Depeche Mode in Romania
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Super tareeeeeeeeeeeeee!!!
A meritat din plin asteptarea..au fost la inaltime
Am cantat, am dansat, pacat ca a tinut doar atat, cred ca am mai fi stat acolo inca 4 ore
Multumim DM pentru un vis implinit!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Catalin spune:
Ma agat si eu de cliseul visului devenit realitate intrucat inca nu am cuvinte potrivite ca sa descriu starea din timpul si de dupa concertul de vineri. Oricum, au fost doua ore pe care n-o sa le uit niciodata.
www.jurnalul.ro/foto/fotoreportaj.php?nr=0&article_id=619" target="_blank">Foto-reportaj DM in Jurnalul National
Catalin
Think pink!
ratusca1977 spune:
Catalin am zis si eu 2 vorbe mai sus dar nu ma baga nimeni in seama....DM la rubrica de barfe, mondenitati, cancanuri...totusi...
STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!
Caprioara spune:
Si eu am fost la concert, am stat in fata scenei, la vreo 20 metri de ei. Atmosfera a fost super, a meritat din plin.
Cum s-a mai spus, nu sunt cuvinte sa descrii starea indusa de acest concert...
Din pacate pozele facute cu telefonul nu au iesit bine , asa ca nu merita sa le postez pe undeva sa le vedeti.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Delidana spune:
Mai vreau inca un concert Depeche Mode!!!
Azi am vazut un poster despre concert in oras, intr-o statie de tramvai, am pus-o pe mama sa-mi faca niste poze linga el, deh, macar amintirea asta sa o am daca n-am facut nici o poza la concert....mai ramine biletul dar totusi... Ce-as vrea sa mai dau timpul inapoi...
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zfcristina spune:
Cand am vazut fotografiile astea http://www.depechemode.ro/concert/concert.htm m-au cuprins niste fiori si o maaaaare parere de rau ca nu am mers.
EDIT: cum spunea si Ratusca ,chiar nu au ce cauta cei de la Depeche Mode la barfe si cancanuri
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
krelia spune:
Dragilor, alte poze de la concert, facute din tribuna 0:
http://community.webshots.com/album/551644264ScGlLw
sorry pt cele intunecate..am crezut ca se vor vedea...
(pacat ca nu vor reveni prea curand...)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
for2nity spune:
Trupa Depeche Mode, care a extaziat peste 40.000 de romani saptamana trecuta, nu va mai veni prea curand la Bucuresti. Membrii trupei au declarat pentru Libertatea ca intentioneaza sa ia o pauza mai lunga dupa ce seria de concerte din turneul “Touring The Angel” se va incheia. De altfel, au trecut mai bine de cinci ani de la precedentul turneu mondial, “Exciter”, perioada in care britanicii au avut timp sa creeze albumul “Playing The Angel”. Martin Gore, David Gahan si Andrew Fletcher ne-au mai declarat ca nu tin legatura cu fanii din Romania si ca abia acum au aflat ca sunt atat de populari in sud-estul Europei - in Romania si Bulgaria.
pe vremea mea exista un adevarat curent depeche...si auzi, ei nu stiau...sa-i mananci nu alta
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Oana spune:
Krelia, multumim pentru poze, Fort2nity, intr-adevar e greu de crezut ca ei nu auzisera ca au destui fani si in Europa de Est. Om fi fost noi sub comunism pana in 90, dar dupa aia...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul