Depeche Mode in Romania
Raspunsuri - Pagina 2
Kehleyr spune:
Un sfat: biletele se vand ca painea calda. Cred ca s-au facut ceva smecherii, s-au epuizat deja foarte multe. Cele mai bune locuri si mai variate le gasiti pe web, la site-ul myticket; la locatiile din oras sunt mai mult locuri proaste sau nu sunt, asa ca grabiti-va!
ratusca1977 spune:
Vesti proaste in legatura cu biletele...am fost eu azi la Diverta si nu am mai gasit decat bilete de 60 RON pe gazon...dar macar e bine ca am gasit si acolo.
Delidana spune:
Veste proasta era daca nu gaseai deloc. Mie mi-a luat o prietena din tara de pe internet. Tot pe gazon, in fata scenei, nu vreau pe scaun ca oricum n-o sa pot sta jos de emotie, bucurie s.a.m.d. Vreau sa rid, sa pling, sa dansez si sa cint.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ratusca1977 spune:
Asa este, ma refeream la multi dintre cei care vor neaparat sa ajunga la concert si nu vor mai gasibilete in curand. Si eu voiam tot in fata scenei darnu am mai gasit...sper sa fie bine si in zona B.
Oricum abia astept sa-i vad, sa-i aud...
ooana spune:
Super...am sa merg daca nu cumva intervine ceva!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
christina-m spune:
Si eu merg maine sa iau bilete. Sper sa mai gasesc! Ca m-ati cam speriat...
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
Catalin spune:
Cine stie cum sunt numerotate randurile pe stadion? As vrea sa cumpar cat mai sus posibil si vreau sa stiu ce aleg din formularul online.
Catalin
Think pink!
loredanap spune:
vreau sa-i fac o surpriza sotului de ziua lui.as vrea sa-i iau un bilet la concert (este super fan)dar nu am mai gasit bilete.mai stiti cumva pe unde as mai putea cauta?sau cunoasteti persoane care vand sau vor sa-si vanda biletul?va multumesc tare