Depeche Mode in Romania

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Acum am ajuns...sunt in extaz, a fost cea mai fericita seara din viata mea, totul a fost perfect incepand cu EI - DAVE, MARTIN si ANDY, publicul a fost super, atmosfera de vis, ce sa mai comentez totul a fost MIRIFIC....asa ceva nu mi-a fost dat sa traiesc... am dansat, am plans, am aplaudat pana am facut bataturi in palme si am cantat pana la epuizare... intr-un cuvant a fost DIVIN.

STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

M-am intors de la conceeeeeeeeeeeeeeerrrrrrttttttttt!!
....a fost MAGNIFIC, SUPER...n-am cuvinte!!!!

pa fetili, noapte buna!!

(io mai vreau )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Nu mai am voceee...am facut febra la brate...m-am zgariat la genunchi (frecandu-ma de scaunul din fata), era sa pic in bot cand m-am urcat pe scaun urland "now let my body do the moving / And let my hands do the soothing/ Let me show you the world in my eyeeeeeees "
Adica m-am simtit din nou adolescenta depesista de odinioara si a fost un sentiment ... magnific.
N-am stiut de subiectul asta si era (in euforie de cauza) sa postez mesajul de mai sus pe "Azoo.."

Reach out and touch faith !

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandi spune:

A fost super: un vis implinit, am asteptat atat de mult sa il aud pe Dave strigand: "Good evening, Bucharest!"...Si s-a intamplat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Of Doamne, cred ca a fost demential! Va rog mult de tot sa mai povestiti cei care ati fost, cum a fost, etc..cu cat mai multe amanunte! Please!!!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

S-au tinut de play-listul anuntat sau au schimbat ceva, au mai cantat si alte melodii (ma refer la play-listul scris cu cateva pagini inainte de ratusca1977) ?
Au spus ceva cuvinte in afara de "Good evening, Bucharest"??

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Daca vreti sa vedeti cateva poaze facute cu telelfonul mobil intrati AICI in albumul meu cu poze...

Mergi la inceput

Iata si playlistul de aseara:

1.Intro
2.A Pain That I'm Used To
3.A Question Of Time
4.Suffer Well
5.Precious
6.Walking In My Shoes
7.Stripped
8.Home
9.IDM2 (Martin - vocals & guitar; Peter - guitar)
10.In Your Room
11.Nothing's Impossible
12.John The Revelator
13.I Feel You
14.Behind the Wheel
15.World In My Eyes
16.Personal Jesus
17.Enjoy The Silence

Encore
18.Leave In Silence (Peter - piano/keyboards)
19.Photographic
20.Never Let MeDown Again

PS: cred ca subiectului asta ii statea mult mai bine la Zona artelor si nu la Barfe, mondenitati, cancanuri...
DEPECHE MODE sunt mari artisti nu o formatie de buzunar...va rog sa mutati subiectul la Zona artelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu am deschis un subiect separat la "Zona artelor" si abia apoi l-am vazut pe acesta...Puteti citi acolo impresiile mele.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna fetelor! Cum a fost la concert? 40.000 de fani...impresionant!! Va invidiez pe cale care ati
avut ocazia sa ii vedeti live. Am citit www.obiectivdesuceava.ro/index.php?page=articol&ids=18498" target="_blank">acest articol si m-au trecut
fiori .

Astept impresii .

D.K.

Mergi la inceput