeaza deja a fi "evenimentul deceniului"!
Inca de la anuntarea concertului, organizatorii au fost asaltati cu intrebarea “Cine va deschide show-ul?!”... Romania este singura tara in care Depeche Mode si managementul trupei au acceptat ca deschiderea spectacolului sa fie asigurata de artisti locali. Mai multi artisti au lansat propuneri si toate variantele au fost trimise catre aprobarea managementului Depeche Mode. Vestea nu a fost divulgata nici macar norocosilor artisti decat cu zece minute inaintea anuntului oficial, imediat dupa ce organizatorii au primit confirmarea oficiala.
Cei alesi sa urce pe scena in deschiderea concertului Depeche Mode in Romania sunt:
Sistem Vs. Suie Paparude!
Cele doua trupe au pregatit un program unic pentru acest eveniment, evoluand alaturi pe aceeasi scena in timpul celor 30 de minute de recital. Pe scurt, Sistem Vs. Suie Paparude va insemna: muzica de cea mai buna calitate, instrumente neconventionale si efecte speciale!
Si chiar daca o parte din mister s-a risipit, se mai pregateste o surpriza: incepand cu ora 16, cand se va face intrarea spectatorilor pe stadion, si pana in momentul in care Sistem si Suie Paparude vor intra pe scena, un DJ autohton va asigura warm-up-ul. Numele DJ-ului nu este cunoscut inca, dar in mod cert va fi preferatul comunitatii electro din Romania: sansa de a vota DJ-ul care va “incalzi spiritele” fanilor Depeche Mode revine cititorilor revistei Clubbing Mag.
Cei care nu si-au achizitionat inca biletele mai au sansa de a o face la magazinele Diverta si la Sala Palatului, categoriile disponibile fiind cele la preturile de 110, 80 si 60 RON. Biletele de 140 si respectiv 90 RON s-au epuizat deja, fiind cele mai solicitate.
Data publicarii: 03 Aprilie 2006
sursa www.emagic.ro
FORTZA STEAUA!!!
MADYN spune:
koalitza da fuga si gaseste-ti bilet. Chiar si singura de-ar fi fost sa merg tot m-as fi dus dar din pacate 2 doctori mi-au recomandat sa nu merg...vibratiile, zgomotul puternic i-ar putea face rau lui BB. Ufff.. mor de ciuda ca nu pot sa merg...dar bebele e cel mai important.
Data viitoare SIGUR merg (sper sa mai fie o data viitoare) si o sa stau in primul rind !
Asa ca, sustineti-i voi, adevaratii fani, ca sa mai vina si alta data.
22+
Bebelica
Kittie spune:
ma scuzati, sunt putin pe fuga dar am vazut subiectul si nu vreau sa uit sa postez - mai stie cineva pe unde se gasesc bilete de 1mil400? ca peste tot se gasesc acum din cele de 800 :( . cand se pusesera in vanzare pt connex vodafone nu am reusit sa cumpar pt ca , cardurile de la banca mea nu erau acceptate ca mijloc de plata :(..
Va rog sa-mi raspundeti, si io vreau la contzerrrrttttttt
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
loredanap spune:
kittie,nu mai sunt bilete de 1mil400?si eu am cautata si mi s-a spus ca alea au fost primele epuizate?cele de 800mii in ce sector sunt?pt ca daca sunt in A ,sunt bune si daca mai gasesti ,te rog din suflet sa iei legatura cu mine (lori3009@yahoo.com)pt ca vreau si eu unul).aici sunt doar in sect.B la 600000lei.multumesc mult
loredanap spune:
din cauza oboselii(vin de la o tura de noapte)am scris numai aiurea si vad dupa ce am trimis mesajul.sorry.mesajul vroia sa sune cam asa(fara atatea intrebari):
kittie,nu mai sunt bilete de 1mil400. am cautat si aici dar mi s-a spus ca alea au fost primele epuizate.cele de 800mii in ce sector sunt?pt ca daca sunt in A ,sunt bune si daca mai gasesti ,te rog din suflet sa iei legatura cu mine (lori3009@yahoo.com)pt ca vreau si eu unul).aici sunt doar in sect.B la 600000lei.multumesc mult
Kittie spune:
Io din cate stiam, de la 800 in jos erau in picioare .. sincer, pe litere nu stiu sectoarele..MI-aduc aminte vag 800mii in mijloc... Problema e ca io o sa fiu in sase luni.. Si nu prea ma aranjeaza statu-n picioare :(.. Mda.. asta e, s-au epuizat, s-au epuizat.. cautam contrabandisti :( ca la romania
PS - alea de 800 mai erau in diverta mall acu 2 sapt... Nu stiu daca mai sunt ACUM.
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Kittie spune:
Iete acum am vazut ca mai e o graviduta.. Da de ce nu mergi? Ca io fusei data trecuta cu fimiu in sase luni si-n disco.. Nu se supara decat daca era sonorizarea proasta. In rest a iesit un mare iubitor de muzica daca-i deschid tv pe videoclipuri, pot sa mi asigur linistea si lui buna dispozitie ! ma rog, acum poate la tine nu e la fel , am o prietena care in 7 luni a fost la film in mall si fie-sa (a dinburtica, adica) s-a zbenguit toata durata proiectiei din cauza zgomotului..
Zic si io
mamica de ( 13oct04 )