Depeche Mode in Romania

Depeche Mode in Romania | Autor: ratusca1977

Link direct la acest mesaj

Eu sunt o mare admiratoare a formatiei Depeche Mode, de vreo 13 ani tot astept momentul cand vor veni la Bucuresti. Se pare ca acest mult asteptat moment se apropie...
Concertul va avea loc pe 23 iunie 2006 pe stadionul Lia Manoliu...
biletele deja s-au pus in vanzare pentru abonatii Connex-Vodafone, iar din 12 martie se gasesc in reteaua Diverta, Sala Palatului si Studio Martin. Pe aici sunt fani DM? Mergeti la concert??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Eu sint "ultra-fan" si o sa merg. Abia astept!
M-am bucurat nespus ca David Gahan si-a regasit calea si nu a lasat DM-ul sa se stinga in obscuritate. Bravo lui si tuturor celor care (chiar si in ultimul moment) se salveaza de la distrugere...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu o sa merg!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si eu imi doresc foarte mult sa merg, astept asta de ani buni. Numai ca pe 23 iunie burtica mea va fi cam mare si nu stiu daca voi rezista . O sa ma mai gindesc...dar de dorit chiar imi doresc!

19+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si eu am asteptat multi ani sa ii vad in concert.
Dar,in aceasta vara,nu voi fi in tara;asa ca nu ii voi putea vedea.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu sunt fan Depeche Mode si as incerca sa ajung la concert.

Cam cat costa biletele?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Pretul biletelor:
cat.1 - 140 RON
cat.2 - 110 RON
cat.3 - 90 RON
cat.4 - 80 RON
cat.5 - 60 RON

categoriile 1,2,4 - locuri in tribune
categoriile 3,5 - in teren

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, daca va permiteti financiar, duceti-va. Nu veti regreta o clipa.
Am reusit si eu pana la urma sa ajung la un concert de-al lor care a fost pe 11 nov. in Denver, USA. A fost super. Am avut locuri pe scaun, ca eram insarcinata. Sotul mi se tot smiorcaia ca nu l-am lasat sa-si ia in fata, unde vor fi zbantzaitzii. Dar ce sa va spun??? Cum au intrat ei pe scena nimeni nu a mai stat jos. Toata lumea era in picioare, cu mainile pe sus, cu tot felul de obiecte fosforescente in maini, brichete aprinse, se dansa la greu, jocuri de lumini. Toti eram in delir. O atmosfera pe care nu o voi uita niciodata.
Au avut doua bisuri, dupa unul a cantat Martin melodia "Somebody", iar dupa al doilea bis a fost "I just can't get enough".
Stiu ca aveau pe net lista cu melodiile ce le vor canta la fiecare concert.
Distractie placuta celor ce se vor hotari sa se duca. Nu vor regreta.
Pup

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Mamaaaaa, de-abia astept sa merg!!! Mai ales dupa ce spune Ciuf, aici de fata, sunt sigura ca o sa fie super. La cati fani are DM in Romania, cred ca o sa fie mai ceva ca la concertul lui Michael din '92!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va invidiez, sincer ! Am sa stau cu okii lipiti de tv, sper sa transmita vreun post !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ratusca, si eu ii astept de vreo 14 ani si cind vin si ei in Romania eu sint in alta parte! Sper totusi sa pot veni si eu la concert. Ar fi un vis implinit! Abia astept sa-l aud pe Dave cintind: "Oh Lilian, look what you've done...." .

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput