Depeche Mode in Romania
Raspunsuri - Pagina 3
koalitza spune:
Fetelor ma faceti sa plang...Sotul meu nu vrea sa mearga iar prietenii nostri nici atat: rockeri inraiti toti! Deci nu am cum sa ma duc singura..deci nu ma mai duc..deci voi regreta toata viata probabil pentru ca si eu ii asteptam tot de 13 ani..sa ii vedeti si aplaudati si pentru mine! Promiteti?!
ratusca1977 spune:
koalitza ce pacat...nici sotul meu nu e fan DM dar totusi merge la concert...chiar nu l-ai putut convinge?
FORTZA STEAUA!!!
Delidana spune:
Koalitza, tu ce faci, renunti la un vis doar pentru ca n-are cine sa iti tina companie? Dar sint atitia fani...chiar si aici pe forum, hai nu abandona asa usor!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
april spune:
as merge eu, dar.......e cale lunga pana la capitala
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Delidana spune:
Eu sper sa ajung la concert, chiar daca acum sint la mii de km departare.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Catalin spune:
quote:
Originally posted by loredanap
vreau sa-i fac o surpriza sotului de ziua lui.as vrea sa-i iau un bilet la concert (este super fan)dar nu am mai gasit bilete.mai stiti cumva pe unde as mai putea cauta?sau cunoasteti persoane care vand sau vor sa-si vanda biletul?va multumesc tare
Lori si Sebi
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=1153&page=1" target="_blank">poznasu' nostru
Am mai gasit la Diverta din City Mall si din Plaza Romania insa numai din cele de 60 si 80 RON.
Catalin
Think pink!
Alexa Ioana spune:
cei care aveti posibilitatea, mergeti ! nu veti regreta ! acum nu pot merge, dar mi'am indeplinit visul in timpul Devotional Tour, cand eram in state si am fost la un concert... nu am cuvinte sa va povestesc. a fost incredibil !!!
(ce ma bucur ca nu's singurul fan DM!!!)
Happiness_4_us spune:
Si mie imi plac tare mult, dar din pacate nu o sa fiu in Romania atunci.
Nana Motoc
Delidana spune:
Pentru mine acesta va fi primul concert. Ma apuca emotiile doar cind ma gindesc. Dar pentru voi?